Ігри » Ігри Вінкс » Винкс 2

    Якщо ти давня фанатка п'ятірки чарівниць чарівниць і знаєш напам'ять усі серії кожного сезону, грати в нашу нову яскраву гру Винкс 2 тобі теж сподобається.

    Як відомо, команда фей навіть дня не може прожити без магії, загадок і встревания у чергову, не надто безпечне історію. Просто дивно, як при такому графіку дівчата з гри Винкс 2 примудряються завжди виглядати стильно. У тебе з'явився шанс це з'ясувати. Завдяки 2 частини гри відомих одевалок про Вінкс ти зможеш поспостерігати за тим, як вбирається Текно. Більш того, зможеш (якщо захочеш) допомогти їй придумати і втілити в життя ще один модний образ.

    Готова стати персональним стилістом для самої цієї феї? Тоді вперед! Красуня Текна як раз застигла в задумі перед відчиненими дверима гардеробу, розмірковуючи про те, щоб такого надіти. Допоможи їй визначитися. Але пам'ятай, всі феї, й Текна - не виняток, не тільки відмінно розбираються в останніх тенденціях, але і досить примхливі панянки. Справа в тому, що серіал про фей Вінкс складається не з 2, 3 і навіть не з 10 серій. В ньому більше сотні, а знімалися вони протягом майже п'яти років (перша серія вийшла на екрани 28 січня 2004 року). За цей час з героїнями встигло попрацювати безліч іменитих стилістів і дизайнерів. В деяких серіях дівчата красуються в костюмах, придуманих для них найвідомішими представниками італійської моди Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Звичайно, перемогти в порівнянні з метрами тебе навряд чи вдасться - для цього треба не тільки мати талант, але і багато років вчитися і постійно працювати, вдосконалюючи свою майстерність, однак позмагатися з ними і спробувати задовольнити привередливую Текну тобі цілком по силам. Так що, не марнуй часу - завантажуй нашу нову гру про чародійок Вінкс 2 і приступай до творчості.

    Як грати?

    Як ми вже згадували, темп життя у команди дівчаток Вінкс дуже напружений. Але тим більше радують паузи, зрідка випадають між битвами з силами зла, шкільними уроками та заняттями в Алфее. В такі хвилинки чарівниці із задоволенням згадують про те, що вони, крім усього іншого, веселі шістнадцятирічні дівчата, які обожнюють веселощі, вечірки і, звичайно ж, стильні вбрання. І дуже радіють будь-якій можливості покрасуватися в новому платьишке або з новою зачіскою. Завдяки грі Винкс 2 у тебе з'явилася можливість ощасливити одну з них. Скористайся таким рідкісним для фей моментом перепочинку і порадуй Текну новим стильним чином. Для цього використовуй всі можливості нашої чудової гри. Їх, до речі, в тебе чимало. Пофантазуй та створи для Текны вбрання, якого у неї ще ніколи не було. Але не забувай про добрий смак, інакше замість стильного вишуканого ансамблю можеш отримати у результаті щось моторошне й недоладно-кричуще.

    Безмежний простір для творчості

    Розробники подбали про те, щоб у 2 частині гри одевалки для фей Вінкс у тебе було набагато більше можливостей, ніж у першій. З цією метою вони істотно розширили кількість елементів гардеробу дівчата, які можна змінити. Отже, в твоєму розпорядженні кілька десятків чарівних спідничок, джинсів і майок, кокетливих міні-платьишек і зручних комбінезонів. Поєднуючи все це пишність один з одним легко отримати десятки стильних і оригінальних комплектів одягу. Ну, а завершальними штрихами для кожного способу стануть грамотно підібрані аксесуари: панчохи та гольфи, черевики та чоботи на підборах, забавні капелюшки, кепочки і шпильки для волосся, рукавички та мітенки. До речі, відтінок шкіри і волосся теж можна змінити. Останній - разом із зачіскою. Завдяки всьому перерахованому ти легко зможеш до невпізнання змінити зовнішність Текны. Перетвори дівчину в ще більшу красуню!

    Особливості функціоналу

    Оскільки іграшка не розрахована на демонстрацію швидкості, спритності, хорошого окоміру та інших фізичних якостей, управління нею розробники зробили максимально простеньким і комфортним. Щоб стати успішним віртуальним стилістом тобі не знадобиться нічого, крім курсору. З його допомогою прокручуй вертикальну рожеву панель меню з правій частині ігрового екрана, вибирай на ній ту частину туалету, яку хочеш змінити, і натисніть по маленьким стрілках, розташованих праворуч і ліворуч від неї для того, щоб знайти потрібний фасон. Обрана деталь тут же виявиться на нашій моделі і ти легко зможеш оцінити, наскільки вона підходить Текне. Гра одевалка для Вінкс 2 буде закінчено, коли всі предмети гардероба будуть підібрані і надіті на дівчину. Але не квапся, вибирай речі ретельно, намагайся поєднувати їх один з одним не тільки за фасонами, але і за кольором. Отриманий в результаті ансамбль повинен виглядати на Текне максимально органічно, підкреслювати стрункість і крихкість її фігури, дуже рідкісний відтінок очей і фарфорову білизну шкіри. Пам'ятай, одяг, навіть сама стильна та вишукана - всього лише оправа, яка не повинна затьмарювати саму картину. Як любив казати самий, мабуть, відомий адепт світової моди - маестро Ів Сен Лоран: найважливіше в жіночому одязі - жінка, яка носить її.

    .

    Похожі ігри:

  • На двох Вінкс
    На двох Вінкс
    Гра на двох Вінкс запрошує тебе зайнятися вибором нарядів для парочки чарівних фей.
  • Винкс побачення Стели
    Винкс побачення Стели
    З допомогою гри Винкс побачення Стели ти зможеш на якийсь час стати справжнім стилістом.
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Клуб Винкс
    Клуб Винкс
    Ігри для дівчаток із серії розваг про Клуб Винкс завжди обзаводяться армією фанаток, незалежно від
  • Винкс одягалки
    Винкс одягалки
    Це симпатичне розвага припаде до душі всім дівчаткам, які обожнюють моду, стильні вбрання, легку
  • Винкс мификс
    Винкс мификс
    Обов'язково знайди час для чудової гри Винкс мификс. У ній тобі належить зайнятися розробкою
  • Винкс макіяж
    Винкс макіяж
    Запуск гри Винкс макіяж продемонструє тобі трьох героїнь мультсеріалу, які очікують
  • Чарівниці Вінкс
    Чарівниці Вінкс
    Ігри Чарівниці Вінкс сподобаються будь юної модниці, яка хоче відчути себе професійним стилістом.
  • Коментарі: