Ігри » Ігри Вінкс » Винкс блумикс

    Можливості чудової гри про дівчат Винкс Блумикс вразять твоя уява. Вона - справжня знахідка для всіх, хто любить історії про хоробрих і відчайдушних дівчат-чародейках.

    та й час в компанії веселих чарівниць з улюбленого мультсеріалу летить непомітно. Ось побачиш, з чарівними героїнями ігри Винкс Блумикс тобі нудьгувати не доведеться ні секунди. Вони завжди встряють у захоплюючі (хоч і небезпечні!) історії. Наша нова гра для фанів Вінкс Блумикс - не виняток, в ній тебе чекає маса випробувань. Сподіваємося, ти легко зможеш з усіма ними впоратися і допоможеш дівчатам-чародейкам в черговий раз врятувати світ від злих сил.

    Але незвичайний і захоплюючий сюжет - не єдине достоїнство цієї іграшки. Шикарна графіка, чудові кольори і чудове музичне супровід теж додали Вінкс Блумикс неабияку частку шарму. Іграшка настільки чарівна, що хочеться весь час нею милуватися. Міміка героїнь, їх вбрання, навколишній антураж - все це по достоїнству оцінять фанати італійського мультфільму. Але навіть якщо ти досі з ним не знайома - не біда, прикольні ігри для дівчаток із серії Вінкс Блумикс - відмінний привід почати вивчення способу життя сучасних фей.

    щось на зразок історичної довідки

    Цей розділ слід обов'язково прочитати тим, хто не дивився мультики Вінкс Блумикс. Всі інші можуть його спокійно пропустити, відразу перейшовши до правил гри.

    Отже, у центрі нашої уваги команда з п'яти фей, що володіють різноманітними магічними здібностями. Свої таланти дівчата розвивають в Алфее - школі магії, розташованої в чарівному вимірі Магикс. Винкс - добрі феї: нікого даремно не ображають, людей намагаються захищати, а карати негідників. Але, як в будь-якій казці, їм протистоять злі чаклунки Трікс з Хмарної Вежі. Із завидною регулярністю вони будують підступи нашій п'ятірці, всіма правдами і неправдами намагаючись відібрати у добрих фей чарівну силу. Періодично їм це вдається, але довго спочивати на лаврах Трікс не доводиться. Об'єднавши зусилля, феї незмінно повертають свої магічні сили і чаклунки залишаються ні з чим. До речі, гра Винкс Блумикс як раз і названа в честь чарівництва, підвладного однієї з дівчат фей - Блум.

    На цей раз злісні Трікс з допомогою вкраденої у неї сили Блумикс захопили не лише свою школу - Хмарну Вежу, але і пориваються підпорядкувати собі інші магічні навчальні заклади. Дівчатам Вінкс не залишається нічого іншого, як спробувати відібрати у відьом Блумикс і вразити їх з її допомогою. Готова допомогти їм вирішити цю нелегку задачу? Тоді швидше заходь, відкривай гру і будь готова до будь-яких випробувань. Бажаємо тобі успіху!

    Правила гри

    Перш ніж з головою занурити тебе в розпал магічного бою гра для дівчаток про фей Вінкс Блумикс пропонує гарненько подумати і підібрати собі гідну команду. В залежності від того, які якості героїнь здаються тобі корисними, вибери зі Стели, Флори, Музи, Блум і Текны трьох фей, які і будуть приймати участь у битві з Трікс. Потім тобі потрібно буде вибрати регіон, в якому будуть розгортатися дії. У твоєму розпорядженні п'ять абсолютно різних локацій: від чарівного лісу до безкрайньої пустелі. Яку з них вибрати, вирішуй самостійно: у цій грі ти і солдатів, і полководець одночасно. Правда, поки ти не заробиш достатньо золотих монет і не вб'єш десяток-інший злісних монстрів ні про який вибір не йдеться. Хитрі Трікс, побоюючись наших чарівниць, вирішили спочатку нацькувати на них огидних павуків і жаб, збройних списами і отруєними жалами. Завдання трьох твоїх воїнів - знищити їх усіх як можна швидше. За кожного вбитого монстра покладається золота монета. За них потім можна буде відновити власне здоров'я або придбати який-небудь корисний чарівний девайс. На кожному рівні твоїх воїнів чекає три зупинки і три зустрічі з посланцями мерзенних Трікс. Якщо команда дівчат Винкс витримає всі битви, їй відкриється доступ на наступний рівень.

    Управління

    Головним знаряддям праці для управління Вінкс Блумикс є курсор. Наводь його спочатку на одну з фей, а після на монстра, якого їй потрібно вразити. Залежно від чарівних здібностей, якими володіє та або інша фея, вони будуть атакувати ворога вогняними кулями, струменями води, мечами та ін. Над головою кожної чарівниці горить яскраво-червоний індикатор її життєвої сили. Завдяки йому ти зможеш відстежувати стан фей. Над монстрами миготять індикатори-підказки точно такої ж форми, але зеленого кольору.

    Прикольні «фішки»

    Почнемо з того, що пограти в нашу чудову гру ти зможеш в будь-який зручний для тебе час і абсолютно безкоштовно. Погодься, це неймовірно зручно. Також варто відзначити її прикольну графіком. На цей раз розробники представили Винкс і Трікс в досить незвичайних образах. Це не юні шістнадцятирічні дівчата, якими ти їх звикла бачити в мультиках Вінкс Блумикс, а, хоч і схожі на них як дві краплі води, але зовсім маленькі дівчатка. Однак, не варто спокушатися. Їх досвід боротьби з силами зла і могутні здібності залишилися тими ж, а значить, у Трікс немає ні єдиного шансу.

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс блумикс і мификс
    Винкс блумикс і мификс
    Якщо ти в захваті від чарівниць Вінкс Клубу і обожнюєш лопати мильні бульбашки, то ігри Винкс
  • Винкс битва блумикс 2
    Винкс битва блумикс 2
    Гра Винкс битва блумикс 2 пропонує тобі перенестись в чарівний світ і захистити його від зла.
  • Винкс блумикс бродилки
    Винкс блумикс бродилки
    Ігри Винкс Блумикс бродилки нададуть тобі можливість здійснити подорож у чарівний світ Магикс,
  • Одягалки вінкс блумикс
    Одягалки вінкс блумикс
    Ігри Одягалки Вінкс Блумикс сподобаються будь юної модниці, яка хоче відчути себе початківцям
  • Винкс бродилки блумикс
    Винкс бродилки блумикс
    Гра Винкс бродилки блумикс переносить гравців в чарівний світ фей, де тебе чекають незабутні
  • Розмальовки Винкс блумикс
    Розмальовки Винкс блумикс
    Ігри розмальовки Винкс Блумикс сподобаються не тільки юним художницям, але і всім фанам знаменитих
  • Винкс блумикс на двох
    Винкс блумикс на двох
    Ігри Винкс Блумикс на двох - це чудове розвага з чарівними феями зі Школи Чарівниць.
  • Бродилки Трікс
    Бродилки Трікс
    Ігри бродилки Трікс дозволять тобі вибрати будь-якого вподобаного персонажа з клубу Винкс.
  • Коментарі: