Ігри » Ігри Поні » Эквестрия герлз

    Всі фанати мультфільму про пригоди маленьких поні знають, що коли ті потрапляють у людський світ, їм доводиться терміново міняти зовнішність.

    На цей раз в образі людини виступає одна з найяскравіших героїнь мультсеріалу - Эпплджек. А тебе гри Эквестрия герлз запрошують попрацювати над іміджем крихти-поні. Постарайся бути мега креативній та винахідливій. Використовуй всі можливості гри, щоб змінити всім відому Эквестрия герлз до невпізнання. Вона повинна не дуже виділятися на фоні інших людей, але при цьому виглядати так, щоб її змогли знайти інші дівчатка-поні.

    Справа в тому, що коли Твайлайт Спаркл потрапила у людський світ і змінилася, вона насилу змогла відшукати тут подруг, що нагадують її друзів зі світу поні. І, звичайно, серед них просто зобов'язана бути відкрита, чесна і надійна Эпплджек. Дівчата з великими труднощами таки знайшли один одного і завдяки цьому ти теж можеш помилуватися очаровашку Эпплджек. І не тільки помилуватися, але ще і вибрати для дівчини неймовірні нові наряди з числа запропонованих.

    Правила та структура гри

    Після запуску гри про стильних Эквестрия герлз, яка точно буде цікава для всіх дівчаток, ти побачиш Эпплджек, яка вже готова до зміни образу. Звичайно, було б перебільшенням стверджувати, що її зовнішність буде кардинально змінена, адже тут всі наряди підібрані в її улюбленому стилі. Эпплджек обожнює ковбойські дрібнички, і саме така одяг і взуття тут і представлена. Втім, із запропонованих елементів гардеробу можна скласти образи, які точно будуть несхожі один на одного, незважаючи на те, що будуть витримані в одному стилі. Зате ти зможеш змінити зачіску дівчини! Зазвичай Эпплджек воліє світле волосся, але сьогодні вони підуть у минуле. Ти можеш вибрати для неї будь-який інший колір, навіть самий незвичайний. При цьому є можливість підібрати як основний відтінок, так і колір прядок, які зроблять зачіску максимально оригінальною. А ще ти можеш змінити колір шкіри, що дозволить Эпплджек виглядати ще більш незвично.

    Різноманіття гардеробу модної дівчини

    Незважаючи на те, що Эпплджек віддає перевагу, в першу чергу, зручний одяг, їй, як і будь-якій іншій дівчині хочеться виглядати привабливо. І в твоєму розпорядженні якраз виявилося велика кількість цікавих і яскравих речей, поєднуючи які ти зможеш зробити героїню гри про стильних поні-герлз з чарівної Эквестрия неймовірно модним. Тут присутні різні сорочки, спідниці, брюки, сукні... Не забули творці і про взуття, а також про панчохах і про колготках. Є, звичайно, і розділ з аксесуарами, де можна знайти, наприклад, чудову сумочку чи ковбойський капелюх. Постарайся поєднувати всі вибрані елементи таким чином, щоб вони гармонійно виглядали один з одним. Жодна річ не повинна здаватися зайвою, якщо ти хочеш, щоб Эпплджек дійсно була красунею. А після того, як ти завершиш роботу над її іміджем, можна буде перезапустити іграшку і створити вже інший образ, який зовсім не буде схожий на попередній. Ось побачиш, гра обов'язково тобі сподобається і принесе масу позитиву!

    .

    Похожі ігри:

  • Эквестрия герлз
    Эквестрия герлз
    У процесі гри Эквестрия герлз тобі належить створювати оригінальних персонажів у стилі відомого
  • Эквестрия герлз рок
    Эквестрия герлз рок
    Сюжет гри Эквестрия герлз рок запрошує тебе заглянути в гардеробну Флаттершай і допомогти цій
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Поні Эквестрия герлз
    Поні Эквестрия герлз
    Ігри Поні Эквестрия герлз дозволять тобі створити листівку з зображенням улюбленого персонажа
  • Стань дівчиною з Эквестрии
    Стань дівчиною з Эквестрии
    Гра Стань дівчиною з Эквестрии розповість тобі про Эпплджек - справжньою сільській дівчині, яка
  • Эквестрия герлз одягалки
    Эквестрия герлз одягалки
    Згідно з сюжетом гри одевалки Эквестрия Герлз тобі належить наряджати і прикрашати дівчину з
  • Поні Эквестрия герлз
    Поні Эквестрия герлз
    Одна з героїнь серіалу про милих поні, Эппелджек, постає перед нами в образі молодої дівчини.
  • Дівчата Эквестрии
    Дівчата Эквестрии
    Сьогодні ж ти зможеш познайомитися з головною героїнею відомого мультсеріалу про поняшек -
  • Коментарі: