Ігри » Ігри Поні » Створи свою поні

    Хочеш відчути себе справжнім автором» мультиплікаційних персонажів? Гра Створи свою поні подарує тобі цю чудову можливість.

    Зверни увагу на новий редактор, в якому можна придумувати і втілювати на екрані образи чарівних конячок. Гра Створи поні - прекрасна можливість задіяти фантазію і розкрити свій творчий потенціал. Її можливості навіть недотепу перетворять у класного художника. Створи свою унікальну поні з допомогою цієї простої і зручної гри. Постарайся зробити її такою, щоб оточуючі просто ахнули від захоплення і заздрості.

    Для цього тобі надаються великі можливості, і ти, в підсумку, зможеш отримати оригінальну поні, яка гідна зайняти місце поряд з вже існуючими персонажами знаменитого мультсеріалу. Цікаво? Тоді швидше запускай іграшку і насолоджуйся захоплюючим творчим процесом.

    Основні правила

    Після запуску іграшки, що дозволяє тобі створити свою маленькі поні, ти побачиш «заготовку» конячки, над якою можна працювати, використовуючи всі запропоновані інструменти. Почни її перетворення з зміни тіла, вибираючи вага і зростання поні. Ти можеш зробити її високою або зовсім маленькою, стрункою або злегка пухкенькою. Всі ці параметри, як і будь-які інші, обмежуються виключно твоєю фантазією. Можливості іграшки дозволяють втілити в життя будь-який каприз. Подумай також, бажаєш ти отримати звичайну поні, а може перетворити її у казкового однорога або пегаса? А, можливо, конячка і зовсім буде аликорном? У грі, що дозволяє створювати десятки різноманітних, маленьких і не дуже поні, крім усього іншого багатства тебе чекає безліч різноманітних рогів і крил. Вибирай будь-які! А коли робота над загальним чином буде закінчена, можна приступити до відточуванню більш дрібних деталей. Вибери конячці нову форму очей, а також їх колір. Є навіть можливість зробити їх більше або менше. Для цього необхідно просто рухати відповідні бігунки, вибираючи найбільш відповідний результат. Природно, казкової конячці ніяк не можна обійтися без розкішної гриви та хвоста, тому подбай і про це. Грива і хвіст можуть бути однотонними або ж двоколірними. При цьому ти можеш вибирати будь-які відтінки, самостійно створюючи їх з допомогою рухомих бігунків на колірних шкалах.

    Різні аксесуари та багато всього цікавого

    Після того, як ти закінчиш роботу над зовнішністю поні, потрібно буде перейти на вкладку з аксесуарами. Там ти зможеш знайти банти, браслети, підвіски, заколочки, одяг і багато іншого. Створи свого іграшкового поні, використовуючи ті елементи гри, які здаються тобі найбільш підходящими. Нехай конячка буде стильною і модною. А заключним етапом преображення стане вибір пози, в якій поні буде виглядати ще більш ефектною і граціозною. Ну, а якщо ламати голову над зовнішнім виглядом конячки лінь, а отримати гарну картинку все одно хочеться, скористайся кнопкою випадкового вибору готових кінських образів. У грі про те, як створити свою 1 поні, така можливість теж є. Натискаючи на кнопку, ти зможеш переглянути галерею вже готових конячок, і, бути може, візьмеш на замітку якісь цікаві ідеї. А може, просто твоє натхнення отримає новий поштовх. В цілому, враховуючи неймовірно великі ігрові можливості, ти можеш створювати нескінченну кількість персонажів, і жоден з них не схожий на іншого. А вже готові зображення завжди можна зберегти у себе на комп'ютері на пам'ять.

    .

    Похожі ігри:

  • Створи свою поні 5
    Створи свою поні 5
    Гра Створи свою поні 5 - це нова розширена версія популярної іграшки по перетворенню чарівних
  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Створи свою поні 3
    Створи свою поні 3
    Гра Створи поні 3 - це прекрасна можливість пофантазувати і створити свою власну унікальну конячку.
  • Поні віллі
    Поні віллі
    Під час гри Поні віллі ти зможеш відчути себе в ролі творця цього цікавого мультфільму, а якщо
  • Створи свою поні 2
    Створи свою поні 2
    Гра Створи свою поні 2 - це друга частина популярної іграшки, за допомогою якої ти можеш придумати
  • Світ поні
    Світ поні
    Якщо ти обожнюєш милих маленьких конячок, то значить, перебуваєш у правильному місці. Під час гри
  • Нові поні
    Нові поні
    Любиш красивих конячок? Тоді нові ігри Поні неодмінно тобі сподобаються.
  • Створи свою поні 4
    Створи свою поні 4
    Гра Створи свою поні 4 дасть тобі можливість не тільки помилуватися милою конячкою, але і
  • Коментарі: