Ігри » Ігри Поні » Світ поні

    Якщо ти обожнюєш милих маленьких конячок, то значить, перебуваєш у правильному місці. Під час гри Світ поні тобі належить створювати власні героїнь, та й не тільки їх. Цій іграшці терміново потрібен цілий дворик для того, щоб поняшки відчували себе комфортно. І для цього призначена для дівчаток гра про поні та їх чарівний світ, пропонує великі можливості. Ти зможеш попрацювати над зовнішнім виглядом маленьких чарівних конячок, а також над навколишнім простором. Одним словом, тебе чекає цікавий і захоплюючий процес творення.

    Основні правила

    Після запуску гри ти побачиш двір, обгороджений парканом. Саме тут тобі і належить створювати свою власну кінську ферму, де будуть мешкати милашки-поні. В нижній частині екрану знаходиться додатковий екранчик, який дозволяє придумати нові образи для конячок. Ти можеш змінити колір поні, додати їм різну одяг і аксесуари, щоб зробити ще більш оригінальними. Зауваження для лентяек: в грі про світ поні, яка доступна онлайн абсолютно безкоштовно, є навіть спеціальна кнопка, яка дарує можливість отримати готових конячок, створених випадковим чином. Ти можеш скористатися нею, якщо з якихось причин не хочеш створювати поні самостійно. Після того, як твої конячки будуть готові, можна приступити до оформлення дворика (втім, тобі нічого не заважає і почати з нього, а потім перейти до конячок). Використовуй кнопки, які знаходяться у верхній частині екрана, щоб посадити рослини, встановити кубики, кульки та інші предмети, які можуть прикрасити простір.

    Управління

    Управління в грі здійснюється виключно за допомогою мишки. Просто натисніть на потрібні кнопки і вибирай ті елементи, які тобі подобаються більше за інших. Потім ти можеш їх розмістити у будь-якому місці, повертаючи і рухаючи. Процес управління грою про світ чарівних поні є дуже простим, тому у тебе точно не виникне складнощів з ним. Сміливо берися до створення власної чарівної кінської ферми!

    .

    Похожі ігри:

  • Конячки поні
    Конячки поні
    Настає саме час створити власний кінський рай! У процесі гри Конячки поні ти зможеш стати
  • Поні креатор 3
    Поні креатор 3
    Гра Поні креатор 3d дозволить тобі на деякий час відчути себе творцем чарівної іграшки - героїні
  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Малювалки поні
    Малювалки поні
    Гра-Малювалки поні дозволяє створювати симпатичні листівочки з героями відомого мультсеріалу.
  • Поні Віль
    Поні Віль
    Після запуску цієї гри ти перенесешься у палац поні. Тут тобі доведеться самостійно створити
  • На двох поні
    На двох поні
    Всіх шанувальників мультсеріалу про маленьких поні чекає чудовий сюрприз! У процесі гри на двох
  • Нові поні
    Нові поні
    Любиш красивих конячок? Тоді нові ігри Поні неодмінно тобі сподобаються.
  • Створи свою поні
    Створи свою поні
    Хочеш відчути себе справжнім автором» мультиплікаційних персонажів? Гра Створи свою поні подарує
  • Коментарі: