Ігри » Ігри Поні » Дівчатка з Эквестрии

    Маленькі поні - жахливі непосиди, вони ні секунди не сидить на місці. І навіть вільний від важливих справ час присвячують не відпочинку, а примірці нових нарядів.

    сьогодні у тебе є можливість скласти їм компанію в цьому цікавій справі. Більш того, за допомогою гри Дівчата з Эквестрии ти зможеш (якщо захочеш) взагалі створити нового персонажа. Це неймовірно захоплюючий процес. А по закінченню гри нова конячка обов'язково подружиться з усіма іншими дівчатками з Эквестрии. Разом їм буде ще веселіше творити, вчитися, працювати і розважатися.

    Ну, а ти зможеш в повній мірі проявити свою фантазію і гарненько попрацювати над зовнішністю чарівної героїні. Відразу після запуску іграшки ти побачиш дівчинку, поруч з якою розташовуються назви всіх елементів, що піддаються зміні. Використовуючи стрілки, розташовані поруч з назвами, ти можеш вибирати різні варіанти зачісок, прикрас приміряти на дівчинку одяг, взуття і т. д. Просто натискай на потрібну стрілку, коли захочеш переключитися з одного варіанта до іншого. Ти зможеш оцінити, наскільки вибраний елемент підходить героїні і чи варто його використовувати в даний момент.

    Правила та структура гри

    Іграшка, що оповідає про милих дівчат поні з Эквестрии, є дуже простий і інтуїтивно зрозумілою. Процес створення мультиплікаційної героїні складається з декількох етапів, кожний з яких полягає в тому, що необхідно підібрати відповідний елемент для її нового образу. Ти, звичайно, можеш займатися цим в будь-якому порядку. Чудова гра про дівчаток-подружок з Эквестрии дозволяє поєднувати один з одним будь-які елементи зовнішності і вбрання. Наприклад, ти можеш змінити колір шкіри дівчинки, а він, у свою чергу, теж буває різним: починаючи від світлого і закінчуючи незвичайним синім. Наступний крок - вибір виразу обличчя. Подумай, як саме повинна виглядати твоя героїня. Бути може, вона буде дуже радісною? Або ж, навпаки, її щось розсердило? Кожне запропоноване вираз обличчя є унікальним, що дозволяє створювати оригінальних і неповторних героїнь.

    Зачіска, одяг та аксесуари

    В чудесній гри, присвяченої дівчатам з Эквестрии, ти можеш з задоволенням попрацювати над їхнім волоссям і нарядами. Зачіска складається з двох частин, вибери із запропонованих варіантів спочатку верхню частину, а потім визначся з нижньої. Видів одягу теж запропоновано величезна кількість. Ти можеш створити костюм, поєднуючи верхні і нижні деталі, а можеш вибрати і вже готове вбрання. І, природно, його треба доповнити носочками і взуттям, щоб образ був повністю завершений. Не забувай про різноманітні аксесуари, які представлені на окремому екрані ігри про кумедні дівчат з Эквестрии. Там можна знайти підвіски, бантики, крила і різні інші предмети, які відмінно впишуться в створений образ чарівної дівчинки. Використовуючи аксесуари, ти зможеш отримати ще більш оригінальний і ефектний результат. Напевно ця цікава гра принесе тобі масу позитивних емоцій. А тому не зволікай і швидше запускай!

    .

    Похожі ігри:

  • Одягалки дівчата Эквестрии
    Одягалки дівчата Эквестрии
    Навіть конячки хочуть виглядати привабливо! Під час гри одевалки Дівчата Эквестрии ти зможеш
  • Дівчата Эквестрии одягалки
    Дівчата Эквестрии одягалки
    Кожна дівчина в будь-якій ситуації намагається подбати про свою зовнішність, щоб завжди виглядати
  • Дівчата Эквестрии
    Дівчата Эквестрии
    Сьогодні ж ти зможеш познайомитися з головною героїнею відомого мультсеріалу про поняшек -
  • Эквестрия герлз
    Эквестрия герлз
    У процесі гри Эквестрия герлз тобі належить створювати оригінальних персонажів у стилі відомого
  • Крута Эквестрия
    Крута Эквестрия
    Ця чудова гра надає тобі унікальну можливість створити власних персонажів в стилі дівчат з
  • Дівчатка з Эквестрии бродилки
    Дівчатка з Эквестрии бродилки
    Під час гри бродилки Дівчинки з Эквестрии бродилки ти зможеш керувати однією з головних героїнь
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Поні віллі
    Поні віллі
    Під час гри Поні віллі ти зможеш відчути себе в ролі творця цього цікавого мультфільму, а якщо
  • Коментарі: