Ігри » Ігри Вінкс » 6 сезон Вінкс

    Гра 6 сезон Вінкс запрошує тебе подбати про образі феї, яка вирішила виступити на сцені.

    Феї Винкс - героїні популярного мульсериала, який дивляться дівчинки по всьому світу. Напевно і ти багато знаєш про юних волшебницах, які постійно рятують планету від зла. А зараз одна з фей вирішила виступити на сцені, але для цього їй необхідно створити відповідний образ. Саме цим і пропонується зайнятися в цій чудовій грі. Ти можеш використовувати всі можливості іграшки, щоб в результаті отримати яскравий і запам'ятовується образ.

    Гра 6 сезон Винкс: правила і структура

    Для того, щоб попрацювати над іміджем феечки, в грі надаються великі можливості. Насамперед, подбай про її зачісці і про макіяж, використовуючи декоративну косметику. А коли ти закінчиш роботу над особою, то можеш сміливо приступати до створення наряду. Для цього в грі передбачений цілий гардероб з величезною кількістю речей. Ти можеш вибрати звідти будь костюмчик і доповнити його стильними аксесуарами: сережками і намистом. Також не можна забувати і про взуття, адже не може ж висхідна зірка виступати на сцені босоніж. Гра 6 сезон Вінкс пропонує вибрати і крила, адже складно уявити собі фею без них. Нарешті, подбай про гітарі, яка відмінно доповнить і завершить створений образ. Після того, як робота над іміджем феї буде закінчена, ти можеш ще й змінити фон, вибравши саме той, на якому дівчина буде виглядати максимально ефектно. Гра приваблює своєю простотою, яка прекрасно поєднується з яскравими відтінками і приємною музикою. Займатися нарядами завжди цікаво, а якщо мова йде про героїні улюбленого мультсеріалу, то інтерес підвищується в кілька разів.

    Стань справжнім стилістом!

    Гра дозволяє в повній мірі проявити творчі здібності, тому постарайся не стримувати фантазію. Дівчина, яка займається музикою і виступає на сцені, повинна виглядати максимально ефектно, тому тобі необхідно прикласти всі зусилля для створення нового, карколомного образу. І гра 6 сезон Вінкс відкриває для тебе безмежні можливості для вирішення поставлених завдань. Тут зібрані найкращі вбрання та аксесуари, ти можеш їх поєднувати яким завгодно чином, намагаючись добитися відмінних результатів. А після того, як образ вже готовий, ти завжди можеш перезапустити гру, щоб спробувати створити новий. Музиканти люблять бути різними, і фея теж не є винятком. Спробуй ретельно опрацювати для неї кілька класних варіантів.

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс 5 сезон
    Винкс 5 сезон
    Гра Винкс 5 сезон надає тобі можливість створити власну фею Вінкс.
  • Дитячі Вінкс
    Дитячі Вінкс
    Дитячі ігри Винкс пропонують тобі відчути себе в ролі стиліста, який створює запаморочливі вбрання.
  • Винкс мификс
    Винкс мификс
    Обов'язково знайди час для чудової гри Винкс мификс. У ній тобі належить зайнятися розробкою
  • Винкс побачення Стели
    Винкс побачення Стели
    З допомогою гри Винкс побачення Стели ти зможеш на якийсь час стати справжнім стилістом.
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Для дівчаток Вінкс 2
    Для дівчаток Вінкс 2
    Одна з фей Вінкс вирішила спробувати себе в ролі рок-співачки. Під час ігри для дівчаток Винкс 2
  • Русалки бродилки
    Русалки бродилки
    Під час гри бродилки Русалки тобі належить попрацювати над іміджем Даші, але зараз вона постане
  • Монстр Хай Париж
    Монстр Хай Париж
    Гра Монстр Хай Париж запрошує тебе подбати про зовнішньому вигляді однієї з героїнь фільму.
  • Коментарі: