Ігри » Ігри школа монстрів » Монстри Хай одягалки

    Мультсеріал про школу монстрів і її незвичайних учнів з кожним днем стає все популярнішим і популярнішим.

    так само, як і будь-які розваги, створені за його мотивами. Так, ігри одягалки Монстр Хай - найкраща на сьогодні онлайн іграшка для дівчаток. Завдяки їм ти з головою поринеш у захоплюючий світ юних вампірів і перевертнів. А ще сюжет гри одевалки про красунь Монстр Хай навчить тебе грамотно комбінувати одяг. З його допомогою ти йому непогано розвинеш свій смак і навчишся створювати нові модні образи.

    Немов за помахом чарівної палички ти переносишся в цю незвичайну школу, де тобі належить зайнятися іміджем однієї з школярок - Айріс Клопс. Ця дівчина є дочкою циклопів, що, звичайно, наклало певний відбиток на її зовнішність. Головною особливістю Айріс є її один-єдиний величезний очей. Втім, його складно назвати недоліком, дівчина виглядає цілком мило і гармонійно. А твоя задача в грі про одягалки героїнь мультсеріалу Монстер Хай полягає в тому, щоб підібрати для Айріс відповідний наряд.

    Правила та структура гри

    В цілому, гра про героїв Монстер Хай і їхні нові одягалки має дуже прості правила. Вся дія відбувається тут же, на екрані. Перед тобою перебуває героїня мультсеріалу - дівчина Айріс Клопс, яка бажає трохи змінити свій стиль. На другій половині екрана ти знайдеш величезний асортимент різноманітного одягу, яку можеш поєднувати між собою яким завгодно способом, отримуючи все нові і нові комплекти. Тут ти можеш окремо підібрати верх і низ костюма або ж прикрасити Айріс в стильне платтячко. Не забудь і про панчішки або колготках, жодна сучасна дівчина, і вже тим більше школярка, не може обійтися без них. У грі про одягалки дівчата з Монстр Хай, яка доступна абсолютно безкоштовно, представлено безліч подібних елементів гардеробу різного кольору. Природно, не варто забувати і про взуття, адже не може ж Айріс ходити по школі босоніж. Тому підбери для неї пару зручних і стильних туфель.

    Модні зачіски і стильні аксесуари

    Створюючи новий образ для Айріс Клопс в грі, присвяченій одевалкам героїв мультсеріалу Монстр Хай, не забувай і про можливість зміни зачіски. Зазвичай люба Айріс носить на голові дві довгі коси зеленого кольору. Але зараз ти можеш все змінити, зробивши їй зовсім іншу змінивши зачіску і колір волосся. Ти можеш вибрати основний колір, а також відтінок пасом, щоб зробити зачіску ще більш оригінальною і ефектною. Постарайся підібрати саме такий варіант, який буде гармонійно поєднуватися з обраним нарядом. Гра Одевалки для учениць школи монстрів пропонує багато різних зачісок, тому тут є з чого вибрати. Ти зможеш створювати різні образи і отримувати від процесу неймовірне задоволення. А ще не варто забувати і про стильні аксесуари. Проглянь запропонований асортимент і вибери ті з них, які, на твій погляд, найбільш підходять Айріс. Всі вони виконані в своєрідному стилі, що виглядає оригінально.

    Кращий стиль для школярки!

    Отже, використовуючи всі запропоновані можливості, ти зможеш створити неповторний стиль для Айріс Клопс. Після того, як ти закінчиш роботу над одним варіантом, ти завжди можеш перезапустити гру і створити інший. Це дозволить придумувати образи для різних випадків, адже крім уроків Айріс може відправитися і в інше місце. Наприклад, чому б не придумати завзятий образ для вечірки? Або для побачення? Іграшка легко дозволяє це зробити, адже тут пропонується великий асортимент одягу, зачісок і аксесуарів. Тому сміливо вибирай потрібні елементи і примір їх на Айріс. Управління в грі здійснюється виключно за допомогою мишки, тому воно точно не викличе у тебе труднощів. Проглянь гардероб і вибрати звідти саме ті речі, які, на твій погляд, ідеально підійдуть чарівної героїні мультсериала.

    .

    Похожі ігри:

  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Дівчата Эквестрии одягалки
    Дівчата Эквестрии одягалки
    Кожна дівчина в будь-якій ситуації намагається подбати про свою зовнішність, щоб завжди виглядати
  • Барбі Одевалки
    Барбі Одевалки
    У процесі гри Барбі Одевалки ти зможеш проявити свій бездоганний смак. Вона, як за помахом
  • Монстр Хай 13 бажань
    Монстр Хай 13 бажань
    Якщо тобі подобаються мультфільми про школу монстрів, то ця гра, швидше за все, теж доведеться до
  • Монстр Хай Париж
    Монстр Хай Париж
    Гра Монстр Хай Париж запрошує тебе подбати про зовнішньому вигляді однієї з героїнь фільму.
  • Ляльки Монстр Хай
    Ляльки Монстр Хай
    Автори гри Ляльки Монстер Хай запрошують тебе на пляж, куди вирушила і Дракулаура - героїня
  • Зачіски Монстр Хай
    Зачіски Монстр Хай
    Мультсеріал про школу монстрів розповідає про декілька незвичайних дівчат. Під час гри Зачіски
  • Монстр хай Клодін Вульф
    Монстр хай Клодін Вульф
    Після запуску гри Монстр Хай Клодін Вульф ти зможеш подбати про зовнішність изестной героїні
  • Коментарі: