Ігри » Ігри Вінкс » Винкс мификс

    Обов'язково знайди час для чудової гри Винкс мификс. У ній тобі належить зайнятися розробкою нового стильного образу для героїні улюбленого мультсеріалу.

    Можна з упевненістю стверджувати, що будь-яка дівчина прагне до того, щоб постійно змінюватися, стаючи з кожним днем, тижнем і роком все краще і прекрасніше. Наша новинка - Винкс мификс, як раз і присвячена створенню таким новим прекрасним метаморфоз. З її допомогою ти зможеш зробити юну дівчину ще чарівнішою. Приміряй на себе роль чарівника завдяки захоплюючому сюжету Винкс бродилки мификс. Виявляється, творити чудеса не тільки приємно, але і дуже просто.

    Перетвори звичайну милу феечку у воістину стильну і неповторну штучку. Навчи її створювати для себе винятково привабливі образи. Природно, що феї Вінкс, які, насамперед, є чарівними дівчатами, не є винятком у своїх мріях про ще більшої привабливості. Кожна з них бажає виглядати ефектно і воювати оточуючих наповал. Захоплююча Вінкс мификс як раз і присвячена створенню шикарного способу для однієї з чарівниць. Тут надається маса одягу та аксесуарів, за допомогою яких як раз і можна досягти поставленої мети. Тобі необхідно докласти максимальні зусилля для того, щоб фея виглядала просто чудово! І звичайно, у грі для цього передбачені всі можливості.

    Основні правила і структура

    Ти можеш перейти безпосередньо до творчого процесу відразу після запуску гри. Для початку визначся з зачіскою, а після приступай до вибору вбрання. Нова Вінкс гра Мификс надає цілий гардероб, в якому можна знайти безліч ефектних дрібничок. Сміливо вибирай будь-який наряд, адже чарівна фея буде чудово виглядати в кожному з них. А далі настає момент підбору аксесуарів, і цей процес є дуже важливим. Саме аксесуари роблять образ завершеним, тому ніяк не можна обійтися без прикрас та інших стильних дрібничок. А так як мова йде про фес, то не забувай і про такому важливому елементі її зовнішнього вигляду, як крила. Тут вони теж представлені в належному асортименті. Нарешті, після того, як все буде готово, підбери для чарівниці фон, на якому вона буде виглядати максимально привабливо, і який підкреслить її новий образ. Напевно у тебе вийде сама досконалість!

    Відмінна іграшка для шанувальників мультсеріалу про красунях-фей

    Ця гра хороша тим, що дозволяє проявити фантазію. Ти можеш вигадувати найнеймовірніші образи, і всі вони будуть втілені на екрані. Великою перевагою Винкс бродилки мификс є і те, що вона присвячена відомим героїням мультсеріалу. Ти можеш не лише зайнятися нарядами, але і помилуватися на феечку, яка завжди рада своїм шанувальникам. А ще ти зможеш створити для неї новий образ, який точно буде нітрохи не гірше того, в якому вона показана в мультфільмі. Можна навіть сміливо говорити про те, що ти зможеш поліпшити фею Вінкс, надавши її іміджу нові грані. Не пропусти жодної дрібниці, щоб образ став закінченим і повним. Напевно мультиплікаційна героїня гри залишиться задоволена! Те ж саме можна буде сказати і про тебе.

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс Бродилки мификс
    Винкс Бродилки мификс
    Ігри Винкс бродилки мификс являють собою найнебезпечніший повітряний бій з мильними бульбашками.
  • Винкс блумикс і мификс
    Винкс блумикс і мификс
    Якщо ти в захваті від чарівниць Вінкс Клубу і обожнюєш лопати мильні бульбашки, то ігри Винкс
  • 6 сезон Вінкс
    6 сезон Вінкс
    Гра 6 сезон Вінкс запрошує тебе подбати про образі феї, яка вирішила виступити на сцені.
  • Дитячі Вінкс
    Дитячі Вінкс
    Дитячі ігри Винкс пропонують тобі відчути себе в ролі стиліста, який створює запаморочливі вбрання.
  • Винкс і Монстр Хай
    Винкс і Монстр Хай
    Після запуску гри Винкс і Монстр Хай ти зможеш поринути у світ модних речей і аксесуарів.
  • Одягалки на двох
    Одягалки на двох
    Любиш займатися нарядами? Тоді під час гри Одевалки на двох ти зможеш отримати неймовірне
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Чарівниці Вінкс
    Чарівниці Вінкс
    Ігри Чарівниці Вінкс сподобаються будь юної модниці, яка хоче відчути себе професійним стилістом.
  • Коментарі: