Ігри » Ігри Спанч Боб для дівчат » Губка Боб квадратні штани

    Веселі мультяшні персонажі вирішили влаштувати справжній турнір з боїв без правил. Під час гри Губка Боб Квадратні штани тобі належить управляти одним з героїв і постаратися перемогти всіх суперників щоб стати чемпіоном. В іграшці передбачено кілька режимів проходження, кожен з яких по-своєму цікавий. Ти можеш вибрати той режим, який найбільше тобі підходить, щоб битися з обраним тобою ж противником. В ролі персонажів, якими можна керувати і з якими можна боротися, виступають різні мультиплікаційні герої.

    Вивчаємо правила

    Відразу після запуску гри тобі буде запропоновано вибрати один з режимів проходження, про які було сказано вище. Це може бути аркада, турнір або ж і зовсім командний бій, під яким мається на увазі битва між парами суперників. А ще тут є режим виживання, де тобі належить битися з суперниками до тих пір, поки хтось із них не здобуде над тобою верх. Чим більше супротивників ти здолаєш, тим, природно, краще. Після того, як ти вибереш режим гри про турнір за участю Спанч Боба Квадратні Штани, можна приступити до вибору персонажа, за яку ти будеш грати. Це може бути сам Губка Боб чи ж Планктон, Джиммі Нейтрон, пінгвін Шкіпер, будь-який інший мультиплікаційний персонаж з тих, що представлені тут у величезній кількості. Не забудь вказати і героя, яким буде керувати твій віртуальний суперник. А вже після цього тобі треба вибрати місце, де буде проходити бій. Коли процес вибору буде повністю завершений, ти опинишся на арені лицем до лиця зі своїм супротивником. Твоє завдання полягає в тому, щоб перемогти його, відібравши всі очки здоров'я. Для цього ти можеш використовувати будь-які способи атаки, комбінувати їх як завгодно і навіть отримувати суперудари, які дозволять завдати ворогові максимальний збиток. Не забувай і про те, що потрібно ухилятися від ударів противника, щоб не програти йому. Для того, щоб блокувати ворожі удари, в грі передбачена можливість своєрідного щита.

    Відмінна гра для любителів гарненько побитися

    Гра про протистояння Губки Боба або Квадратних штанів, як його часто називають, і інших мультиплікаційних персонажів, які вирішили провести чемпіонат з боїв, є дуже цікавою. Ти зможеш відмінно провести час, керуючи обраним героєм і наносячи влучні удари супернику. Намагайся комбінувати різні способи атаки таким чином, щоб вони ставали ще більш руйнівними і потужними. Чим швидше ти позбавиш супротивника всього його здоров'я, тим швидше отримаєш довгоочікувану перемогу. Бажаємо удачі в бою!

    .

    Похожі ігри:

  • Спанч Боб 4
    Спанч Боб 4
    Під час гри Спанч Боб 4 ти зможеш помилуватися на те, як мультиплікаційні персонажі наносять один
  • На двох до Дісней
    На двох до Дісней
    Під час гри на двох до Дісней тобі належить управляти одним з мультиплікаційних персонажів, який
  • Майнкрафт Спанч Боб
    Майнкрафт Спанч Боб
    Любиш збирати пазли? Тоді процес гри Майнкрафт Спанч Боб точно захопить тебе надовго.
  • Спанч Боб бійки
    Спанч Боб бійки
    Мультиплікаційні історії про пригоди забавної жовтої губки користуються фантастичною популярністю
  • Спанч Боб великі пригоди
    Спанч Боб великі пригоди
    Коли на душі сумно, перевірений спосіб підняти собі настрій - з головою зануритися в пригоди
  • Спанч Боб квадратні штани і мильні бульбашки
    Спанч Боб квадратні штани і мильні бульбашки
    Розважся разом зі Спанч Бобом, поглинаючи бульбашки в грі Губка Боб квадратні штани і мильні
  • Настільна гра Спанч Боб
    Настільна гра Спанч Боб
    Настільна гра Спанч Боб - це віртуальний аналог бродилок з кубиком. Але тут все набагато цікавіше!
  • Пригоди Маріо
    Пригоди Маріо
    Ти знайомий з кумедним італійцем-водопровідником? Після запуску гри Бродилки Маріо ти знову його
  • Коментарі: