Ігри » Ігри одягалки » Одягалки на оцінку

    Якщо ти любиш комбінувати вбрання й аксесуари, ця розвага затягне тебе надовго.

    Грати в нього сподобається всім, хто добре розбирається в моді (ну, або вважає себе таким), а також тим, хто хоче розвинути своє почуття стилю і навчитися складати гармонійні комплекти з наявних елементів гардеробу. Завдяки величезному асортименту речей ігри Одягалки на оцінку дозволяють скласти безліч образів. Вони - відмінний плацдарм для тренування фантазії. З допомогою цієї гри одевалки можна і класно провести час і отримати оцінку своєї праці. Швидше завантажуй її і починай грати, якщо, звичайно, не боїшся заробити за своє розуміння стилю «двійку».

    Суть гри Одевалки з оцінками дуже проста: тобі необхідно народити трьох чарівних дівчат, які є учасницями рок-групи. Природно, що подібне музичний напрям накладає відбиток на формат їхнього одягу. Всі костюми та інші речі виконані в роковому стилі, тому якщо ти обожнюєш неформальні вбрання, то тобі не можна проходити повз. Тут ти зможеш створити три способу для красунь, яких незабаром чекає виступ на сцені. Вони люблять не лише співати і танцювати, але і шикарно виглядати. Тому тобі варто докласти максимальні зусилля для того, щоб подарувати співачкам унікальні комплекти одягу.

    Правила і структура

    Отже, після запуску гри, ти побачиш трьох дівчат, які вже взяли в руки гітари. Але ось відповідних нарядів у них поки немає, і саме цим тобі належить зайнятися. Ти станеш справжнім стилістом рок-співачок, яким незабаром належить новий гастрольний тур. Твоє завдання полягає в тому, щоб підібрати для них гармонійні і привабливі вбрання. Для цього гра, присвячена одевалкам з оцінками, надає великі можливості. У твоєму розпорядженні цілий гардероб одягу. Звідти ти можеш вибирати як готові костюми, так і окремі елементи, які можна поєднувати між собою. Біля кожної дівчини розташовані кнопки, які дозволяють вибирати речі. Крім цього, ти також можеш змінити зачіски усім учасницям групи. В результаті у тебе повинно вийде три різних, але дуже привабливих образу, які відмінно будуть виглядати на сцені.

    Відмінна розвага для любителів моди

    Перед тим як отримати оцінку своїм старанням, добре роздивись все те неймовірне різноманіття одягу, яка представлена в нашій грі-одевалка. Вибирай із запропонованого асортименту речі, які, як тобі здається, найбільш підходять кожній дівчині. Те ж стосується і зачісок, ти можеш створити оригінальні сценічні образи, поєднуючи обрані вбрання і ефектні зачіски. Також не забудь про аксесуари, які чудово доповнюють імідж і зроблять зовнішність співачок ще привабливою. Після того, як ти закінчиш роботу над образами для виступу рок-групи, ти завжди можеш пройти гру ще раз, щоб отримати вже зовсім інший результат. Але і в першому, і в другому випадку ти отримаєш масу задоволення від процесу вибору нарядів, зачісок і шикарних аксесуарів. А вже як будуть задоволені дівчата, які виступлять в нових стильних комплектах.

    .

    Похожі ігри:

  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Одягалки знаменитостей
    Одягалки знаменитостей
    Під час гри Одевалки знаменитостей тобі належить зайнятися створенням сценічних образів для двох
  • Аніме одягалки
    Аніме одягалки
    Якщо ти любиш і японську анімацію, і модні наряди, то тобі точно сподобається ця гра.
  • Одевалкі для дівчат
    Одевалкі для дівчат
    Готова допомогти одній чарівній дівчині зібратися на роботу? У процесі гри Одевалки для дівчат
  • На двох Вінкс
    На двох Вінкс
    Гра на двох Вінкс запрошує тебе зайнятися вибором нарядів для парочки чарівних фей.
  • Холодне серце одягалки
    Холодне серце одягалки
    З допомогою гри Холодне серце одягалки ти зможеш здійснити свою давню мрію - попрацювати стилістом
  • Монстри Хай одягалки
    Монстри Хай одягалки
    Ігри одягалки Монстр Хай - найкраща на сьогодні онлайн іграшка для дівчаток. Завдяки їм ти з
  • Одягалки на двох
    Одягалки на двох
    Любиш займатися нарядами? Тоді під час гри Одевалки на двох ти зможеш отримати неймовірне
  • Коментарі: