Ігри » Ігри Барбі » Барбі 2

    Настає саме час вирушити на захоплюючу зимову прогулянку. Хочеш, щоб тобі склала компанію відома всьому світу блондинка?

    Але для початку доведеться допомогти їй зібратись, продемонструвавши весь свій смак і знання останніх модних тенденцій. Сюжет гри Барбі 2 перетворить тебе в особистого стиліста відомої красуні. Допоможи їй стати ще прекрасніше і врахуй, 2 частина гри про нові вбрання Барбі набагато цікавіше інших аналогічних онлайн-розваг. А грати в неї ти зможеш як завгодно довго і абсолютно безкоштовно.

    Барбі збирається покататися на лижах, і для цього їй потрібно підібрати чудове вбрання. Одяг для зимових видів спорту повинна бути зручною, саме такі речі і представлені в грі. Окрім цього вони ще й дуже красиві, стильні і модні. Ти можеш створити для дівчини новий яскравий образ, в якому вона зможе відправитися на прогулянку і порадувати оточуючих своїм виглядом. Просто використовуй можливості, надані в грі для дівчаток про зимові вбрання для Барбі 2, і отримуй відмінний результат.

    Правила та структура гри

    Відразу після запуску гри ви побачите дівчину, яка вже готова почати кататися на лижах. А поруч з нею розташовується поле, на якому знаходяться всі ті речі, які можна використовувати для створення наряду. У гардеробі нашої блондинки є маса стильних дрібничок, призначених для зимових розваг. Ти можеш вибрати головний убір, костюм, взуття. Не забудь і про лижі, адже саме на них Барбі збирається покататися. В ігровому асортименті представлено кілька яскравих варіантів, кожні з яких чудово підійдуть дівчині. Ти можеш навіть підібрати такі лижі, які будуть ідеально поєднуватися з обраним костюмом. До речі, костюм можна вибрати готовий або ж створити його самостійно з куртки і брюк. Обов'язковим аксесуаром гірськолижного костюма є окуляри, які теж представлені в цій грі для дівчаток в достатній кількості. Спеціальні окуляри дозволять захистити очі і стануть прекрасним доповненням нового спортивного способу.

    Спорт - це чудове заняття!

    Спорт зміцнює організм, і героїня гри це прекрасно розуміє. Вона вміє кататися на лижах, і зараз теж підіймається на високу круту гору, щоб віддатися улюбленому заняттю. Ти можеш скласти їй компанію, але перш одягни дівчину у відповідний наряд, який дозволить їй кататися з максимальною зручністю. У грі представлено величезна кількість різноманітних курточок, штанів, шапок... Ти можеш поєднувати елементи зимового гардеробу яким завгодно чином і отримувати вражаючі результати. Навіть взимку дівчатам хочеться виглядати ефектно і привабливо, тому у 2-й грі про одяг для Барбі тобі належить допомогти їй стильно одягнутися. В іграшці наявні всі потрібні елементи гардеробу, без яких не обійтися на лижній прогулянці, тому в тебе не виникне з екіпіровкою ніяких проблем. Управління грою здійснюється за допомогою мишки, що робить його дуже простим і зручним. Тобі просто необхідно захоплювати курсором вподобану річ і перетягнути її на дівчину. А після того, як ти закінчиш роботу над вбранням, зможеш помилуватися готовим результатом, зберегти його або навіть роздрукувати. І, звичайно, тут є можливість перезапуску гри, яка дозволяє створювати все нові і нові вбрання. Різноманіття речей дозволяє отримувати багато оригінальних образів, які сподобаються і дівчині, і іншим лижникам. У модного і стильного одягу завжди приємніше займатися спортом, тим більше, якщо мова йде про гарній дівчині!

    .

    Похожі ігри:

  • Барбі: чарівні речі
    Барбі: чарівні речі
    Як і у будь «правильної» блондинки улюблене заняття Барбі - приміряти нові вбрання. Вона отримала
  • Одевалкі для дівчат
    Одевалкі для дівчат
    Готова допомогти одній чарівній дівчині зібратися на роботу? У процесі гри Одевалки для дівчат
  • Для дівчаток одевалкі зимові
    Для дівчаток одевалкі зимові
    Настає зима, і герої Зимові ігри одягалки вирішили вибрати для себе нові вбрання. А тобі належить
  • Аніме одягалки
    Аніме одягалки
    Якщо ти любиш і японську анімацію, і модні наряди, то тобі точно сподобається ця гра.
  • Ангели
    Ангели
    Творці гри Ангели пропонують тобі на якийсь час перетворитися на стиліста.
  • Барбі показ мод
    Барбі показ мод
    Ласкаво просимо в світ краси, гламуру і стилю! Наша нова гра про те, як Барбі опинилася на показі
  • Барбі Одевалки
    Барбі Одевалки
    У процесі гри Барбі Одевалки ти зможеш проявити свій бездоганний смак. Вона, як за помахом
  • Барбі Одевалки русалонька
    Барбі Одевалки русалонька
    Любиш вибирати вбрання та аксесуари? Тоді процес гри барбі Одевалки русалонька точно тобі
  • Коментарі: