Ігри » Ігри Зачіски » Робити зачіски

    Для всіх тих, хто мріє коли-небудь стати перукарем, створено це чудове розвага. Під час гри Робити зачіски ти побачиш клієнтку з довгим волоссям, яка бажає привести їх в порядок, зробити доглянутими і красивими. А тобі належить їй в цьому допомогти, використовуючи запропоновані інструменти. У твоєму розпорядженні знаходяться всі ті кошти, які допоможуть дівчині стати ще прекрасніше. Швидше починай перукарські процедури, щоб продемонструвати їй блискучий результат.

    Основні правила

    Після запуску іграшки ти потрапиш в перукарський салон, в якому є всі необхідні інструменти і засоби для догляду за волоссям відвідувачки і створення з них нової ефектної зачіски. Але кожен майстер (не тільки в грі, але і в житті) знає: перед тим, як почати робити красиві зачіски для звернулися до тебе дівчаток, необхідно вимити волосся і, в залежності від наявних у них проблем, нанести зволожуючий кондиціонер або живильну маску. Ці кошти зміцнять волосся, подарують їм силу і еластичність. А красивими і здоровими локонами, звичайно, мріє мати кожна дівчина. Героїні гри пощастило, адже ти зможеш доглянути за її зачіскою по вищому розряду. Після того, як використовуєш всі необхідні кошти і висушиш волосся, можна сміливо приступати до творчості. На цей раз тобі пропонується зробити класичну зачіску: заплести коси, адже саме цей варіант відмінно підходить для довгого волосся, якими володіє героїня гри. Тут представлено три варіанти чарівних зачісок з косами, але тобі потрібно вибрати тільки один з них. Далі іграшка пропонує приступити безпосередньо до самого процесу заплітання. Для цього використовуй віртуальну гребінець, яким потрібно проводити в напрямках, вказаних на екрані стрілочками. Інші дії будуть совершатся автоматично, а в результаті ти отримаєш задуману зачіску і зможеш прискіпливо розглянути, чи добре вона виглядає спереду, ззаду і збоку.

    Стань кращим перукарем!

    Гра, в якій можна робити різноманітні зачіски та укладки для дівчаток, хороша тим, що дозволяє тобі повністю перевтілитися в роль модного і досвідченого перукаря, який знає толк у красі та стилі. А так як в ній постійно надаються докладні підказки, то ти точно не зробиш помилку. Все, що потрібно - це уважно стежити за подіями на екрані і здійснювати саме ті дії, які потрібні у даний момент. Після того, як ти закінчиш роботу над волоссям клієнтки, завжди можна перезапустити гру і вибрати вже інший варіант кісок. Ти можеш створити всі можливі зачіски, щоб отримати максимальне задоволення від гри. Швидше відкривай свою перукарню!

    .

    Похожі ігри:

  • Милі зачіски з косичками
    Милі зачіски з косичками
    Відчуй себе справжнім перукарем, який може робити навіть самі складні зачіски.
  • Перукарня Пікс
    Перукарня Пікс
    Стань справжнім перукарем, який вміє і любить робити відмінні зачіски! На цей раз до тебе в
  • Монстр Хай зачіски
    Монстр Хай зачіски
    Можливості гри Зачіски Монстр Хай дають тобі відчути себе справжнім перукарем.
  • Рапунцель зачіски
    Рапунцель зачіски
    У процесі гри Рапунцель зачіски ти зможеш попрацювати над волоссям принцеси, яка вирішила трохи
  • Супер-перукар
    Супер-перукар
    У цій грі тобі пропонується робити відвідувачкам різні зачіски. Перед запуском процесу потрібно
  • Зачіски в стилі манга
    Зачіски в стилі манга
    У цій грі ти перетворишся в перукаря, який знає толк в красивих зачісках.
  • Зачіски емо
    Зачіски емо
    У цій грі ти зможеш відчути себе в ролі перукаря. Тобі пропонується поспостерігати за розкішним
  • Зачіски і стрижки
    Зачіски і стрижки
    Героїня гри Зачіски і стрижки готується до одного з найважливіших днів у своєму житті - до
  • Коментарі: