Ігри » Ігри Барбі » Барбі показ мод

    Всім любителям моди варто звернути увагу на цю гру. Ну а тим, хто фанатіє від самої відомої ляльки-блондинки в світі, тим більше.

    Мабуть, немає жодної дівчинки на світі, яка б (нехай навіть зрідка) не цікавилася останніми модними тенденціями і не любила чепуритися. З допомогою гри Барбі показ мод ти легко задовольниш обидві ці пристрасті. Ласкаво просимо в світ краси, гламуру і стилю! Наша нова гра про те, як Барбі опинилася на показі мод, стане твоїм особистим модним онлайн-журналом. І що найкраще - кожну його сторінку ти зможеш заповнити самостійно тими речами і образами, які подобаються саме тобі.

    Відразу після запуску можна починати грати, але для того, щоб відправити Барбі на показ мод потрібно буде попрацювати над образом дівчини. Природно, що вона має виглядати там дійсно шикарно. І зараз тобі належить зайнятися перетворенням героїні гри, підбираючи для неї зачіску, вбрання та аксесуари. У гру Барбі показ мод варто грати всім тим, хто обожнює придумувати нові наряди і мріє побувати в ролі стиліста. Сміливо запускай гру і починай творчий процес.

    Правила та структура гри

    Отже, перед тобою гарненька дівчина, яку і необхідно перетворити. Вона стоїть в центрі екрану, а на бічній панелі розташовані кнопки, які дозволяють вибирати елементи для її нового іміджу. Підбери найбільш підходящі варіанти кожної деталі вбрання та прикрас, щоб у тебе вийшла дійсно шикарна дівчина, затьмарення всіх своєю гламурністю та блиском. Для початку визначся з зачіскою. Можливості гри увазі, що твоя версія Барбі може бути будь-який: блондинкою, брюнеткою, шатенкою і навіть рудою. Також можна варіювати довжину волосся і форму зачіски. Після того, як визначилися зі стрижкою і укладанням, саме час приступитися до вибору вбрання. У грі Барбі для шикарного показу мод може вибрати яку завгодно плаття: від ультра міні до максі. Кожне з них по-своєму добре, але постарайся підібрати саме те, яке на даний момент краще за інших підкреслить красу дівчини.

    Не забудь і про аксесуари!

    Після того, як ти вибереш сукню, можна приступати до підбору взуття та інших аксесуарів. Прикраси і дрібні деталі мають для наряду велике значення, адже саме вони чудово завершують створений образ і підкреслюють індивідуальність своєї господині. У нашій грі представлені виключно стильні і гостро модні аксесуари. Наприклад, ти можеш прикрасити героїню вишуканим перловим гарнітуром або масивної діадемою. Також не забудь про сумочку-клатч - цей аксесуар є обов'язковим атрибутом вечірнього образу. А коли закінчиш роботу над іміджем дівчата, зможеш підібрати для неї максимально виграшний фон. Зупини свій вибір на тому, що більш ефектно відтіняє красу її обличчя і вбрання. І не забувай, ти завжди можеш перезапустити гру і створювати нові образи, які будуть відрізнятися один від одного. Ти точно побачиш, що одна і та ж дівчина може виглядати абсолютно по-різному. І це просто чудово, адже в її житті буває багато подібних заходів, і на них необхідно виглядати «на всі сто». Гра відрізняється неймовірною простотою, але разом з тим вона надовго захоплює увагу гравця і дарує безліч позитивних вражень.

    .

    Похожі ігри:

  • Показ мод
    Показ мод
    Чарівна дівчина збирається взяти участь в модному показі, і для цього їй необхідно підібрати
  • Барбі Одевалки русалонька
    Барбі Одевалки русалонька
    Любиш вибирати вбрання та аксесуари? Тоді процес гри барбі Одевалки русалонька точно тобі
  • Макіяж і одевалкі
    Макіяж і одевалкі
    Під час гри Одевалки і макіяж тобі потрібно буде подбати про зовнішність чарівної дівчини, яка
  • Барбі Одевалки
    Барбі Одевалки
    У процесі гри Барбі Одевалки ти зможеш проявити свій бездоганний смак. Вона, як за помахом
  • Барбі салон краси
    Барбі салон краси
    Гра Барбі салон краси на час перетворить тебе в господиню шикарного косметологічного закладу.
  • Барбі 2
    Барбі 2
    Сюжет гри Барбі 2 перетворить тебе в особистого стиліста відомої красуні. Допоможи їй стати ще
  • Монстр Хай 13 бажань
    Монстр Хай 13 бажань
    Якщо тобі подобаються мультфільми про школу монстрів, то ця гра, швидше за все, теж доведеться до
  • Винкс мификс
    Винкс мификс
    Обов'язково знайди час для чудової гри Винкс мификс. У ній тобі належить зайнятися розробкою
  • Коментарі: