Ігри » Ігри Вогонь і Вода » Вогонь і вода на двох

    Ігри на двох Вогонь і Вода - шалено захоплюючий і приємний спосіб відпочити. Спробуй пограти в них з другом чи подружкою, і обіцяємо - ви не зможете відірватися, поки не пройдете всі рівні.

    Немає кращого засобу від нудьги і поганого настрою, ніж це чудове розвага. Вогонь і вода на двох користуються у геймерів неослабною популярністю. Перенесися з їх допомогою у світ справжніх пригод! З честю вийди з усіх випробувань, які припас для вас двох сюжет захоплюючої іграшки Вогонь і вода. Але врахуй, щоб перемогти, тобі доведеться по повній задіяти кмітливість і спритність.

    Проходити рівні в цій грі доведеться, постійно долаючи різноманітні перешкоди і вирішуючи захоплюючі головоломки. Грати, звичайно ж, можна і самостійно, але набагато цікавіше - з кимось в парі, коли один гравець управляє хлопчиком - Вогнем, а другий - дівчинкою Водою.

    Що потрібно робити

    Управління в грі просте і зручне: один гравець управляє Вогнем за допомогою клавіш зі стрілочками, а інший - Водою з допомогою кнопок A,W і D на клавіатурі. Щоб пройти рівень, вам потрібно добратися з нижньої частини лабіринту, в якій знаходяться Вогонь і Вода на початку гри на двох, у його верхню частину, а потім вийти на провідні на наступний етап двері.

    Основні правила

    На шляху героям буде потрапляти безліч перешкод і небезпек. Однак, запам'ятай головне: Вогню потрібно уникати перетину будь-яких водойм, які будуть часто зустрічатися в лабіринтах, а Воді остерігатися попадання у вируючу лаву. Спільним ворогом для них обох стане зелена бруд, яку доведеться перестрибувати. Збір дорогоцінних кристалів - другорядне завдання гри на двох про пригоди Вогню і Води. Нехтувати ним не варто, але і занадто ризикувати заради кожного каменю не має сенсу. Обидва персонажа має в своєму арсеналі свої, специфічні прийоми», за рахунок яких відмінно доповнюють один одного.

    Головне - командний дух

    Ще раз повторимося, важливою особливістю гри на двох про нерозлучну парочку Вогню і Води, за яку її так люблять діти і дорослі, є те, що грати в неї набагато цікавіше удвох. Це відбувається тому, що рівні в грі спеціально придумані так, щоб пройти їх одному було практично неможливо. На шляху хлопчикові і дівчинці будуть постійно зустрічатися хитрі ліфти, які працюють тільки, якщо хтось стоїть на кнопці, активує їх. Сам розумієш, що одночасно тиснути на кнопку і їхати у ліфті тебе навряд чи вийде. Ось тут-то і знадобиться допомога товариша по команді! Вам належить пліч-о-пліч пройти не одне випробування, впоратися з якими можна лише діючи спільно. І, незважаючи на те, що вогонь і вода є протиборчими силами, все ж вони допомагають один одному заради спільної перемоги. Однак, важливо не тільки дістатися до самого кінця рівня, але і набрати в процесі проходження як можна більше балів. Для цього вам доведеться збирати кристали відповідного кольору. Червоні кристали - для Вогню, синій - для Води. Чим більше таких кристалів ви зберете, тим більше очок отримаєте! Удачі вам у загадкових лабіринтами чарівного Храму!

    .

    Похожі ігри:

  • Вогонь і вода: Збір фруктів на двох
    Вогонь і вода: Збір фруктів на двох
    Допоможи Хлопчику-Вогню і Дівчинці-Воді набрати лісових фруктів у грі Вогонь і вода: Збір фруктів
  • Вогонь і вода грати безкоштовно
    Вогонь і вода грати безкоштовно
    Під час гри Вогонь і Вода грати безкоштовно можна як одному, так і двом гравцям. Допоможи парочці
  • Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11 - чудове розвага для пари справжніх друзів, в якому хлопчик-Вогонь і
  • Вогонь і вода панди
    Вогонь і вода панди
    «Вогонь і вода панди» - чергова, забавна іграшка з серії пригод двох персонажів-антагоністів, які
  • Вогонь і вода 2014
    Вогонь і вода 2014
    Вогонь і вода 2014 - абсолютно нова версія цієї популярної іграшки. Наші герої готові до чергових
  • Вогонь і вода в храмі світла
    Вогонь і вода в храмі світла
    Гра Вогонь і Вода В храмі Світу - це продовження знаменитої саги про пригоди улюблених героїв.
  • Вогонь і вода японський варіант
    Вогонь і вода японський варіант
    Гра Вогонь і вода японський варіант має барвистий і веселий інтерфейс. Це платформна бродилка з
  • Японські Вогонь і Вода
    Японські Вогонь і Вода
    У країні висхідного сонця знають толк в стихіях! Грай у гру Японські Вогонь і Вода!
  • Коментарі: