Ігри » Ігри Вогонь і Вода » Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі

    Всім любителям аркадних бродилок варто звернути увагу на це чудове розвага. У грі Вогонь і вода 1 головними персонажами є вогняний хлопчик і водна дівчинка. Кожен з цих персонажів відрізняється специфічними можливостями, пов'язаними з його стихією. Так, наприклад, вогненний хлопчик зовсім не боїться лави і може сміливо проходити по палаючим калюжах. А дівчинка, чиєю стихією є вода, здатна проходити по водоймах. Але якщо в грі про вогонь та воду 1 герої вступлять не туди, куди потрібно, то рівень доведеться починати заново, адже чужорідна структура миттєво знищить милих мандрівників.

    Захоплюючі пригоди в лісі

    У даній версії гри персонажі подорожують по таємничому лісі. Гра складається з великої кількості рівнів, і на кожному рівні необхідно виконати головне завдання - зібрати всі кристали і дістатися до заповітних дверей, які ведуть на наступний етап. Кожен, хто збереться грати в гру Вогонь і вода 1 повинен розуміти, що персонажі можуть збирати тільки кристалики свого кольору. Тобто, приміром, вогненний персонаж збирає червоні кристали, а водний - блакитні. При цьому необхідно проявити максимальну пильність і не наступати на субстанцію, яка може знищити одного з героїв. Субстанції теж розрізняються по квітам, а зелені калюжі небезпечні і для вогню, і для води. Простори, заповнені різнобарвними рідинами, необхідно просто перестрибувати. Але навіть якщо персонаж ненароком потрапить у невідповідний для нього простір, то рівень завжди можна почати заново і в цей раз вже досягти фінішу.

    Твої вірні помічники

    1 частини чудової гри Вогонь і вода передбачені різноманітні пристосування, які дозволяють проходити перешкоди. Мова йде про важелі і кнопки, використання яких, приміром, відкриває прохід або активує ліфт. Часто ними необхідно користуватися, застосовуючи можливість взаємодії двох персонажів. Поки один стоїть на кнопці, другий проходить через відкрився прохід, щоб дістатися до бажаних проходів. Необхідно продумувати маршрут таким чином, щоб обидва персонажа могли зібрати свої кристалики і не потрапити в пастки. Гра складається з величезної кількості рівнів, і на кожному з них тобі будуть запропоновані нові сюрпризи та загадки. Твоє завдання полягає в тому, щоб успішно пройти весь шлях, зібрати всі кристали і дістатися до заповітних дверей, які дозволяють переміститися на наступний рівень. Спробуй пройти всю гру і вибратися з таємничого лісу!

    .

    Похожі ігри:

  • Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла
    Вогонь і Вода 2 - пригоди в храмі Світла
    Всім любителям захоплюючих подорожей неодмінно сподобається ця захоплююча броділка. Згідно з
  • Вогонь і Вода 3 - пригоди в Крижаному Храмі
    Вогонь і Вода 3 - пригоди в Крижаному Храмі
    Наша нова розвага запрошує тебе подорожувати по найрізноманітніших локаціях і збирати кристали.
  • Вогонь і вода 8
    Вогонь і вода 8
    Якщо ти обожнюєш логічні завдання, то тоді і ця іграшка тобі сподобається. Гра Вогонь і вода 8
  • Вогонь і вода 9
    Вогонь і вода 9
    Сюжет гри Вогонь і вода 9 знайомить тебе з двома кумедними персонажами, які подорожують по
  • Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі
    Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі
    Захоплююча гра Вогонь і вода 4 розповість тобі про пригоди двох забавних героїв. Разом із ними ти
  • Вогонь і Вода 5 - пригоди в храмі Жахів
    Вогонь і Вода 5 - пригоди в храмі Жахів
    Суперская гра Вогонь і вода 5 запрошують тебе поринути у неймовірні пригоди в компанії парочки
  • Вогонь і вода в храмі світла
    Вогонь і вода в храмі світла
    Гра Вогонь і Вода В храмі Світу - це продовження знаменитої саги про пригоди улюблених героїв.
  • Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11 - чудове розвага для пари справжніх друзів, в якому хлопчик-Вогонь і
  • Коментарі: