Ігри » Ігри Вінкс » Клуб Винкс

    Ігри для дівчаток із серії розваг про Клуб Винкс завжди обзаводяться армією фанаток, незалежно від того, з якою темою пов'язані. Чи то класичні одягалки, нанесення макіяжу, бродилки або небезпечні битви - дівчата всього світу обожнюють фей Вінкс у всіх їх проявах.

    Сьогодні ми з задоволенням надаємо їм всім (і тобі заодно) ще один привід порадіти і приємно провести час. Ігри Клуб Вінкс - справжній подарунок для всіх прихильниць відомого мультсеріалу. Завдяки їм у тебе з'явиться можливість прийняти участь у житті улюблених героїнь. За сюжетом гри на тебе чекає зустріч з самої ексцентричної учасницею Клубу Винкс - Текно. Більше того, сьогодні гравцям і героїні належить зайнятися виключно дівочими справами - тотальним наведенням краси і вибором нових нарядів.

    Для будь-якої дівчини (навіть якщо ти десять раз могутня фея) немає на світі нічого більш хвилюючого і захоплюючого. Та й взагалі, якось не комільфо рятувати світ в чому попало і без пристойної укладання. А оскільки у монстрів і злих чаклунів попереджати про свій напад не прийнято, виглядати бездоганно доводиться завжди. Твоє завдання при проходженні ігри про фей Вінкс Клубу: допомогти Текне оновити гардероб. Але зробити це потрібно не просто так, а з урахуванням характеру і пристрастей дівчини. Ми розповімо тобі про неї більш докладно.

    Текна: коротка характеристика

    Наша героїня - відома інтелектуалка. Можна сказати, що всі дівчат Винкс саме Текна - сама велика розумниця. Крім того, що вона обожнює техніку (і добре в ній розбирається), її вважають найкращою ученицею школи магії - Алфеї. А ще дівчина дуже любить активні види спорту і весь вільний час бігає в тренажерний зал і катається на скейті. У неї дуже струнка фігура. Текна - на половину андроїд, цим пояснюється і її вроджена худорлявість, і неймовірні здібності до знань. Зовнішній вигляд дівчини цілком відповідає її активної життєвої позиції і специфічним техно-пристрастям. Текна носить короткі асиметричні стрижки, а в одязі віддає перевагу спортивно-мінімалістичний стиль, такий ганчірковий «хай-тек». Її складно уявити в мереживах, рюшах і романтичних сукнях. Більш того, за всі 5 сезонів мультсеріалу «Винкс школа чарівниць» вона, напевно, єдина з усіх членів дівочого клубу, ні разу нічого подібного не наділа. Зверни на це увагу, коли будеш працювати над новим образом феї в грі для дівчаток з серії Клуб Винкс.

    Починаємо творити

    В передчутті змін і нових нарядів Текна завмерла на екрані твого ПК. Не змушуй її довго чекати. Почни створювати новий образ прямо зараз, благо, все необхідне для цього у тебе є. Причому, ти можеш не обмежуватися одним стилем або комплектом одягу, ігри одевалкі для дівчаток Клуб Винкс досить обширні і дозволяють створити більше 10 оригінальних і незвичайних нарядів. І не просто створити, але і підібрати до них відповідний макіяж, зачіску та аксесуари. З твоєю допомогою у Текны може з'явитися абсолютно новий, яскравий і стильний гардероб.

    Наявні можливості

    Функціонал гри про дівчат з Клубу Винкс пропонує розпочати формування нового образу Текны зі зміни зачіски і кольору волосся. З одного боку це вірно: ти будеш підбирати одяг до вже наявної зовнішності. Але якщо сприймати зачіску, як частина майбутнього образу, почати краще з формування загальної ідеї про те, як повинна виглядати оновлена Текно. В такому випадку переходити до роботи над волоссям слід в самому кінці гри, коли ти підбереш всі елементи нового костюма, доповниш їх взуттям та аксесуарами. Тоді зачіска і головний убір стануть потужними, завершальними акордами, ще більше підкреслюють загальне враження від вбрання дівчини. Втім, принадність цього барвистого розваги в тому, що ніяких жорстких правил у нього немає, а це значить, що ти завжди можеш вибрати будь-яку іншу послідовність дій і виробити свій власний «фірмовий» стиль. Головне, що очікує від тебе розумниця Текна - оновлене відображення в дзеркалі, яке сильно її порадує. Постарайся не розчарувати нашу фею.

    .

    Похожі ігри:

  • 3д Винкс: нова зустріч з феями!
    3д Винкс: нова зустріч з феями!
    У новій грі з дівчатами з клубу Винкс ти можеш вибрати будь-яку з улюблених чарівниць.
  • Феї Вінкс
    Феї Вінкс
    Сюжет нової гри Феї Винкс пропонує тобі заглянути в гості до чародейке Текне і допомогти їй
  • Винкс переодевалкі
    Винкс переодевалкі
    Ігри Винкс переодевалкі - чудова розвага для юних модниць,які в захваті від фей Вінкс клубу.
  • Винкс для дівчаток грати
    Винкс для дівчаток грати
    З допомогою гри Винкс для дівчаток грати можна з найчарівнішою чародійкою з мультфільму «Клуб
  • Винкс 23
    Винкс 23
    Ігри Винкс 23 - чудова розвага для дівчаток, які активно стежать за останніми модними новинками та
  • Винкс салон краси
    Винкс салон краси
    Ігри Винкс Салон Краси - це високоякісний симулятор SPA-салону! Допоможи феям стати ще красивіше!
  • Винкс 4
    Винкс 4
    Ігри Винкс 4 - це захоплюючі розваги для тих дівчаток, які обожнюють збирати пазли і в захваті від
  • Безкоштовні для девочк Вінкс
    Безкоштовні для девочк Вінкс
    Наші нові безкоштовні ігри для дівчаток Винкс дадуть тобі можливість заглянути в гості до чарівної
  • Коментарі: