Ігри » Ігри Вінкс » Нові Вінкс

    П'ятірка дівчат-чародійок Вінкс не звикла нудьгувати. Кожен день їхнього життя наповнений сюрпризами, небезпекою і захоплюючими пригодами. Є бажання приєднатися?

    Якщо відповідь «так», наша захоплююча онлайн-розвага допоможе тобі це зробити. Нові ігри Винкс запрошують у чарівний світ Магикс, де сили добра щодня борються зі злом, прагнуть захопити планету. І тільки завдяки талантам п'ятірки відчайдушних фей Вінкс - головних героїв нашої нової гри, цього досі не сталося. Рятуй світ у компанії улюблених мультиплікаційних героїнь, насолоджуючись кожною хвилиною спілкування з ними.

    Ось побачиш, буде дуже здорово. Іграшка настільки барвиста і захоплююча, що відірватися неможливо. Тобі доведеться по душі її прикольний сюжет і вражаючі можливості. А події в ній розвиваються настільки швидко, що ти ледь будеш встигати реагувати. Реальний світ з його набридлими повсякденними клопотами відступає кудись далеко, поки на екрані твого ПК переливається яскравими фарбами ця чудова гра.

    Що потрібно робити?

    Як завжди, рятувати планету. На цей раз від злого могутнього мага - лорда Даркара. Разом зі своїми диявольськими помічниками він атакував магічне вимірювання в надії поневолити всіх його мешканців. Але не тут-то було. Феї Вінкс готові битися до останнього і протистояти агресору усіма доступними їм засобами. Ну, а ти повинна будеш допомогти їм. Безпека чарівної країни в твоїх руках - не підведи, будь ласка!

    Як діяти

    Якщо ти дивилася хоча б кілька серій про чародійок Вінкс, то, звичайно ж, знаєш, що кожна з них має специфічну магічною силою. Сил багато, і всі вони різні. Їх можна комбінувати, пускаючи в хід лише деякі, або з'єднувати з можливостями інших фей, атакуючи ворога спільно. Це чудове і вкрай практичне властивість як раз і послужило основою для сюжету нової гри про битву фей Вінкс з лором Даркаром. Перед початком битви тобі належить вибрати фею, від імені якої ти почнеш грати. Вона може використовувати дві свої сили. Яку саме - вибирати тобі. Як тільки на горизонті з'явиться один з монстрів - підданих злого лорда, ти, регулюючи потужність удару кліками за спеціальною шкалою, почнеш закидати його вогненними кулями, створеними за допомогою однієї з магічних сил. Монстр відповість тобі тим же. Якщо сили обраної тобою феї не вистачить для того, щоб ефективно відбивати удари чудовиська, можеш в будь-який момент замінити її іншою дівчиною. Наскільки руйнівні для конкретної феї Винкс удари її супротивника, можна визначити за шкалою життєвої сили, розташованої внизу ігрового поля, точно під твоєю героїнею. Якщо її показники зменшуються на очах після кожного попадання вогняного кулі, фею краще замінити інший. Точно така ж шакала під лапами атакуючого монстра дозволить тобі визначити, як швидко його переможе обрана героїня. І пам'ятай, пригоди нової гри про фей Вінкс тривають до тих пір, поки не буде витрачена вся чарівна сила.

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс блумикс
    Винкс блумикс
    Можливості чудової гри про дівчат Винкс Блумикс вразять твоя уява. Вона - справжня знахідка для
  • Малювалки Вінкс
    Малювалки Вінкс
    Ігри Малювалки Винкс - це чудова можливість проявити фантазію і розкрити свій творчий потенціал.
  • Для маленьких дівчаток Вінкс
    Для маленьких дівчаток Вінкс
    Феечки Вінкс уважно стежать за модними трендами. Під час гри для маленьких дівчаток Вінкс ти будеш
  • Винкс блумикс і мификс
    Винкс блумикс і мификс
    Якщо ти в захваті від чарівниць Вінкс Клубу і обожнюєш лопати мильні бульбашки, то ігри Винкс
  • Світ Вінкс
    Світ Вінкс
    Гра Світ Винкс пропонує тобі перенестись у чарівний світ, в якому живуть чарівні феечки.
  • Макіяж Вінкс
    Макіяж Вінкс
    Гра Макіяж Вінкс запрошує тебе зайнятися мейкапом разом з чудовими феечками.
  • Розмальовки Винкс
    Розмальовки Винкс
    Правила й сюжет гри Розмальовки Винкс припадуть тобі по душі за умови, що ти любиш малювати.
  • Винкс атака
    Винкс атака
    Гра Винкс атака - це дуже динамічна і захоплююча стрілялка, в якій ти станеш на захист казкового
  • Коментарі: