Ігри » Ігри одягалки » Аніме одягалки

    Якщо ти любиш і японську анімацію, і модні наряди, то тобі точно сподобається ця гра.

    Її чудова графіка і широкі функціональні можливості відкривають величезний простір для фантазії. У процесі гри Аніме одягалки ти зможеш відточити своє почуття стилю. І, до речі, нарешті зрозуміти, що сучасна східна мода відрізняється від європейської. А ще, завдяки нашій грі-одевалка ти почнеш краще розбиратися в аніме персонажів. Як бачиш, це чудове розвага обіцяє тобі не тільки масу задоволення, але і користі.

    В процесі гри-одевалкі для дівчаток про підбір одягу для аніме-персонажа ти зможеш зайнятися підбором стильного одягу для героїні японського мультфільму. Цей вид мультиплікації явно виділяється з числа інших мультфільмів, тому що герої аніме - це дівчата і хлопці з досить специфічною зовнішністю. Їх завжди можна впізнати здалеку за деякими рисами. Варто відзначити, що практично всі дівчата в аніме-творах виглядають вельми привабливо. Не стала винятком і героїня нашої ігри для дівчаток, присвяченій аніме одевалкам. Ця дівчина дуже любить модно і стильно одягатися, всіляко підкреслюючи свою красу. Тобі ж належить їй в цьому допомогти, використовуючи всі великі ігрові можливості. Дівчина вже чекає зміни іміджу, і тобі варто поспішити і швидше запустити це цікава розвага.

    Правила і структура

    Після запуску гри про аніме одягалки на тему манги ти побачиш чарівну дівчину, яка з нетерпінням чекає початку процесу перетворення. Тобі необхідно підбирати для неї одяг із запропонованого гардеробу, зупиняючись на найбільш ефектних варіантах. Ти можеш вибрати плаття або ж скласти комплект із блузи та спідниці. У будь-якому випадку, наряд буде виглядати на стрункій та високій дівчині дуже ефектно. Не забудь попрацювати і над зачіскою, і врахуй - вона може складатися з двох частин: верхньої та нижньої. Тобі пропонуються різноманітні варіанти зачісок, причому волосся можуть бути найнесподіваніших кольорів, але тут і дивуватися нема чому, адже для аніме це в порядку речей. Крім зачіски та вбрання, природно, необхідно звернути увагу на аксесуари, які зроблять образ японської дівчини ще більш привабливим. У грі-одевалка, яка дозволяє складати масу нових образів для дівчат аніме, представлені різноманітні дрібниці, з яких ти можеш вибрати потрібні. Знайти серед аксесуарів шикарний бант для волосся або милий краватку. Подібні стильні штрихи завершать образ і зроблять його максимально привабливим.

    Дуже цікава гра!

    Наша Аніме одевалка гарна ще й тим, що дозволяє відчути себе в ролі стиліста, нехай і віртуального. Приміряй на модель всілякі речі, які знайдеш в гардеробі і вибирай ті, які їй підходять краще за інших. Твоє завдання полягає саме в тому, щоб створити найбільш красивий і модний образ. При цьому ти завжди можеш перезапустити гру після того, як закінчиш, і придумати абсолютно новий варіант наряду. Це дозволить тобі створювати японських героїнь мультфільмів, абсолютно несхожих один на одного. Гра точно сподобається всім шанувальникам японської анімації, тому якщо ти ставишся до даної категорії, то як можна швидше починай грати!

    Управління

    Управління в грі-одевалка для дівчаток про стильних аніме, як і в будь-їй подібної, здійснюється виключно за допомогою мишки. У бічній частині екрану знаходиться спеціальне поле, де і відображається весь асортимент речей. Просто вибирай те, що тобі подобається, і елемент відобразиться на дівчині. А коли ти закінчиш працювати над її іміджем, то слід натиснути кнопку завершення. Після цього ти побачиш дівчину у всій пишності, і це зображення можна навіть роздрукувати або зберегти на свій комп'ютер. Таким простим способом ти можеш зберігати або роздруковувати всі створені картинки, і це дозволить створити власну колекцію стильних аніме-образів. Заманливо, чи не правда? Можна навіть сказати, що ти на деякий час станеш не тільки стилістом, але і справжнім творцем нових персонажів для японської мультиплікації.

    .

    Похожі ігри:

  • Макіяж аніме
    Макіяж аніме
    Якщо ти любиш японську анімацію, то ця іграшка неодмінно тобі сподобається. Після запуску гри
  • Аніме, манга одягалки
    Аніме, манга одягалки
    Ласкаво просимо в салон, де кожен бажаючий може приміряти на себе образ героя аніме. Саме тут тобі
  • Одягалки аніме хлопців
    Одягалки аніме хлопців
    Під час гри Аніме одягалки хлопців ти отримаєш унікальну можливість створити свого двійника в
  • Одягалки аніме дівчат
    Одягалки аніме дівчат
    Симпатична дівчина була запрошена на тематичний бал, куди кожен повинен з'явитися в костюмі з
  • Аніме покемони
    Аніме покемони
    Ця чудова гра присвячена аніме-мультикам про покемонів. Тобі належить придумати наряд для героїні
  • Одягалки аніме
    Одягалки аніме
    Настає саме час відправитися на пляж! Під час гри Одевалки аніме ти познайомишся з чотирма
  • Манга аніме
    Манга аніме
    Під час гри для дівчаток Аніме, манга тобі надається унікальна можливість створити власного
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Коментарі: