Ігри » Ігри Вогонь і Вода » Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі

    Якщо любиш цікаві ігри, які мають на увазі проходження величезного числа заплутаних рівнів, значить, ти потрапила в «правильне» місце.

    Тут тебе чекає низка неймовірних пригод, від яких захоплює дух, а серце надовго йде в п'яти. Захоплююча гра Вогонь і вода 4 розповість тобі про пригоди двох забавних героїв. Разом із ними ти переживеш масу захоплюючих моментів. І, до речі, зможеш порівняти 4 версію квесту про Вогонь та Воду з попередніми. Обіцяємо, вона тобі сподобається не менше, ніж три перших.

    У нової ігрової версії мова знову піде про вогняному хлопчика і про водяній дівчинці, які є давніми товаришами і постійно подорожують разом. Ці персонажі постійно потрапляють в самі незвичайні місця, з яких їм доводиться шукати вихід. На цей раз твоє завдання полягає в тому, щоб допомогти нерозлучним друзям вибратися з так званого Кришталевого храму. Тут на тебе чекає багато таємничих загадок, які необхідно швидко і, головне, правильно вирішувати.

    Правила та структура гри

    Сюжет гри Вогонь і вода 4 складається з величезної кількості рівнів. Природно, що тобі необхідно постаратися пройти їх усі для того, щоб отримати повну і беззастережну перемогу. Рівень буде вважатися пройденим в тому випадку, якщо персонажі дістануться до спеціальних дверей, які допоможуть їм перебратися на наступний етап. При цьому кожному героєві потрібно дістатися до власної дверки, кожна з них позначена відповідним значком. По дорозі до дверей хлопчикові і дівчинці будуть попадатися кристали, які збирати бажано, але не обов'язково. Правилами іграшки передбачено кілька видів кристалів. Червоні кристали може збирати виключно вогненний хлопчина, а ось блакитні кристали призначені для його водяній подружки. Якщо ти збираєшся грати в гру-квест Вогонь і вода 4, зверни увагу на ці важливі нюанси. Трапляються на рівнях і «універсальні» білі кристали, які може підібрати будь-який персонаж. Від стихії, до якої належить герой гри, залежить і подолання деяких перешкод. Так, на рівнях всюди зустрічаються водойми, заповнені або водою, або розплавленою лавою. Зрозуміло, що по лаві може пройти вогненний чоловічок, а по воді - його мила подружка. Якщо ж персонаж не вступить у «свою» рідину, то відразу загине, а рівень закінчиться твоїм програшем. Але зате ти завжди зможеш спробувати щастя ще раз!

    Захоплююче проходження лабіринтів

    Кожен рівень 4-го пригоди Вогню Води являє собою заплутану локацію з величезною кількістю порталів. Деякі з них активні з самого початку, а деякі необхідно активувати за допомогою кнопок або важелів. Тобі слід уважно вивчити розташування порталів і пройти до шуканим дверей, використовуючи телепортацію. Важливо враховувати, що портали бувають білі або чорні, і кожен з них може бути з'єднаний виключно з порталом такого ж кольору. При необхідності крізь них можна проносити предмети, тому варто захопити з собою, наприклад, ящик, якщо потрібно натиснути на яку-небудь важливу кнопку. В цілому, тобі необхідно використовувати різноманітні штуковини і механізми, що зустрічаються на рівні, щоб допомогти персонажам дістатися до виходу. Проходження ігри-бродилки Вогонь і вода 4 є неймовірно захоплюючим, воно точно захопить тебе надовго. Як вже говорилося раніше, іграшка складається з великої кількості рівнів, кожен з яких повністю оригінальний: тут немає повторюваних локацій. Так що, можеш не сумніватися - кожен етап цієї фантастичної гри принесе тобі незабутнє задоволення!

    І приємно, і корисно!

    Іграшка гарна ще й тим, що поєднує в собі як корисне, так і приємне. Ти можеш одночасно і весело провести час, і потренувати свої логічні навички, адже кожен рівень містить, як мінімум, одну логічну задачку. Тобі доведеться напружити розум, включити кмітливість і здогадатися, як необхідно діяти, щоб ігрові персонажі в підсумку вони дісталися до дверей, що ведуть на наступний рівень. Як думаєш, чи впораєшся? Якщо відповідь «так», то швидше починай грати і допоможи нерозлучною парочки вибратися з храму!

    .

    Похожі ігри:

  • Вогонь і Вода 3 - пригоди в Крижаному Храмі
    Вогонь і Вода 3 - пригоди в Крижаному Храмі
    Наша нова розвага запрошує тебе подорожувати по найрізноманітніших локаціях і збирати кристали.
  • Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Всім любителям аркадних бродилок варто звернути увагу на це чудове розвага. У грі Вогонь і вода 1
  • Вогонь і вода 9
    Вогонь і вода 9
    Сюжет гри Вогонь і вода 9 знайомить тебе з двома кумедними персонажами, які подорожують по
  • Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла
    Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла
    Всім любителям захоплюючих подорожей неодмінно сподобається ця захоплююча броділка. Згідно з
  • Вогонь і вода 8
    Вогонь і вода 8
    Якщо ти обожнюєш логічні завдання, то тоді і ця іграшка тобі сподобається. Гра Вогонь і вода 8
  • Вогонь і вода 6
    Вогонь і вода 6
    Саме час вирушити на пошуки пригод! Якщо ти вважаєш також, то швидше запускай чудову гру Вогонь і
  • Вогонь і Вода 5 - пригоди в храмі Жахів
    Вогонь і Вода 5 - пригоди в храмі Жахів
    Суперская гра Вогонь і вода 5 запрошують тебе поринути у неймовірні пригоди в компанії парочки
  • Вогонь і вода 100
    Вогонь і вода 100
    Якщо ти любиш захоплюючі подорожі, то тоді саме час запустити нашу нову розвагу. У процесі гри
  • Коментарі: