Ігри » Ігри Вінкс » Винкс побачення Стели

    З допомогою гри Винкс побачення Стели ти зможеш на якийсь час стати справжнім стилістом.

    Дівчата завжди прагнуть підтримувати привабливий зовнішній вигляд, а вже якщо мова йде про побаченні, то в цьому випадку панянки і зовсім намагаються в повну силу. А тобі на цей раз належить допомогти одній з фей Вінкс - Стели, яка бажає трохи змінити імідж, щоб виглядати ще шикарніше. Ти зможеш використовувати всі запропоновані можливості для створення нового образу, який буде притягувати погляди оточуючих. Постарайся вибрати кращий наряд і доповнити його стильними аксесуарами, щоб отримати дійсно карколомний результат. І якщо ти любиш займатися нарядами, то тобі неодмінно варто грати в цю чудову гру.

    Як грати?

    Отже, відразу після запуску гри можна приступати до роботи над образом феї. Для початку займися її волоссям, адже зачіска є однією з основних складових частин вишуканого жіночого образу. Підбери найбільш підходящий варіант, а потім приступай до вивчення гардеробу. Розробники Вінкс побачення Стели подбали про те, щоб у твоєму розпорядженні виявився дійсно великий гардероб, в якому можна знайти всілякі топіки, брюки, спіднички, платтячка. А колірна гамма запропонованих речей буквально вражає своєю різноманітністю! Вибирай будь-які елементи гардеробу і поєднуй їх між собою, щоб отримати привабливий наряд. Не забудь доповнити його необхідними аксесуарами, які тут також представлені в достатній кількості. Звичайно, феечке складно обійтися без крил, тому подбай і про це. Іграшка пропонує кілька кольорових повітряних крил, які чудово підійдуть до нового образу. Вибери саме ті, які ідеально впишуться в створений імідж. Скоро Стелла буде зовсім готова до виходу в світ!

    Одна з кращих ігор про фей Вінкс!

    Ця гра хороша тим, що вона дозволяє проявити свої творчі здібності та фантазію для того, щоб створити ще більш яскравий образ для милою феї, яка зібралася на побачення. Дійсно, не постійно ж волшебницам займатися тільки порятунком світу, варто звернути увагу і на приємні речі, властиві всім дівчатам. А поки Стелла захоплюватиметься своїм новим чудовим вбранням, ти зможеш отримати задоволення від спілкування з коханою мультиплікаційної героїнею і від допомоги їй в питаннях моди. Гра Винкс побачення Стели 1 - прекрасний варіант для тих, хто обожнює мультсеріал про фей. Але навіть якщо тобі він не знайомий, то все одно заглянь сюди - буде цікаво!

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс побачення стели 2
    Винкс побачення стели 2
    Ігри Винкс побачення Стели 2 дозволять тобі проявити свої творчі навички і продемонструвати
  • 6 сезон Вінкс
    6 сезон Вінкс
    Гра 6 сезон Вінкс запрошує тебе подбати про образі феї, яка вирішила виступити на сцені.
  • Винкс макіяж Стели
    Винкс макіяж Стели
    Гра Винкс макіяж Стели пропонує тобі змінити зовнішність чарівниці. Придумай для неї новий імідж.
  • На двох Вінкс
    На двох Вінкс
    Гра на двох Вінкс запрошує тебе зайнятися вибором нарядів для парочки чарівних фей.
  • Стрижка для побачення
    Стрижка для побачення
    Героїня гри збирається на побачення і бажає виглядати на всі сто. Їй хочеться зробити кращу
  • Винкс бродилки сиреникс
    Винкс бродилки сиреникс
    Гра Винкс бродилки сиреникс запрошує тебе зайнятися нарядами чарівною феечки.
  • Винкс і Монстр Хай
    Винкс і Монстр Хай
    Після запуску гри Винкс і Монстр Хай ти зможеш поринути у світ модних речей і аксесуарів.
  • Винкс мификс
    Винкс мификс
    Обов'язково знайди час для чудової гри Винкс мификс. У ній тобі належить зайнятися розробкою
  • Коментарі: