Ігри » Ігри Вогонь і Вода » Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла

    Всім любителям захоплюючих подорожей неодмінно сподобається ця захоплююча броділка. Згідно з сюжетом гри Вогонь і вода 2 тобі належить управляти двома кумедними персонажами: вогненним хлопчиком і водної дівчинкою. На цей раз вони потрапили в храм, де в різних місцях зберігаються кристали різного кольору. Твоє завдання як раз і полягає в тому, щоб зібрати всі ці кристалики, а потім дістатися до дверей, зазначених відповідними значками. Двері ведуть на наступний рівень, тому коли персонажі дістануться до них, вони відразу ж зможуть потрапити на нову локацію. Досить підвести людину до потрібної двері, щоб він увійшов у неї.

    Дуже багато цікавих рівнів

    Гра Вогонь і вода 2 складається з великої кількості рівнів і поступово ускладнюється, але разом з тим стає ще більш цікавою. На кожному етапі тобі необхідно зібрати всі-всі кристали, а потім підвести персонажів до дверей, за допомогою яких вони зможуть перенестися на наступний рівень. На локаціях тебе чекає велика кількість завдань, адже насправді зібрати кристали буде не так-то просто, для цього необхідно прикласти певні зусилля. Тобі належить зрозуміти, як потрібно використовувати різноманітні кнопки і важелі, щоб у персонажів у підсумку вийшло вибратися з лабіринту. Звичайно, вогненний і водний герої обов'язково повинні взаємодіяти між собою, тому що без взаємодопомоги не вийде пройти багато перешкод.

    Потрібна уважність!

    В іграшці Вогонь і вода 2 тобі варто проявити максимальну пильність, щоб збільшити ефективність проходження рівнів. Кожен з персонажів може збирати кристали тільки певного кольору. Вогненному хлопчикові доступні виключно червоні кристали, а його водна подружка здатна брати тільки блакитні. Є і білі кристали, які можуть взяти обидва персонажа. На шляху до заповітних дверей героям гри будуть потрапляти перешкоди у вигляді рідини - лави або води. Відповідно, вогненному персонажа ніяк не можна наступати у воду, а водяному - в лаву. В іншому випадку невдалий мандрівник буде тут же знищений, а проходження поточного рівня доведеться почати заново. Чорна рідина небезпечна для будь-якого з персонажів, тому якщо така попадається на рівні, то її необхідно обходити подалі. Точніше, її, як і інші небезпечні перешкоди, потрібно вправно перестрибувати. Наприкінці кожного рівня ти побачиш результати, тобто відразу буде зрозуміло, наскільки успішно була пройдена локація. Тобі варто спробувати пройти гру до кінця, щоб зібрати всі дорогоцінні кристали!

    .

    Похожі ігри:

  • Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Всім любителям аркадних бродилок варто звернути увагу на це чудове розвага. У грі Вогонь і вода 1
  • Вогонь і Вода 3 - пригоди в Крижаному Храмі
    Вогонь і Вода 3 - пригоди в Крижаному Храмі
    Наша нова розвага запрошує тебе подорожувати по найрізноманітніших локаціях і збирати кристали.
  • Вогонь і вода 9
    Вогонь і вода 9
    Сюжет гри Вогонь і вода 9 знайомить тебе з двома кумедними персонажами, які подорожують по
  • Вогонь і вода 8
    Вогонь і вода 8
    Якщо ти обожнюєш логічні завдання, то тоді і ця іграшка тобі сподобається. Гра Вогонь і вода 8
  • Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі
    Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі
    Захоплююча гра Вогонь і вода 4 розповість тобі про пригоди двох забавних героїв. Разом із ними ти
  • Вогонь і вода 20
    Вогонь і вода 20
    Тобі належить весело провести час з милими пандочками! Гра Вогонь і вода 20 демонструє тобі двох
  • Вогонь і вода на двох
    Вогонь і вода на двох
    Ігри на двох Вогонь і Вода - шалено захоплюючий і приємний спосіб відпочити.
  • Вогонь і вода 100
    Вогонь і вода 100
    Якщо ти любиш захоплюючі подорожі, то тоді саме час запустити нашу нову розвагу. У процесі гри
  • Коментарі: