Ігри » Ігри Поні » Дівчата Эквестрии

    Історії про милих маленьких поні мають величезну кількість шанувальників по всьому світу. Їх пригоди раз за разом стають все цікавіше і цікавіше.

    Сьогодні ж ти зможеш познайомитися з головною героїнею відомого мультсеріалу про поняшек - Твайлайт Спаркл, яка прийняла людську подобу. Вона - головна героїня гри Дівчата Эквестрии. Лиходії вкрали у Твайлайт її корону. І метою мега захоплюючої гри про пригоди найвідомішою дівчата Эквестрии стає її терміновий пошук. Саме з цією метою відважна дівчинка-поняшка відправляється в людський світ.

    Щоб нічим не відрізнятися від його мешканців Твайлайт Спаркл сама змушена перетворитися на дівчинку-підлітка. Але не можна сказати, що це їй вдається на всі 100 відсотків. Дівчинка має бузковими очима, фіолетово-рожевими волоссям, носить одяг у відповідних тонах, а на спідничці у неї нашита кьютимарка. Але в грі про незвичайних дівчат з чарівної Эквестрии ти можеш змінити образ Твайлайт Спаркл, використовуючи запропоновані можливості.

    Правила та структура гри

    Отже, після запуску гри ти побачиш Твайлайт Спаркл, яка знаходиться в людській подобі. Твоє завдання в іграшці про поні-дівчат казкової Эквестрии полягає в тому, щоб придумати для героїні більш реальний людський образ. Для цього ти можеш використовувати весь запропонований асортимент різноманітного одягу, взуття та аксесуарів. Почати можна з зачіски, при цьому допускається зміна не тільки її форми, але і кольору волосся. Хоча, якою б ти колір не вибрала, в зачісці все одно залишаться характерні фіолетові і рожеві пасма. Після того, як укладання буде готова, можна сміливо приступати до вибору вбрання. Тут все зовсім просто: переглянь різноманіття кофтинок, спідничок, брюк, суконь і вибери ті елементи гардеробу, які, на твою думку, найбільше підходять для чарівної Твайлайт Спаркл. Звичайно, на першому-ліпшому не варто зупинятися, адже образ повинен бути максимально гармоничым. Тому не забудь переглянути розділи з колготками, панчохами, іншими аксесуарами, а також з взуттям. Доповни цими важливими складовими образ дівчини, щоб вона виглядала по-справжньому карколомно. У грі для дівчаток, присвяченої дівчатам модницям з Эквестрии, ти зможеш відчути себе персональним стилістом, якому випала велика честь працювати над іміджем казкової принцеси. Адже Твайлайт Спаркл - сама що ні на є справжня принцеса!

    Різні дрібниці не будуть зайвими!

    Після того, як закінчиш роботу над образом дівчини, не забудь заглянути в розділ з прикрасами. Бути може, не вистачає обідка? Чи сережок? Або ще якоїсь подібної дрібниці? Часом саме якогось невеликого аксесуара буває достатньо для того, щоб весь образ засяяв новими фарбами. А після того, як ти вдосталь помилуєшся отриманим результатом, можна буде перезапустити гру про малитал дівчат з країни поні Эквестрии, щоб знову змінити зовнішність героїні. Різноманітність наданих речей дозволяє створювати все нові і нові образи, кожен з яких буде оригінальним і ефектним. Не варто упускати таку чудову можливість створити власну мультиплікаційну героїню. Можливо, що тобі вже набридли нескінченні рожеві та фіолетові відтінки? Тоді саме час братися за роботу з кардинальної зміни іміджу Твайлайт! Буде цікаво, це точно!

    .

    Похожі ігри:

  • Бродилки дівчата Эквестрии
    Бродилки дівчата Эквестрии
    Під час гри бродилки Дівчата Эквестрии тобі належить управляти поні Твайлайт Спаркл, яка потрапила
  • Эквестрия герлз
    Эквестрия герлз
    У процесі гри Эквестрия герлз тобі належить створювати оригінальних персонажів у стилі відомого
  • Пригоди Твайлайт Спаркл
    Пригоди Твайлайт Спаркл
    У грі Пригоди Твайлайт Спаркл тобі доведеться приловчитися і врятувати маленьких падаючих тварин.
  • Поні дівчата Эквестрии
    Поні дівчата Эквестрии
    Під час гри Поні дівчата Эквестрии тобі належить шукати відмінності між двома, здавалося б,
  • Поні принцеса Твайлайт
    Поні принцеса Твайлайт
    Ігри Поні принцеса Твайлайт - це розповідь про те, як наша героїня готується до зустрічі Різдва.
  • Эквестрия герлз
    Эквестрия герлз
    Постарайся бути мега креативній та винахідливій. Використовуй всі можливості гри, щоб змінити всім
  • Эквестрия Іскорка
    Эквестрия Іскорка
    Очаровашка Твайлайт Спаркл збирається на вечірку. Природно, що їй необхідно підібрати для цього
  • Дівчатка з Эквестерии 2
    Дівчатка з Эквестерии 2
    Ігри Дівчинки з Эквестрии 2 подарують тобі чудову можливість поринути в світ чарівництва, в якому
  • Коментарі: