Ігри » Ігри Вогонь і Вода » Вогонь і вода 6

    Саме час вирушити на пошуки пригод! Якщо ти вважаєш також, то швидше запускай чудову гру Вогонь і вода 6.

    Тут тебе чекають чарівні персонажі - вірні друзі, які нічого і нікого не бояться. Захоплюючий сюжет гри Вогонь і вода 6 пропонує тобі разом з ними вирушити назустріч небезпекам. Обіцяємо, буде страшно, але й цікаво теж! Як тільки ти засядешь грати в захоплюючі пригоди Вогню і Води 6, відірватися вже не зможеш. Та й нема чого, адже попереду ще так багато захоплюючих і складних рівнів.

    Основні правила і структура

    Як ти вже, напевно, зрозуміла - боротьба чекає непроста, довга і захоплююча. 6-я гра серії Вогонь і вода складається з величезної кількості рівнів. Кожен з них являє собою оригінальну локацію, своєрідний лабіринт, через який необхідно пройти для того, щоб потрапити на наступний етап. Тобі належить включити всю свою уважність, задіяти кмітливість і логіку для того, щоб допомогти милим персонажам домогтися бажаної мети. Управління у іграшки дуже просте, тобі знадобляться лише кнопки клавіатури, за допомогою яких можна перемістити героїв в різні сторони і змушувати їх час від часу підстрибувати. Стрибки - це саме те, що сильно допоможе тобі під час проходження всієї 6-ї частини Вогню і води, оскільки тут часто зустрічаються глибокі ями, днища яких густо утикані шипами. Потрапляти в таку страшну пастку точно не варто, оскільки вибратися з неї персонажі не в змозі. Крім того, здатність перестрибувати через перешкоди знадобиться тобі і в ситуаціях, коли необхідно буде забратися вгору, а сходи поблизу не виявиться. Втім, сходи в грі теж зустрічаються частенько, і без них проходженні гри Вогонь і вода 6 було б неможливо. Є тут і багато інших механізмів, які стануть для героїв вірними помічниками в подоланні маси перешкод. Але крім корисних предметів, природно, жодна поважаюча себе іграшка не обходиться без пасток і небезпек. Крім вже згаданих ям з шипами персонажам можуть загрожувати найнебезпечніші лазерні промені і інші неприємні пристрою, мета яких - у що б то не стало перешкодити їм дістатися до бажаного виходу. Але ти напевно зможеш подолати всі перешкоди і допоможеш персонажам перебратися на наступний рівень, а потім і пройти всю гру до кінця!

    Призові очки і бонусні предмети

    Під час подорожі за рівнями не варто забувати і про такий важливий момент, як бонусні предмети, які можуть здорово полегшити тобі ігровий процес і дати заробити додаткові призові очки. Мова йде про різнокольорових кристаликах. Звичайно, збирати їх не обов'язково, і якщо ти пропустиш кілька, то в цьому не буде нічого страшного. Але чим більше ти збереш кристаликів, тим більше зможеш отримати і призових очок! Коли будеш грати 6 - саму, мабуть, захоплюючу частина серії ігор Вогонь і вода, зверни увагу на те, що кожен персонаж у ній має можливість збирати кристали тільки одного, відповідного йому самому кольору. Крім кристаликів на рівнях можна знайти і сердечка, вони подарують тобі додаткові ігрові життя. Сердечка зустрічаються не дуже часто, але зате вони дозволяють поповнити запас життів, які втрачаються при трапилися «аварії».

    Відмінна гра для любителів пригод

    Незважаючи на те, що на опис правил у нас пішла більша частина, переживати не варто - іграшка досить проста і інтуїтивно зрозуміла. І якщо ти любиш пригоди з елементами несподіванки, це симпатичне розвага про подорож пари забавних друзів неодмінно припаде тобі до душі. Потрібно сказати, що небезпек тут вистачає, вони буквально чекають на героїв зі всіх сторін. Але у тебе напевно все вийде, і ти допоможеш Вогню і Воді подолати абсолютно всі перешкоди. Не забувай використовувати різні підручні засоби в особливо складних місцях, адже інакше ти можеш застрягти там на довгий час. А цього точно не варто допускати. Сміливіше починай свою захоплюючу подорож!

    .

    Похожі ігри:

  • Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі
    Вогонь і Вода 4 - пригоди в Кришталевому Храмі
    Захоплююча гра Вогонь і вода 4 розповість тобі про пригоди двох забавних героїв. Разом із ними ти
  • Вогонь і вода нові пригоди
    Вогонь і вода нові пригоди
    Нові пригоди: вогонь і вода переносять тебе в старовинний лісовий храм, де багато різноманітних
  • Вогонь і вода 8
    Вогонь і вода 8
    Якщо ти обожнюєш логічні завдання, то тоді і ця іграшка тобі сподобається. Гра Вогонь і вода 8
  • Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11
    Вогонь і вода 11 - чудове розвага для пари справжніх друзів, в якому хлопчик-Вогонь і
  • Вогонь і вода 100
    Вогонь і вода 100
    Якщо ти любиш захоплюючі подорожі, то тоді саме час запустити нашу нову розвагу. У процесі гри
  • Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Вогонь і Вода 1 - пригоди в Лісовому храмі
    Всім любителям аркадних бродилок варто звернути увагу на це чудове розвага. У грі Вогонь і вода 1
  • Вогонь і вода панди
    Вогонь і вода панди
    «Вогонь і вода панди» - чергова, забавна іграшка з серії пригод двох персонажів-антагоністів, які
  • Вогонь і вода 30
    Вогонь і вода 30
    Гра Вогонь і вода 30 - ще одне захоплююче пригода в компанії хлопчика Вогника і дівчатка Води.
  • Коментарі: