Ігри » Ігри Барбі » Барбі салон краси

    Немає на світі жодної дівчинки, дівчини, жінки та навіть бабусі, яка була б абсолютно байдужа до власної зовнішності і не заглядала в люстерко хоча б 10 разів протягом дня. Прагнути до краси в нас, що називається, в крові. А перші помічники у цій важливій справі - «правильна» косметика і догляд за собою.

    Якщо ти теж любиш возитися з різними косметичними засобами і мрієш про професії косметолога в майбутньому, то саме час запустити наше нове онлайн-розвага. Гра Барбі салон краси на час перетворить тебе в господиню шикарного косметологічного закладу. Крута можливість! Готова попрацювати над зовнішністю привабливої дівчини в грі про Барбі і віртуальний салон краси? Зроби її ще більш привабливою, використовуючи різноманітні косметичні засоби.

    Гра складається з декількох етапів, на кожному з яких тобі пропонується попрацювати над одним з елементом зовнішності відвідувачки. В результаті кропіткої роботи у тебе напевно вийде відмінний результат, який буде радувати око.

    Правила і структура

    Отже, у грі ти побачиш Барбі в ролі клієнтки салону краси. Дівчина бажає отримати макіяж і нову зачіску. Тобі ж належить їй в цьому допомогти. Використовуй всі можливості гри, щоб домогтися бажаного. Для початку пропонується вибрати колір шкіри героїні. Ти можеш використовувати будь-який відтінок: від дуже світлого до максимально темного. Подумай, якою б ти хотіла бачити дівчину: світлошкірої або ж смаглявкою. Далі можна приступати до роботи над зачіскою. На цьому етапі необхідно подбати про кольорі волосся, а також про форму нової зачіски. У грі пропонується велика кількість варіантів як з довгими, так і короткими волоссям. Не пропусти можливість прикрасити волосся аксесуарами: ти можеш використовувати різні шпильки, нарядити дівчину в капелюшок або кепку, наприклад. Нарешті, після цього можна сміливо приступати до макіяжу. У салоні краси Барбі пропонуються різні декоративні косметичні засоби, з яких ти зможеш підібрати найбільш підходящий їй відтінок тіней і помади. Не забудь і про туш, щоб максимально підкреслити і подовжити вії. Потім можна вибрати стильний наряд, який стане завершальним штрихом в створенні модного образу.

    Неймовірна гра для сучасних дівчаток

    У наш час майже кожна дівчинка знає, як користуватися косметикою і як стильно одягатися. У грі про салон краси для Барбі тобі належить застосувати свої вміння на практиці. І нехай робота над обличчям дівчини буде лише віртуальною, але тим не менш вона принесе масу задоволення. У грі крім можливості роботи над зовнішністю є ще одна відмінна функція - дівчину в готовому образі можна помістити на обкладинку журналу. Для цього тобі необхідно обрати дві теми статей, що будуть винесені на обкладинку. Після цього ти зможеш побачити відмінний новий номер журналу з твоєю моделлю. Створюючи все нові і нові образи, ти зможеш отримати масу задоволення. У грі представлено так багато різних варіантів кожної деталі зовнішності, що у тебе вийдуть абсолютно несхожі один на одного стильні дівчата.

    .

    Похожі ігри:

  • Барбі салон краси 2
    Барбі салон краси 2
    Ігри Барбі салон краси 2 перенесуть тебе в чудовий моди, де ти зможеш кардинально перетворити
  • Винкс: Бродилки за Алфее
    Винкс: Бродилки за Алфее
    Гра Винкс бродилки за Алфее перетворює тебе на цього працівника салону краси.
  • Магічний спа салон
    Магічний спа салон
    Після запуску цієї гри ти потрапиш в незвичайний салон краси, де панує справжня магія.
  • Манікюр і макіяж
    Манікюр і макіяж
    Після запуску гри Манікюр і макіяж ти побачиш дівчину, яка прийшла в салон, щоб отримати якісний
  • Монстр Хай переробки
    Монстр Хай переробки
    Сюжет гри Монстр хай переробки пропонує тобі попрацювати над зовнішністю мультиплікаційної героїні.
  • Барбі показ мод
    Барбі показ мод
    Ласкаво просимо в світ краси, гламуру і стилю! Наша нова гра про те, як Барбі опинилася на показі
  • Винкс салон краси
    Винкс салон краси
    Ігри Винкс Салон Краси - це високоякісний симулятор SPA-салону! Допоможи феям стати ще красивіше!
  • Барбі онлайн
    Барбі онлайн
    Сюжет яскравою і прикольною онлайн ігри Барбі перенесе тебе в справжній салон краси, який
  • Коментарі: