Ігри » Ігри Поні » Поні віллі

    Мультсеріал про маленьких конячок давно завоював неймовірну популярність у глядачів. Під час гри Поні віллі ти зможеш відчути себе в ролі творця цього цікавого мультфільму, а якщо бути точніше, деяких його персонажів. Тут у твоєму розпорядженні виявляться різноманітні інструменти, що дозволяють створити оригінальну конячку, яка цілком гідна зайняти місце серед мешканців чарівної Эквестрии.

    Як грати

    Після запуску гри про милих песиків поні віллі, яка крім усього іншого виявиться дуже корисною для дівчаток, ти побачиш конячку, яка повністю готова до преображення. Використовуй всі запропоновані в грі можливості. З їх допомогою можна змінити колір шерсті поні, вид її гриви та хвоста, розріз очей та інші елементи зовнішності. Також тобі варто звернути увагу на деталі кінського гардеробу. Вони представлені в грі про модницю поні вілі в дійсно величезному асортименті. Ти можеш вибрати капелюшок або інший стильний головний убір, а також модну футболочку чи сорочечку. Крім основних елементів гардеробу тут є і додаткові аксесуари: підвіски на шию, квіточки, якими можна прикрасити гриву, та інші милі штучки. Використання різноманітних елементів гардеробу дозволить надати конячці дуже оригінальний зовнішній вигляд і отримати такого персонажа, до якого не змогли додуматися імениті художники-мультиплікатори.

    Відмінна розвага для всіх

    Гра про малюків Поні вілі, яка завжди доступна онлайн, здатна принести тобі багато позитивних вражень. Ти зможеш створювати нескінченну кількість відмінних конячок, які цілком можуть жити в казковому місті. І для цього тобі зовсім не потрібно докладати багато зусиль. Досить просто вибирати підходящі елементи, які розташовані на спеціальному полі, що знаходиться поруч з очаровашку-поні. Натискай на кнопки, які в грі про поні вілі і барвисті мультики розташовується під кожною з категорій, і після натискання на конячці буде відображатися новий елемент. Відмінна іграшка про поні вили вже чекає на тебе онлайн, більше того, вона доступна абсолютно безкоштовно!

    .

    Похожі ігри:

  • Конячки поні
    Конячки поні
    Настає саме час створити власний кінський рай! У процесі гри Конячки поні ти зможеш стати
  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Поні креатор 3
    Поні креатор 3
    Гра Поні креатор 3d дозволить тобі на деякий час відчути себе творцем чарівної іграшки - героїні
  • Новий член сім'ї поні
    Новий член сім'ї поні
    Любиш мультсеріал про маленьких поні? Тоді саме час взяти участь у створенні нового персонажа.
  • Поні 2
    Поні 2
    Після запуску цієї гри ти побачиш конячку, перетворенням якій тобі належить зайнятися. Ти зможеш
  • Травень Літл Поні
    Травень Літл Поні
    Любиш мультсеріал про милих маленьких поні? Тоді ця гра створена саме для тебе. У ній тобі
  • Створи свою поні
    Створи свою поні
    Хочеш відчути себе справжнім автором» мультиплікаційних персонажів? Гра Створи свою поні подарує
  • Нова зачіска поні
    Нова зачіска поні
    Симпатичні поні теж хочуть виглядати привабливо, і тобі належить одній з них в цьому допомогти.
  • Коментарі: