Ігри » Ігри Вінкс » Винкс одягалки

    Це симпатичне розвага припаде до душі всім дівчаткам, які обожнюють моду, стильні вбрання, легку музику і гарних ляльок.

    На цей раз розробники онлайн-іграшок постаралися об'єднати в єдине ціле всі, наймиліші дівочих сердець пристрасті і, треба зазначити, їм затія явно вдалася. І хоча сюжет гри Винкс одягалки нагадує тисячі інших схожих ігор, її можливості просто вражають. Якщо ти любиш моду і розбираєшся в ній, тобі страшенно пощастило знайти в мережі це розвага. Гра одевалка фей Вінкс - одна з кращих у своєму жанрі. Поринь у барвистий світ високої моди разом з п'ятьма її веселими і кокетливими героїнями.

    Обіцяємо, нудьгувати не доведеться ні секунди. Ти краще знаєш, що примірки та покази можуть бути не менш захоплюючими, ніж космічні подорожі, битви з зомбі і інша нісенітниця, яку так люблять хлопці. Хвилюючий світ моди - це щось зовсім інше, куди більш витончене, прекрасне і чарівне. І як здорово, що завдяки нашій яскравій грі для дівчаток Одевалкі Вінкс він став для тебе ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй цю чудову новинку і насолоджуйся. У тебе попереду зустріч з чарівними героїнями, які чекають не дочекаються, коли ж хтось допоможе їм змінити звичний зовнішній вигляд на більш екстравагантний і ошатний образ.

    З чого почати?

    На екрані перед тобою п'ять чарівних дівчаток лялькового виду, зображених у пастельно-карамельних тонах. У них навіть імена пов'язані з якимись солодощами. За допомогою курсору вибери одну з красунь і клацни по ній мишкою. Той годину під зображенням дівчинки-ляльки з'явиться кнопка з написом «play», а це означає, що гра Винкс одягалки тільки що почалася. До речі, якщо раптом ти передумаєш і вирішиш вибрати іншу героїню, зробити це буде простіше простого: досить натиснути клавішу «play again» і ти миттєво опинишся на стартовій сторінці, де зможеш поміняти одну красуню-карамельку на іншу.

    Що потрібно робити?

    Насолоджуватися творчим процесом перетворення нашої чарівної спокусниці в ще більш красиве, кокетлива і чарівне створіння. Як цього домогтися? Легко і просто. Використовуючи великі можливості нової гри для дівчаток Одевалкі Винкс. З їх допомогою ти зможеш придумати для своєї моделі будь-новий образ і втілити його на екрані. Яким він буде: кардинально відрізняється від існуючого або повторює його в загальних рисах, епатажним або романтичним, діловим або спортивним, залежить тільки від тебе і твоїх уявлень про прекрасне. Відпусти фантазію на волю і твори, не піклуючись про кінцевому результаті. Врешті-решт її завжди можна видалити, змінити або трошки підправити: за секунду відростити невдало підстрижене волосся перефарбувати в інший колір, замінити прямі пасма хвилястими і т.д. Саме цим комп'ютерні ігри і відрізняються від дійсності: у них завжди можна почати заново, повернутися на хід назад, змінити або поліпшити невдалий результат парою кліків мишею. Саме за це ми їх і любимо.

    Починаємо перетворення

    Отже, обрана для експерименту дівчинка-карамелька готова і з нетерпінням чекає, коли ж ти перетвориш її в ще більш стильну штучку. Радимо почати з зачіски. Ти здивуєшся, побачивши на власні очі наскільки волосся (або їх відсутність) здатні перетворити і змінити обличчя. Одні й та ж дівчина з суворим важким вузлом, зібраним на потилиці, і розпущеним в творчому безладді завзятими кучериками буде виглядати абсолютно по-різному. Ну, а якщо змінити їй при цьому ще колір шевелюри та додати аксесуарів.....

    Благо, Одевалка для дівчаток-фей Вінкс дозволяє проводити над головою моделі будь-які експерименти. В її арсеналі десятки різноманітних зачісок, маса відтінків для фарбування волосся, стильні аксесуари, шпильки і стрічки. Але перед початком будь-яких маніпуляцій з волоссям не забудь їх гарненько вимити.

    до Речі, ти напевно в курсі, що в цьому сезоні в моді відтінки пшенично-рудого локони і кучері всіх мастей і розмірів. Так що цілком можеш перетворити карамельку у відповідності з останніми тенденціями. Зроби все для того, щоб вона очей не могла відірвати від власного відображення в дзеркалі.

    Продовжуємо наводити красу

    Після того, як зачіска готова і локони покладені волосок до волоска пора переходити до не менш важливої частини стильного образу - мейк-апу. Ти, звичайно, знаєш, що грамотний макіяж не повинен бути надто помітний на обличчі. Він повинен делікатно підкреслювати природний колір очей і шкіри, маскуючи можливі недоліки і роблячи акцент на перевагах. Гра Одевалка для фей Вінкс пропонує тобі кілька професійних палітр для мейк-апу, які використовують у своїй роботі практикуючі візажисти. З їх допомогою ти перетвориш чарівне личко нашої героїні в справжній витвір мистецтва. Але будь обережна. Грамотний макіяж дійсно прикрашає обличчя, а ось невдалий і несмачний здатний легко звести нанівець навіть розкішні природні дані. Не змушуй свою підопічну турбуватися і переживати з приводу власної зовнішності. Бажаємо вам обом весело провести час!

    .

    Похожі ігри:

  • Для дівчаток винкс для двох
    Для дівчаток винкс для двох
    Героїнями нової барвистою гри для дівчаток Винкс для двох стали чарівні феечки з відомого
  • Розмальовки Винкс
    Розмальовки Винкс
    Правила й сюжет гри Розмальовки Винкс припадуть тобі по душі за умови, що ти любиш малювати.
  • Винкс 2
    Винкс 2
    Якщо ти давня фанатка п'ятірки чарівниць чарівниць і знаєш напам'ять усі серії кожного сезону,
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Одягалки Вінкс гармоникс
    Одягалки Вінкс гармоникс
    Ігри Винкс одягалки гармоникс обов'язково захоплять тих дівчаток, які люблять проводити
  • Винкс побачення Стели
    Винкс побачення Стели
    З допомогою гри Винкс побачення Стели ти зможеш на якийсь час стати справжнім стилістом.
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Клуб Винкс
    Клуб Винкс
    Ігри для дівчаток із серії розваг про Клуб Винкс завжди обзаводяться армією фанаток, незалежно від
  • Коментарі: