Ігри » Ігри Спанч Боб для дівчат » Спанч Боб бійки

    Мультиплікаційні історії про пригоди забавної жовтої губки користуються фантастичною популярністю у глядачів. Під час гри бійки Спанч Боб тебе чекає ще одна зустріч з цим кумедним мешканцем підводного світу. На цей раз він вирішив взяти участь в боях на рингу, борючись зі своїми ж друзями. Всі вони теж проживають в Бікіні Боттом і відмінно тобі знайомі. Спробуй, керуючи Спанч Бобом, перемогти всіх суперників і набрати якомога більше призових очок.

    Правила

    Відразу після запуску іграшки ти побачиш, що пройти її можна двома різними способами: в режимі новачка або експерта. Але останній варіант спочатку недоступний, тобі потрібно пройти всю гру в ролі новачка, щоб розблокувати його. Іграшка складається з декількох рівнів, на кожному з яких вам належить битися з одним з персонажів мультсеріалу. Це може бути морська зірка Патрік, білка Сенді або навіть восьминіг Сквідвард. Бій з будь-яким з них буде складатися з двох раундів. Якщо в кожному ти переможеш ворога, загальна перемога матчу буде присвоєна тобі. А от якщо один з раундів виграє суперник, буде проведено додатковий бій для визначення переможця. У грі про бійки з участю Губки Боба окуляри здоров'я кожного з учасників бою відображаються на спеціальній шкалі, на самому верху якої розташоване зображення відповідного персонажа. Як тільки вся шкала заповниться червоним, персонаж зазнає поразки. А на щиті, який розташований біля рингу, ти побачиш суму своїх призових очок.

    Управління

    Управління Спанч Бобом - головним героєм цієї забавної іграшки про бійки є дуже простим, навряд чи воно викличе у тебе якісь питання або створить труднощі. Для нанесення ударів використовується кілька кнопок на клавіатурі, причому їх можна поєднувати, щоб атакувати противника ще більш ефективним і несподіваним для нього способом. Є в арсеналі Губки Боба суперудар, який активується натисканням клавіші «пробіл». Постарайся наносити супротивникам як можна більш влучні удари і не забувай ухилятися від спрямованих на тебе атак. Напевно, з твоєю допомогою Спанч Боб Скверпентс зможе стати чемпіоном по боям в Бікіні Боттом!

    .

    Похожі ігри:

  • Спанч Боб великі пригоди
    Спанч Боб великі пригоди
    Коли на душі сумно, перевірений спосіб підняти собі настрій - з головою зануритися в пригоди
  • Спанч Боб вечірка
    Спанч Боб вечірка
    Під час гри Спанч Боб вечірка тобі пропонується шукати відмінності між двома картинками.
  • Спанч Боб бійки 2
    Спанч Боб бійки 2
    Допоможіть Спанч Бобу і Сенді провести заняття по карате в новій грі Губка Боб бійки 2: Карате!!
  • Губка Боб бійки 3
    Губка Боб бійки 3
    Ігри Губка Боб бійки 3 - це грандіозна битва з хуліганами, які захопили весь Бікіні Боттом і не
  • Губка Боб квадратні штани
    Губка Боб квадратні штани
    Забавні мультяшні персонажі вирішили влаштувати справжній турнір з боїв без правил. Під час гри
  • Спанч боб і Патрік
    Спанч боб і Патрік
    Губка Боб вирішив здійснити чергове захоплююче подорож по морському дну. Під час гри Спанч Боб і
  • Спанч Боб бійки: Король лави
    Спанч Боб бійки: Король лави
    Привіт, шукач пригод! Лава заливає Бікіні Ботом, і тільки ти можеш врятувати його в грі Губка Боб
  • Спанч Боб стрілялки
    Спанч Боб стрілялки
    Під час ігри стрілялки Спанч Боб тобі належить управляти забавним жовтим жителем морського дна,
  • Коментарі: