Ігри » Ігри Барбі » Барбі Одевалки

    Ця іграшка - справжня знахідка для всіх, хто обожнює моду, стежить за останніми колекціями іменитих брендів і марить про кращих світових подіумах.

    Уяви себе крутим кутюр'є і займися вибором модного одягу для чарівної дівчини, фотографія якої повинна потрапити на обкладинку популярного журналу. У процесі гри Барбі Одевалки ти зможеш проявити свій бездоганний смак. Вона, як за помахом чарівної палички, перенесе тебе в ательє модного дизайнера. Перетвори чарівну Барбі в ще більшу красуню з допомогою нової, барвистою гри одевалки. Функціонал іграшки дозволяє творити справжні дива, з його допомогою ти зможеш до невпізнання перетворити всім знайомий (і не будемо брехати, слега набридливе) вигляд відомої блондинки.

    Завдяки тобі Барбі отримає нову, яскраву зовнішність і, нарешті, зможе спробувати свої сили у ролі фотомоделі. Тобі належить докласти максимальні зусилля для того, щоб створити ефектний образ, завдяки якому дівчина буде відмінно виглядати на обкладинці. Для цього в грі передбачено все необхідне. Спочатку ретельно вивчи наявний у віртуальному ательє гардероб і вибрати саме ті речі, які будуть гармонійно поєднуватися між собою і підкреслювати природну красу дівчини. Тільки так тобі вдасться придумати для неї новий привабливий імідж. Адже, погодься, модель, яка збирається красуватися на обкладинці популярного видання, повинна виглядати по-справжньому красиво. Тому задій всі свої здібності стиліста і приступай до захоплюючого творчого процесу.

    Правила та структура гри

    У грі, призначеної для дівчаток і демонструє найбільш стильні Барбі одевалки, мається на увазі, що ти можеш просто вибирати будь-які елементи гардеробу зі всього представленого різноманіття. Тут запропоновані стильні сукні, кофтинки, спіднички, виконані в різних кольорах і відтінках. Крім основної одягу варто звернути увагу і на колготки, які є необхідним доповненням до ансамблю. Не забудь і про взуття, без неї ніяк не можна обійтися, стильні черевички - невід'ємна частина шикарного модного образу. Благо, в цій грі всіляких босоніжок, туфельок, ботильйонів і чобітків просто незліченна кількість.

    Аксесуари та зачіски

    Але іграшка пропонує не тільки приголомшливий асортимент одягу та взуття, а й безліч прекрасних аксесуарів. Ти можеш підібрати кольє і сережки, які стануть ефектним доповненням до образу дівчини. Будь-які коштовності прикрашають модницю, ще більше підкреслюючи її природні достоїнства, тому не варто упускати можливість додати їй парочку аксесуарів. Звичайно, важливо вибрати відповідну зачіску, яка буде чудово поєднуватися з вже одягненою одягом. Ти можеш підібрати будь-який варіант: це можуть бути розпущене волосся, «кінський» хвіст або будь-яка інша зачіска з числа наданих. Крім форми і довжини волосся гра для дівчаток про модні Барбі одевалки абсолютно безкоштовно пропонує тобі змінити їх колір. Він може бути цілком традиційним - світлим або, наприклад, чорним, але можна зупинити свій вибір і на більш радикальних фантазійних відтінках - фіолетовому, рожевому і т.д. Зверни увагу на те, що можна вибирати не тільки основний тон, але і колір окремих прядок, це дозволить отримати ще більш оригінальну зачіску.

    Дизайн обкладинки журналу

    В грі про модні Барбі одевалки ти зможеш не тільки побувати в ролі стиліста-дизайнера і крутого перукаря, але на деякий час навіть перевтілитися в досвідченого поліграфіста і поворожити над обкладинкою журналу, для якого знімалася Барбі. У тебе є можливість міняти колір шрифту заголовка головного і більш дрібних написів, розташованих на обкладинці і оточуючих фотографію дівчини. Постарайся вибрати саме ті відтінки, які будуть гармоніювати зі створеним раніше чином моделі. Ти можеш збільшувати і зменшувати зображення, щоб найбільш ефектно розташувати фото на сторінці. А коли процес розробки макета буде закінчений, можна буде насолодитися красивенным результатом. Потім ти завжди можеш перезапустити гру ще раз і створити абсолютно новий варіант журналу.

    .

    Похожі ігри:

  • Дівчата Эквестрии одягалки
    Дівчата Эквестрии одягалки
    Кожна дівчина в будь-якій ситуації намагається подбати про свою зовнішність, щоб завжди виглядати
  • Барбі Одевалки русалонька
    Барбі Одевалки русалонька
    Любиш вибирати вбрання та аксесуари? Тоді процес гри барбі Одевалки русалонька точно тобі
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Монстри Хай одягалки
    Монстри Хай одягалки
    Ігри одягалки Монстр Хай - найкраща на сьогодні онлайн іграшка для дівчаток. Завдяки їм ти з
  • Одягалки сукні
    Одягалки сукні
    Всім любителям модного одягу варто звернути увагу на цю іграшку. Під час гри Одевалки сукні ти
  • Барбі показ мод
    Барбі показ мод
    Ласкаво просимо в світ краси, гламуру і стилю! Наша нова гра про те, як Барбі опинилася на показі
  • Барбі переодевалкі і макіяж
    Барбі переодевалкі і макіяж
    За допомогою інструментів гри Барбі переодевалкі і макіяж ти можеш змінити образ дівчини і зробити
  • Ангели
    Ангели
    Творці гри Ангели пропонують тобі на якийсь час перетворитися на стиліста.
  • Коментарі: