Ігри » Ігри школа монстрів » Монстр Хай 13 бажань

    Якщо тобі подобаються мультфільми про школу монстрів, то ця гра, швидше за все, теж доведеться до душі. Адже з монстроподібними підлітками нудно не буває - вони завжди знайдуть, чим зайнятися.

    У центрі нашого нового онлайн-розваги - красуня Дракулуара. З допомогою гри Монстр Хай 13 бажань вона мріє злегка поліпшити свою зовнішність. Як і будь-яка дівчина, юна вампірша обожнює зміни. А від тебе зірка Монстр Хай чекає, що в процесі гри ти виконаєш 13 її бажань щодо нового іміджу. Тим більше, що специфічна вроджена особливість не дозволяє їй зробити це самостійно.

    Як відомо, Дракулаура - донька знаменитого вампіра Дракули. Природно, що вона і сама є вампіршей, але у неї є свої, щодо людинолюбні принципи. Наприклад, дівчина є вегетаріанкою і зовсім не п'є кров. А ще вона має неймовірно привабливою зовнішністю, хоча деколи з підтриманням краси виникають проблеми. Справа в тому, що юна вампірша не відбивається в дзеркалі. Тому не завжди може усвідомити, яке враження справляє на оточуючих. Тобі треба допомогти їй з вибором наряду. Для цього гра про 13 заповітних бажань Монстр Хай пропонує великі можливості.

    Правила і структура

    Відразу після запуску гри ти побачиш милу Дракулауру, яка вирішила змінити імідж. Ти можеш попрацювати над її зовнішнім виглядом самим кардинальним чином. Зазвичай дівчина одягається в рожево-чорних тонах і такі ж відтінки використовує для прикраси волосся. Але зараз саме час позбавлятися від колишнього способу і створювати абсолютно нову Дракулауру. Почни з зачіски. Ти можеш вибрати як нову форму стрижки, так і інший колір волосся. Не варто соромитися у виборі. Може бути, ти хочеш, щоб дівчина стала рудою? А може бути, тебе більше залучать сині волосся? Або зелені? Все можливо в цій грі, створеної за мотивами мультфільму Монстер хай 13 бажань. Після того, як з зачіскою буде покінчено, можна сміливо переходити до вибору вбрання. Ти можеш поєднувати різні речі, у величезній кількості представлені в гардеробі Дракулауры. Спробуй нарядити красуню вампіршу в блузку і спідницю (або штани), а може їй більше підійде звичайне шкільне плаття. Речі представлені у різноманітній кольоровій гамі, що дозволяє легко їх комбінувати, отримуючи найнеймовірніші образи. Крім самого наряду тобі доведеться подбати і про аксесуари. Не варто вважати їх непотрібними дрібницями. Присутність дрібних деталей надзвичайно важливо, адже саме вони стають завершальним штрихом для будь-якого образу, а особливо, якщо мова йде про такий яскравою і стильною дівчині, як Дракулаура. Подбай і про новому для неї колір шкіри. У важливому процесі зміни іміджу дрібниць не буває.

    Неймовірна гра для любителів моди

    Дракулаура, як і всі інші учениці школи монстрів, стежить за модою і одягається у відповідності з усіма останніми тенденціями. Це дозволяє їй завжди виглядати карколомно. А тобі необхідно в грі про школу монстрів і 13 бажань трохи допомогти юній вампирше. Гра хороша всім. По-перше, вона дозволяє вдосталь поспілкуватися з улюбленою мультиплікаційної героїнею. До речі, треба сказати, що саме Дракулаура є одним з найбільш ефектних і популярних персонажів мультсеріалу. По-друге, тут ти зможеш в повній мірі проявити свої здібності стиліста. Пофантазуй та створи для милої Дракулауры новий шикарний образ. Так як гру можна перезапускати кілька разів, то ти зможеш створити нескінченну кількість комплектів одягу і варіантів зовнішності нашої героїні. Таким чином можна придумати для дівчини наряди на всі випадки життя.

    Управління

    Керування грою про саму модну ученицю Монстер Хай і її 13 бажань є максимально простим, воно здійснюється за допомогою мишки. Всі елементи, які можна використовувати для створення іміджу, розташовані на бічній частині екрана, тому анітрохи не заважають огляду. Ти можеш приміряти речі на дівчину, одразу оцінювати, наскільки вони їй підходять. Постарайся вибрати саме ті елементи, які будуть гармонійно поєднуватися один з одним і які дозволять отримати найбільш ефектний образ. Зроби кілька варіантів, щоб Дракулаура могла змінювати вбрання за настроєм або, залежно від випадку!

    .

    Похожі ігри:

  • Перукарня Монстр Хай
    Перукарня Монстр Хай
    Процес гри Перукарня Монстр Хай дозволяє зайнятися чарівною зовнішністю Дракулауры.
  • Ляльки Монстр Хай
    Ляльки Монстр Хай
    Автори гри Ляльки Монстер Хай запрошують тебе на пляж, куди вирушила і Дракулаура - героїня
  • Монстр Хай зачіски
    Монстр Хай зачіски
    Можливості гри Зачіски Монстр Хай дають тобі відчути себе справжнім перукарем.
  • Дракулаура
    Дракулаура
    Для всіх шанувальників мультсеріалу про школу монстрів настає прекрасний момент. Мова йде про
  • Монстр Хай Париж
    Монстр Хай Париж
    Гра Монстр Хай Париж запрошує тебе подбати про зовнішньому вигляді однієї з героїнь фільму.
  • Перукарня Дракулары
    Перукарня Дракулары
    Мила Дракулаура - героїня мультсеріалу «Монстр Хай», вирішила трохи змінити свій імідж. Тобі
  • Зачіски Монстр Хай
    Зачіски Монстр Хай
    Мультсеріал про школу монстрів розповідає про декілька незвичайних дівчат. Під час гри Зачіски
  • Монстр хай Клодін Вульф
    Монстр хай Клодін Вульф
    Після запуску гри Монстр Хай Клодін Вульф ти зможеш подбати про зовнішність изестной героїні
  • Коментарі: