Ігри » Ігри Спанч Боб для дівчат » Спанч Боб великі пригоди

    Коли на душі сумно, перевірений спосіб підняти собі настрій - з головою зануритися в пригоди забавної жовтої губки, що мешкає на дні океану.

    Кожному, хто знає толк в хороших мультиках і іграшках, знайомий цей милий персонаж. Гра Спанч Боб великі пригоди подарує тобі нову зустріч з улюбленим героєм. Обіцяємо, буде дуже і дуже весело. Будь-яка гра, в якій мова йде про Спанч Боба і його пригоди, забезпечує геймерам великий заряд позитивних емоцій. А на цей раз Квадратні Штани ухитрився перевершити усі свої крышесносные витівки.

    Готова скласти йому компанію в нових забавах? Тоді вперед і постарайся відірватися по повній!

    Що потрібно робити

    Сюжет гри Спанч Боб великі пригоди переносить тебе у відомий підводний містечка Бікіні Боттом, де мешкають мультиплікаційні персонажі. Тут відбувається багато всього цікавого, а зараз жителі міста зібралися, щоб помилуватися запаморочливими виступами скейтерів. Здогадуєшся, хто ними стане? Звичайно, головні герої мультфільму - Спанч Боб, його друг Патрік і білка Сенді. Їм належить показати глядачам справжній клас, викликавши у глядачів бурхливий захват! Тобі належить самостійно вирішити, ким із перерахованих персонажів ти будеш керувати. Вибір необхідно зробити відразу після запуску гри.

    Основні правила

    Отже, як вже було сказано вище, після запуску цікавої гри, присвяченої пригод дотепного Губки Боба і його друзів, необхідно вибрати персонажа-скейтера, яким ти будеш керувати. Це може бути сам Спанч Боб, Патрік або Сенді. У кожного з героїв є власний скейт, на якому він і буде кататися, демонструючи запаморочливі трюки. Після того, як визначилися з персонажем, слід вибрати ігровий режим. Це може бути вільне катання, в ході якого тобі належить просто демонструвати різні трюки і заробляти за них бали. Або ти можеш взяти участь у парному битві, що передбачає небезпечні спуски з крутого трампліну по черзі з твоїм суперником. Завдання кожного гравця в цьому випадку буде полягати в тому, щоб виглядати в рази крутіше, ніж противник, і заробити більше очок. При цьому необхідно уважно стежити за подіями на екрані, щоб уникнути зіткнень з другим гравцем. Ні до чого хорошого, крім травм, штрафних очок і невдоволення глядачів вони не призведуть. Є в цій грі-пригоді можливість взяти участь і в гонці на скейтах в компанії Губки Боба. Вибравши гоночний режим, ти будеш керувати героєм, дожидаючи команди до початку гонки на старт траси разом з іншими учасниками. Доведеться щосили намагатися обігнати їх усіх, переміщаючись по трасі швидко, але акуратно, спритно обминаючи перешкоди, що виникають. Ясна річ, змагання ведеться на час і тобі необхідно досягти фінішу якомога швидше.

    Інформація про хід гри і управління

    Неважливо, який режим проходження ти вибереш. У будь-якому випадку, у верхній частині екрану можна бачити всю інформацію про хід гри, присвяченої великій пригоді грози всіх скейтерів - Спанч Боба, яка дозволить тобі орієнтуватися в тому, що відбувається. На табличці ти побачиш кількість призових очок і інші важливі ігрові параметри. Управління героєм здійснюється за допомогою кнопок клавіатури і не є складним. Ти зможеш швидко з ним розібратися і без проблем відправитися підкорювати траси та трампліни на своєму скейті. А глядачі на трибунах вже затамували подих в очікуванні ефектних виступів. Напевно у тебе вийде вразити їх своїми неймовірними і неповторними трюками, за які ти отримаєш багато очок!

    .

    Похожі ігри:

  • Спанч Боб бійки
    Спанч Боб бійки
    Мультиплікаційні історії про пригоди забавної жовтої губки користуються фантастичною популярністю
  • Спанч Боб Великі Пригоди
    Спанч Боб Великі Пригоди
    Прийми участь в грі Губка Боб Великі Пригоди створи свій сценарій цього мультфільму!
  • Губка Боб квадратні штани
    Губка Боб квадратні штани
    Забавні мультяшні персонажі вирішили влаштувати справжній турнір з боїв без правил. Під час гри
  • Майнкрафт Спанч Боб
    Майнкрафт Спанч Боб
    Любиш збирати пазли? Тоді процес гри Майнкрафт Спанч Боб точно захопить тебе надовго.
  • Спанч Боб 4
    Спанч Боб 4
    Під час гри Спанч Боб 4 ти зможеш помилуватися на те, як мультиплікаційні персонажі наносять один
  • Спанч боб і Патрік
    Спанч боб і Патрік
    Губка Боб вирішив здійснити чергове захоплююче подорож по морському дну. Під час гри Спанч Боб і
  • Спанч Боб Пригоди 2
    Спанч Боб Пригоди 2
    Сюжет гри Спанч Боб пригоди 2 пропонує зайнятися гардеробом улюбленого мультперсонажу.
  • Спанч Боб пригоди
    Спанч Боб пригоди
    Смішні ситуації з Спанч Боб ігри пригоди дадуть тобі можливість весело провести час в компанії
  • Коментарі: