Ігри » Ігри Дівчинки з Эквестрии » Эквестрия герлз

    Якщо ти обожнюєш милих маленьких поні, то і цю симпатичну забаву оціниш по достоїнству. У процесі гри Эквестрия герлз тобі належить створювати оригінальних персонажів у стилі відомого мультсеріалу, що розповідає про пригоди поні Твайлайт Спаркл. Вона погналася за злодієм, який стягнув її корону, і потрапила в світ людей, де і сама перетворилася на дівчину. У новому світі вона зустріла інших дівчат, які в точності відповідають її друзям з Понівілля. Їх ти і побачиш у цій грі. Крім того, ти зможеш створювати абсолютно нових персонажів на основі оригінальних.

    Основні правила

    Після запуску гри Эквестрия герлз, яка призначена для дівчаток, тобі буде запропоновано приступити до створення нового персонажа. У тебе є два варіанти подальшого розвитку подій: ти можеш завантажити фотографію або ж обробити зображення вже готового поні. Природно, що перший варіант є набагато цікавіше, тому що ти навіть можеш завантажити сюди власну фотографію і помилуватися на себе в стилі дівчат Эквестрии. Коли завантаження буде завершено, подгони фотографію за шаблоном, щоб твоє обличчя увійшло туди ідеально. Далі необхідно вибрати дівчинку, в стилі якої ти бажаєш покрасуватися. Бути може, це буде весела Пінкі Пай? Або завзята Эпплджек? Або сама Твайлайт Спаркл? Тут представлені всі героїні мультсериала, і ти можеш вибрати будь-яку з них. Після того, як вибір зроблений, ти потрапиш на екран, де можна видозмінити образ. Для цього тобі надається велика кількість різноманітних елементів. Твоє завдання полягає в тому, щоб поєднувати їх гармонійним чином, отримуючи привабливий і ефектний результат. А коли ти закінчиш робочий процес, то можеш роздрукувати нове зображення. Правда, цікаво поглянути на себе в новому образі?

    Маса можливостей для творчості

    Якщо ти обожнюєш різного роду преображення, то тобі неодмінно варто грати в гру про чарівних Эквестрия герлз. Тут ти зможеш не тільки попрацювати над готовими персонажами, як у більшості інших іграшок, але і приміряти на себе казковий образ. Напевно процес його створення доставить тобі величезне задоволення. Ти можеш нескінченно перезапускати гру, створюючи все нові і нові варіанти дівчат з Эквестрии. Завдяки можливостям гри отримані образи не будуть схожі один на одного і будуть виглядати досить оригінально! Вияви максимальну фантазію і застосуй свої творчі навички для того, щоб отриманий результат буквально вражав з першого погляду.

    .

    Похожі ігри:

  • Поні Эквестрия герлз
    Поні Эквестрия герлз
    Ігри Поні Эквестрия герлз дозволять тобі створити листівку з зображенням улюбленого персонажа
  • Эквестрия герлз рок
    Эквестрия герлз рок
    Сюжет гри Эквестрия герлз рок запрошує тебе заглянути в гардеробну Флаттершай і допомогти цій
  • Эквестрия герлз
    Эквестрия герлз
    Постарайся бути мега креативній та винахідливій. Використовуй всі можливості гри, щоб змінити всім
  • Дівчата Эквестрии
    Дівчата Эквестрии
    Сьогодні ж ти зможеш познайомитися з головною героїнею відомого мультсеріалу про поняшек -
  • Эквестрия герлз бродилки
    Эквестрия герлз бродилки
    Ігри Эквестрия Герлз бродилки - це дивовижна історія про те, що сталося з Пінкі Пай після того, як
  • Эквестрия герлз одягалки
    Эквестрия герлз одягалки
    Згідно з сюжетом гри одевалки Эквестрия Герлз тобі належить наряджати і прикрашати дівчину з
  • Крута Эквестрия
    Крута Эквестрия
    Ця чудова гра надає тобі унікальну можливість створити власних персонажів в стилі дівчат з
  • Дівчатка з Эквестрии
    Дівчатка з Эквестрии
    Маленькі поні - жахливі непосиди, вони ні секунди не сидить на місці. І навіть вільний від
  • Коментарі: