Для всіх шанувальників мультсеріалу про школу монстрів настає прекрасний момент. Мова йде про запуск нової чудової іграшки про Дракулауре - однієї з найвідоміших учениць школи Монстр Хай.

    Справедливості заради варто відзначити, що всі онлайн-розваги про життя цих незвичайних підлітків користуються неймовірною популярністю у геймерів. Особливо, ігри Дракулаура, Торалей, Клодін Вульф та ін., де головними героїнями є монстри-дівчата. Саме вони викликають особливий інтерес у своїх людських ровесниць. В основному, такі ігри пов'язані з нарядами, макіяжем Дракулауры і її подруг. Їх розкішна графіка і величезний асортимент декораторських прийомів створюють таку кількість можливостей, що насолоджуватися процесом перетворення улюблених героїнь можна нескінченно довго.

    І наша гра - не виняток. Вона присвячена одній з головних героїнь мультсеріалу - дочки графа Дракули. Але незважаючи на таке небезпечне спорідненість, сама Дракулаура є дуже милою дівчиною, яка навіть крові не п'є. А в грі Монстр Хай про Дракулауру тобі належить допомогти дівчині зібратися в школу. Для цього тут надані досить широкі можливості. У твоєму розпорядженні величезний гардероб речами, а також косметичка, повна всіляких засобів для створення сучасного макіяжу.

    Макіяж і вбрання для уроків

    Дівчина збирається відправитися в школу, де крім неї навчається велика кількість інших модних дівчат, тому їй дуже важливо виглядати на їх фоні особливо ефектно. Тобі треба допомогти їй підібрати відповідний наряд і зробити стильний макіяж. У грі одевалка Монстер Хай розробники підібрали для Дракулауры величезна кількість різноманітних речей, які можна поєднувати між собою різними способами. Одягни на юну вампіршу сукню, доповни панчохами або колготками, обери відповідне взуття. В результаті у тебе має вийти привабливий, але разом з тим пристойний спосіб, адже мова йде про шкільному варіанті. Але одним нарядом справа не обмежується, адже про привабливість особи теж треба подбати. Скористайся наявними в твоєму розпорядженні декоративними косметичними засобами, щоб зробити макіяж. Тут є і тіні, туш і помада, і багато іншого з того незмінного арсеналу, який потрібен дівчатам для того, щоб наводити красу на милих личках. Підбери косметику найбільш підходящих відтінків, щоб отримати виключно карколомний результат. А ще в грі є можливість вибору зачіски, причому тут пропонуються незвичайні і яскраві варіанти. Зазвичай дівчина володіє рожевим кольором волосся, але на цей раз тобі нічого не заважає зробити їх синіми або зеленими. Зовнішній вигляд теж можна змінити. Гармонійне поєднання макіяжу, наряду і зачіски дозволяє створити унікальний образ, який дозволить героїні гри виглядати неймовірно красиво і стильно.

    Стань стилістом Дракулауры

    Так як дівчина є юною вампіршей, то вона, природно, не відбивається в дзеркалі. Саме тому збори в школу Монстер Хай перетворюються для Дракулауры в певну проблему, адже вона ніяк не може подивитися на себе з боку. Але ти можеш виправити цю ситуацію і допомогти Дракулауре одягнутися і нафарбуватися. У грі кокетці Дракулауре пропонується маса всього цікавого: ти можеш вибирати для неї найстильніші вбрання і нанести ефектний макіяж. А так як іграшку можна перезапускати яке завгодно кількість разів, то і число можливих нових образів є практично нескінченним. Іншими словами, ти можеш створити для дівчини новий наряд на кожен шкільний день. Напевно вона буде дуже задоволена! Те ж стосується і її однокласників, вони точно будуть в захваті від зовнішнього вигляду Дракулауры. І не забудь підібрати відповідний фон, який підкреслить зовнішність героїні!

    .

    Похожі ігри:

  • Ляльки Монстр Хай
    Ляльки Монстр Хай
    Автори гри Ляльки Монстер Хай запрошують тебе на пляж, куди вирушила і Дракулаура - героїня
  • Монстр Хай 13 бажань
    Монстр Хай 13 бажань
    Якщо тобі подобаються мультфільми про школу монстрів, то ця гра, швидше за все, теж доведеться до
  • Монстр хай Клодін Вульф
    Монстр хай Клодін Вульф
    Після запуску гри Монстр Хай Клодін Вульф ти зможеш подбати про зовнішність изестной героїні
  • Монстр Хай зачіски
    Монстр Хай зачіски
    Можливості гри Зачіски Монстр Хай дають тобі відчути себе справжнім перукарем.
  • Макіяж Монстр Хай
    Макіяж Монстр Хай
    Запуск гри Макіяж Монстр Хай переносить тебе в знамениту школу, прямо в розпал одного з уроків, на
  • Макіяж і одевалкі
    Макіяж і одевалкі
    Під час гри Одевалки і макіяж тобі потрібно буде подбати про зовнішність чарівної дівчини, яка
  • Перукарня Монстр Хай
    Перукарня Монстр Хай
    Процес гри Перукарня Монстр Хай дозволяє зайнятися чарівною зовнішністю Дракулауры.
  • Зачіски Монстр Хай
    Зачіски Монстр Хай
    Мультсеріал про школу монстрів розповідає про декілька незвичайних дівчат. Під час гри Зачіски
  • Коментарі: