Ігри » Ігри Вінкс » Винкс Бродилки

    У прикольною ігри для дівчаток Винкс бродилки так багато різноманітних достоїнств, що перераховувати їх можна кілька годин поспіль без пауз і зупинок.

    на Жаль (або на щастя), у нас немає такої кількості часу, тому ми воліємо розповісти тобі лише про деяких її «фішки», на які варто звернути увагу в першу чергу. Ти вже знайома з головні героями гри Винкс бродилки - п'ятіркою чарівних фей? Саме в їх компанії тобі належить зробити захоплюючу подорож по світу Магикс. Але врахуй, години, проведені за грою бродилкой Вінкс пролітають як одна хвилина. А тому наш тобі порада: якщо вільного часу у твоєму розпорядженні небагато, то краще не сідай грати в неї зовсім - увлечешься і забудеш про інші свої справи.

    Зате якщо попереду в тебе вихідні або просто абсолютно вільний вечір (уроки зроблені і портфель на завтра зібраний), ласкаво просимо в паралельний чарівний світ, де відбувається багато всього цікавого. Як відомо, Магикс сповнений несподіваних чудес, тут на кожному кроці тебе чекають сюрпризи: як приємні, так і вельми небезпечні, та й персонажі в ньому живуть абсолютно різні: від мовців звірів і добрих чарівниць до вельми могутніх злих чаклунок, агресивних істот і інших неприємних створінь. З усіма ними п'ятірці наших дівчат-фей доводиться стикатися щодня, знову і знову рятуючи планету від зла і нещасть. Готова з головою зануритися в непросте життя сучасних чародійок? Гра бродилка Вінкс дозволить тобі це зробити абсолютно безкоштовно.

    Ця іграшка має не тільки захоплюючим і незвичайним сюжетом, але настільки барвистою і яскравою графікою, що від неї просто неможливо відірвати очей. І самі красуні-феї, і навколишній їх чарівний світ продумані і промальовані до найдрібніших деталей. Тебе чекає справжнє естетичне задоволення від милування ними. Але дивися, не дуже захоплюйся, адже якими б не були навколишні краси, а саме слово «бродилка» передбачає активну діяльність по подоланню купи перешкод. Готова і до них теж? Тоді вперед і бажаємо тобі успіху!

    З чого почнемо пригоди?

    Звичайно, з вибору головної героїні. У нашій бродилки про Вінкс у тебе буде можливість зустрітися з усіма п'ятьма дівчатами. Але оскільки під час подорожей управляти ти зможеш тільки однієї з них, перед початком гри вибери чарівницю, найбільш близьку тобі по духу.

    Нагадаємо деякі їх риси. Так, самі творці мультиплікаційного серіалу про дівчат Вінкс, характеризують Блум, як рішучу і трохи вперту, Текну, як гостру на язичок, холодноватую інтелектуалку, Стеллу, як ніжну, дуже чутливу і романтичну красуню, Флору, як сором'язливу та скромну тихоню, а Музу - як навіжену бешкетну меломанку-непосиду. Ясна річ, що зовні дівчата теж сильно розрізняються. Колір волосся, очей, манера поведінки, улюблений одяг - все це абсолютно різне. Але при цьому кожна Вінкс справжня красуня.

    Так що вибір буде непростим. Але засмучуватися не варто, нова гра бродилка Вінкс дозволить не тільки абсолютно безкоштовно і скільки завгодно довго розгулювати по чарівному світу, але і робити це по черзі з кожної з фей. І повір, тобі нудьгувати не доведеться.

    А що ж далі?

    Після того, як визначилися з героїнею, приступай до вибору стану, в якому вона буде подорожувати. Як відомо, залежно від того, який настрій володіє в даний момент феєю Вінкс, змінюється і її зовнішній вигляд. Наприклад, в період Любовикса кожна дівчина розквітає і вбирається в максимально романтичні і кокетливі вбрання. Це досить зручна звичка, по ній завжди можна обчислити, в якому настрої перебуває та чи інша фея. У нашій бродилки про Вінкс тобі доступні три стани дівчат: Беливикс, Енчантікс і Чармикс. Вибирай будь-яку і, нарешті, взятися до гри.

    Вам з феєю належить пройти кілька захоплюючих, але непростих рівнів, на яких потрібно відшукати усі чарівні ключі та відкрити ними всі потаємні двері. Природно, ключі на дорозі не валяються, для того, щоб їх знайти, доведеться докласти зусиль. По дорозі не забувай збирати зірочки з призовими очками та інші сюрпризи, які можуть принести тобі нові можливості, корисні предмети або надбавку до бонусів.

    Гра для дівчаток Бродилка Вінкс гарна ще й тим, що в ній, окрім вже перерахованих достоїнств, є елемент головоломки. Тобі потрібно буде зміркувати, де шукати той чи інший ключа, як підібратися до важко доступному місцем, що зробити, щоб проникнути в арку, на балкон або ще куди. І не проходь повз виблискуючих метеликів. Вони - твоя можливість дістатися туди, куди тобі самій потрапити не буде вистачати сил. Наблизься до такого до метелика і поробуй пройти як би крізь нього, миттєво силует твоєї героїні забарвиться зеленим і вона зможе злетіти на неймовірну висоту. Використовуй цю можливість всякий раз, як зустрінеш чарівну метелика.

    Управління головною героїнею

    Пересувати свою фею по віртуальних просторах Магикса ти будеш за допомогою клавіш зі стрілками: «вправо», «вліво» - розвороти в відповідні сторони, вгору - стрибок. Для того, щоб дівчина змогла відправити куди-небудь вогненна куля - клікнути по об'єкту, який вона збирається вразити, курсором.

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс блумикс бродилки
    Винкс блумикс бродилки
    Ігри Винкс Блумикс бродилки нададуть тобі можливість здійснити подорож у чарівний світ Магикс,
  • Винкс блумикс
    Винкс блумикс
    Можливості чудової гри про дівчат Винкс Блумикс вразять твоя уява. Вона - справжня знахідка для
  • Винкс беливикс
    Винкс беливикс
    Сюжет чудової гри Винкс беливикс дає тобі можливість допомогти феечкам впоратися з навалою на
  • Нові Вінкс
    Нові Вінкс
    П'ятірка дівчат-чародійок Вінкс не звикла нудьгувати. Кожен день їхнього життя наповнений
  • Світ Вінкс
    Світ Вінкс
    Гра Світ Винкс пропонує тобі перенестись у чарівний світ, в якому живуть чарівні феечки.
  • Для маленьких дівчаток Вінкс
    Для маленьких дівчаток Вінкс
    Феечки Вінкс уважно стежать за модними трендами. Під час гри для маленьких дівчаток Вінкс ти будеш
  • Розмальовки Винкс
    Розмальовки Винкс
    Правила й сюжет гри Розмальовки Винкс припадуть тобі по душі за умови, що ти любиш малювати.
  • Винкс морозиво
    Винкс морозиво
    Дівчат Вінкс, як і тебе, вже втомила жара! Саме час охолонути з грою Вінкс Морозиво.
  • Коментарі: