Ігри » Ігри Вогонь і Вода » Вогонь і Вода 5 - пригоди в храмі Жахів

    Суперская гра Вогонь і вода 5 запрошують тебе поринути у неймовірні пригоди в компанії парочки симпатичних героїв.

    Які, до речі, незважаючи на те, що являють собою повну протилежність один одному, відмінно діють спільно. Сюжет гри Вогонь і вода 5 дасть тобі можливість взяти участь у ще одному їх пригоді. Як завжди, буде неймовірно цікаво. Допоможи хлопчику Вогню і дівчинці Воді вибратися з 5-ї частини однойменної іграшки без втрат. Але врахуй, якщо хочеш перемогти, тобі доведеться бути спритним, кмітливим, відважним і швидким.

    до Речі, ці забавні герої-антагоністи - водна дівчинка і вогненний хлопчик, напевно вже знайомі тобі по попередніх частинах гри. Але якщо раніше їм належало подорожувати по різним рівням і вирішувати логічні задачки для проходження, то тепер складатися ситуація дещо інша. Цього разу тобі належить, керуючи забавними персонажами, знищувати черепа. Іграшка складається з великої кількості рівнів, і на кожному з них тебе чекає багато всього цікавого.

    Основні правила

    Отже, як вже було згадано вище, гра Вогонь і вода 5 складається з великої кількості рівнів. Кожен рівень - це оригінальна локація, не схожа на інші. Там ти побачиш головних персонажів, а також черепушки, які можуть розташовуватися в найнесподіваніших місцях. Ваше завдання буде полягати в тому, щоб запускати у повітря героїв гри так, щоб вони потрапляли до черепа, тим самим підриваючи їх. Після того, як всі черепушки на рівні будуть знищені, відчайдушна парочка зможе перейти на наступний етап. Природно, з кожним рівнем гра буде ускладнюватися, але це зробить її ще більш цікавою і несподіваною. Напевно, вона захопить тебе на довгий час!

    Атакуй їх!

    Для того, щоб підірвати будь-який з черепів, необхідно відправити в атаку на нього одного з персонажів. Пам'ятай, що кожен з героїв може знищити черепушку тільки відповідного кольору: дівчинка - блакитні, хлопчик - червоні. Перед тим, як відправити кого-то з них у політ, необхідно вибрати траєкторію і потужність. Намагайся розрахувати процес польоту таким чином, щоб персонаж приземлився прямісінько в ціль. Інакше одна з ігрових життів витратити даремно! Всього в твоєму розпорядженні десять ігрових життів, і вони відображаються у вигляді сердечок у верхній частині екрана. Якщо вони закінчаться, а ти не встигнеш впоратися з усіма цілями, то рівень буде вважатися програним. Але це не завадить тобі почати його заново! Є і ще дещо, про що слід знати в разі, якщо збираєшся грати в захоплюючі пригоди Вогню і води 5. Мова йде про особливі можливості кожного з персонажів. Так, хлопчик-Вогонь може вибухати при натисканні на кнопку миші, що дозволяє знищити одночасно кілька цілей. А дівчинка-вода володіє відмінною системою наведення, і це робить можливим знищення черепів, які розташовані у важкодоступних місцях. Спробуй пройти всі рівні гри і отримай величезне задоволення від пригод в компанії улюблених персонажів!

    .

    Похожі ігри:

  • Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Всім любителям аркадних бродилок варто звернути увагу на це чудове розвага. У грі Вогонь і вода 1
  • Вогонь і вода в храмі світла
    Вогонь і вода в храмі світла
    Гра Вогонь і Вода В храмі Світу - це продовження знаменитої саги про пригоди улюблених героїв.
  • Вогонь і вода: Збір фруктів на двох
    Вогонь і вода: Збір фруктів на двох
    Допоможи Хлопчику-Вогню і Дівчинці-Воді набрати лісових фруктів у грі Вогонь і вода: Збір фруктів
  • Вогонь і вода 8
    Вогонь і вода 8
    Якщо ти обожнюєш логічні завдання, то тоді і ця іграшка тобі сподобається. Гра Вогонь і вода 8
  • Хлопчик Вогонь дівчинка Вода
    Хлопчик Вогонь дівчинка Вода
    Гра Хлопчик Вогонь дівчинка Вода - це чергова пригода забавних маленьких героїв у крижаному замку.
  • Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11 - чудове розвага для пари справжніх друзів, в якому хлопчик-Вогонь і
  • Вогонь і вода панди
    Вогонь і вода панди
    «Вогонь і вода панди» - чергова, забавна іграшка з серії пригод двох персонажів-антагоністів, які
  • Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла
    Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла
    Всім любителям захоплюючих подорожей неодмінно сподобається ця захоплююча броділка. Згідно з
  • Коментарі: