Ігри » Ігри Вінкс » Винкс: Бродилки за Алфее

    Гра Винкс бродилки за Алфее перетворює тебе на цього працівника салону краси.

    Тут у твоєму розпорядженні виявляється просторе сучасне заклад, досить популярний серед місцевих дівчат. Вони незмінно приходять сюди, щоб підкоригувати зовнішність, а твоє завдання полягає в тому, щоб виконати всі їхні побажання. Для цього ти можеш використовувати безліч інструментів, представлених в грі. Іграшка складається з великої кількості рівнів, які тут називаються днями. Кожен день до тебе будуть приходити клієнтки, і потрібно постаратися максимально точно і повно виконувати їх прохання. Чим точніше буде виконана задумка відвідувачки, тим більше ти отримаєш призових очок.

    Гра Винкс бродилки за алфее: правила і структура

    Отже, до тебе постійно будуть приходити дівчата з різною зовнішністю і висловлювати побажання щодо її зміни. Зокрема, вони будуть вказувати, які б волосся їм хотілося отримати в результаті: короткі або довгі, а бути може, середні. Також ти будеш отримувати інформацію і про те, в який колір волосся повинні бути пофарбовані. Далі можна приступати до роботи. Для цього гра Винкс бродилки за Алфее пропонує всі необхідні перукарські інструменти: фен, ножиці, гребінець, гель та інші важливі предмети і інгредієнти. Ти можеш користуватися ними на свій розсуд, намагаючись створити зачіску, яка б відповідала побажанням відвідувачки. А після того, як форма зачіски створена, можна приступати до фарбування волосся. Для цього передбачено кілька відтінків фарби для волосся, але, природно, необхідно вибирати ту, яку бажає клієнтка. Крім зачіски можна зробити макіяж, використовуючи декоративну косметику для губ, очей і т.д. А після того, як ти закінчиш роботу, дівчина винесе свій вердикт і повідомить, чи відповідає результат її очікуванням. В залежності від її настрою ти отримаєш певну кількість призових очок. Ці окуляри ти надалі можеш використовувати для удосконалення салону.

    Роби свій салон ще краще!

    Салон краси, який надає тобі гра Винкс бродилки за Алфее, і так виглядає шикарно, але ти можеш зробити його ще краще. Для цього можна купувати різноманітні додатки, які будуть розблоковані у міру проходження гри. Є можливість купити предмети інтер'єру (наприклад, стільці), так і нові інструменти для роботи над волоссям клієнток. Це дозволить тобі працювати ще ефективніше, а відвідувачки будуть йти в ще більш позитивному настрої. Стань справжнім стилістом-перукарем!

    .

    Похожі ігри:

  • Перукарня Вінкс
    Перукарня Вінкс
    Гра Перукарня Вінкс запрошує тебе стати на деякий час працівником салону краси.
  • Винкс манікюр
    Винкс манікюр
    Захоплюючі перипетії гри Винкс манікюр запрошує тебе попрацювати в салоні, куди дівчата постійно
  • Робити зачіски
    Робити зачіски
    Під час гри Робити зачіски ти побачиш клієнтку з довгим волоссям, яка бажає привести їх в порядок,
  • Монстр Хай зачіски
    Монстр Хай зачіски
    Можливості гри Зачіски Монстр Хай дають тобі відчути себе справжнім перукарем.
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Барбі салон краси
    Барбі салон краси
    Гра Барбі салон краси на час перетворить тебе в господиню шикарного косметологічного закладу.
  • Перукарня Пікс
    Перукарня Пікс
    Стань справжнім перукарем, який вміє і любить робити відмінні зачіски! На цей раз до тебе в
  • Винкс бродилки блумикс
    Винкс бродилки блумикс
    Гра Винкс бродилки блумикс переносить гравців в чарівний світ фей, де тебе чекають незабутні
  • Коментарі: