Ігри » Ігри Вінкс » На двох Вінкс

    Гра на двох Вінкс запрошує тебе зайнятися вибором нарядів для парочки чарівних фей.

    Можна сміливо стверджувати, що тут тебе чекає справжнє творче роздолля. Гра на двох Винкс - справжній подарунок для любителів поєднувати непоєднуване, пишучи яскраві і стильні вбрання. Готова задіяти свій талант по максимуму? Тоді швидше скористайся масою можливостей, які тобі дарує нова гра на двох Винкс. Здійснили захоплюючу і незабутню подорож у світ високої моди разом з героїнями улюбленого мультсеріалу - красунями чародійками з чарівної країни Алфеї.

    Всі дівчата прагнуть до того, щоб виглядати шикарно, і феї Винкс теж не стали винятком. Тобі ж доведеться попрацювати у них професійним стилістом, адже без твоєї допомоги юні панянки ніяк не впораються. У грі надаються великі можливості для створення модних і стильних образів, які можна отримати величезну кількість. Ти можеш проявити всі свої здібності, щоб у підсумку продемонструвати захопленим волшебницам відмінний результат. Поєднуй між собою елементи гардеробу і отримуй неймовірні наряди, в яких феечки виглядатимуть ще більш стильно і привабливо. Звичайно, тобі варто дуже старатися, щоб дівчата залишилися задоволеними, адже вони теж знають толк в сучасній моді і не потерплять неправильних поєднань в одязі.

    Гра на двох Винкс: правила і структура

    Отже, після запуску гри ти побачиш двох роздягнених мультиплікаційних героїнь. Твоє завдання полягає в тому, щоб нарядити їх у нові модні і гармонійні ансамблі. Для початку вибери дівчину, з якою ти будеш працювати, а потім приступай до її преображення. Для створення образу ти можеш використовувати всілякі кофтинки, спіднички, платтячка, різноманітне взуття. Не забувай і про аксесуари, наприклад, зовсім не зайвими будуть рукавички. І, звичайно, феї ніяк не обійтися без розкішних крил, тому постарайся підібрати підходящі. Врахуй, що красуні теж висловлюють свою думку: що подобається їм більше, а щось-менше. Загальні результати ти побачиш в кінці гри, коли вже завершиш роботу над створенням нових чином. Ступінь задоволення нарядами буде виражена у відсотках.

    Відмінна гра для любителів перевдягань!

    Раніше потренуватися в перевдяганні можна було тільки з ляльками, а зараз гра на двох Вінкс надає тобі такі унікальні можливості. Ти можеш створювати різноманітні наряди, використовуючи запропоновані елементи гардеробу, які, треба сказати, виглядають дуже і дуже шикарно. При цьому гру можна постійно перезавантажувати, щоб знову нарядити фей, які готові стати твоїми моделями на довгий час. Ти точно отримаєш від гри неймовірне задоволення та купу позитивних емоцій, адже тут представлені яскраві наряди, які на дівчат стануть виглядати ще краще. А якщо ти обожнюєш мультфільм про фей Вінкс, то тобі точно не можна проходити повз цієї гри, тому що вона дає тобі шанс зайвий раз поспілкуватися з улюбленими героїнями. Але і тим, хто навіть жодного разу не бачив мультик, гра теж сподобається!

    .

    Похожі ігри:

  • Для дівчаток винкс для двох
    Для дівчаток винкс для двох
    Героїнями нової барвистою гри для дівчаток Винкс для двох стали чарівні феечки з відомого
  • Холодне серце 2
    Холодне серце 2
    Сюжет гри Холодне серце 2 пропонує тобі зайнятися підбором нарядів для двох чарівних дівчат.
  • Винкс побачення Стели
    Винкс побачення Стели
    З допомогою гри Винкс побачення Стели ти зможеш на якийсь час стати справжнім стилістом.
  • Одягалки на двох
    Одягалки на двох
    Любиш займатися нарядами? Тоді під час гри Одевалки на двох ти зможеш отримати неймовірне
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Одягалки на оцінку
    Одягалки на оцінку
    Якщо ти любиш комбінувати вбрання й аксесуари, ця розвага затягне тебе надовго.
  • Винкс мификс
    Винкс мификс
    Обов'язково знайди час для чудової гри Винкс мификс. У ній тобі належить зайнятися розробкою
  • Винкс 5 сезон
    Винкс 5 сезон
    Гра Винкс 5 сезон надає тобі можливість створити власну фею Вінкс.
  • Коментарі: