Ігри » Ігри Спанч Боб для дівчат » Спанч Боб пригоди

    Смішні ситуації з Спанч Боб ігри пригоди дадуть тобі можливість весело провести час в компанії улюбленого мультиплікаційного героя.

    Всім відомо: там, де з'являється жовта морська губка, обов'язково відбувається щось веселе і смішне. Сюжет гри Спанч Боб великі пригоди зайвий раз підтверджує це правило. В ній тебе чекає маса радості, посмішок та веселощів. Гра Спанч Боб пригоди-перевірений засіб від нудьги і поганого настрою. Скоріше завантаж її і переконайся в цьому самостійно.

    Гарантуємо, пригоди невгамовних Квадратних Штанів надовго захоплять твою увагу і відвернуть від понурої дійсності. Погані відмітки, конфлікти з друзями, нерозуміння батьків - все це здасться необидной і нічого не значущою дурницею в порівнянні з черговою порцією захоплюючих пригод з життя мешканців Бікіні Боттом. Як здорово, що тепер за ними можна не тільки спостерігати з екрану телевізора, але і приймати їх витівки безпосередню участь!

    А ще гра Губка Боб пригоди примітна тим, що її графіка повністю повторює мультяшну. В ній Губка точно такий, яким ти його звик бачити протягом всіх сезонів оригінального мультфільму.

    Що потрібно робити

    У цій грі тобі необхідно управляти забавним мультиплікаційним героєм - Губкою Бобом. Ти перенесешься в казковий світ, де тобі доведеться проходити рівень за рівнем, уникаючи ворогів, виконуючи завдання. По суті, у всіх завданнях від тебе вимагається одне: необхідно переміщатися по жовтим квадратах, забарвлюючи їх у рожевий колір. Квадрати збудовані у формі піраміди, а на вершині цієї піраміди на початку кожного рівня і розташовується Спанч Боб. Гра Спанч Боб велика пригода пропонує тобі натискати на той квадрат, куди повинен стрибнути персонаж. Як тільки він зробить це, квадратик забарвиться в потрібний колір.

    Пригоди Спанч Боба: правила і структура

    Гра складається з великої кількості рівнів. На кожному рівні додається щось нове, ігровий процес ускладнюється, але в той же час це робить гру найбільш цікавою. Крім самого Спанч Боба по піраміді переміщуються інші морські мешканці. Кожен з них володіє своїми особливостями. З деякими з них гра просто забороняє зустрічатися, адже тоді персонаж втратить одну ігрову життя. А деякі знову перефарбовують квадрати в жовтий колір, тому і діяти тобі необхідно максимально швидко. За кожен перефарбований квадрат ти будеш отримувати призові очки, а за вдале завершення рівня Велика гра пригоди Губки Боба подарує тобі ще більшу бонусну суму. Тобі варто постаратися набрати максимальну кількість очок, щоб посісти гідне місце в таблиці рейтингу. Чудова гра про забавного жовтого океанського жителя точно не дасть тобі сумувати, і ти зможеш відмінно провести час, стрибаючи по кольоровим квадратикам. Проявити всю свою спритність і максимальну уважність, щоб як можна швидше перефарбувати всі квадрати і при цьому не зіткнутися з підступними ворогами.

    Грати з Губкою Бобом весело і корисно!

    Наша іграшка має кілька переваг. Насамперед, варто відзначити великий рівень позитиву, який вона дарує геймерам. Якщо ти знаєш, що являє собою така особистість як Губка Боб, то розумієш, про що йде мова. Вже один вигляд цього персонажа здатний викликати посмішку, а саме позитивних вражень нам деколи так сильно не вистачає в житті. А ще ця гра неймовірно корисна, адже вона розвиває логіку і уважність. З одного боку, здається, що стрибати з кольоровим квадратах - це просто. Але насправді, необхідно продумувати ходи, щоб мінімізувати час проходження і при цьому не зіткнутися з поганими персонажами, які постійно з'являються на піраміді. Одним словом, гра Спанч Боб велика пригода - це саме те, що необхідно для шанувальників жовтого «мультяшки», які прагнуть не лише веселощів, але і корисного проведення часу. Якщо мова йде про тебе, то не гай часу, а скоріше запускай цю чудову гру, що дозволяє отримати неймовірне море позитиву!

    .

    Похожі ігри:

  • Спанч Боб: Пригоди на повітряній кулі
    Спанч Боб: Пригоди на повітряній кулі
    Допоможіть Спанч Бобу зібрати всі крабсбургеры з новою грі Губка Боб: Пригоди на повітряній кулі!
  • Губка Боб Пригоди
    Губка Боб Пригоди
    Допоможи впоратися Спанч Бобу з поганими хлопцями в грі губка боб пригоди!!!
  • Спанч Боб пригоди на медузной піраміді
    Спанч Боб пригоди на медузной піраміді
    Коралові рифи в Бікіні Ботом перестали рости! Допоможіть Спанч Бобу врятувати риф в грі Губка Боб
  • Спанч Боб стрілялки
    Спанч Боб стрілялки
    Під час ігри стрілялки Спанч Боб тобі належить управляти забавним жовтим жителем морського дна,
  • Спанч Боб пригоди: Пошук предметів
    Спанч Боб пригоди: Пошук предметів
    Потренуй свою уважність і гостре око в новій грі Губка Боб пригоди: Пошук предметів!
  • Спанч Боб бродилки
    Спанч Боб бродилки
    Тобі під час гри Спанч Боб бродилки належить управляти забавним мультиплікаційним персонажем, який
  • Спанч Боб Пригоди 2
    Спанч Боб Пригоди 2
    Сюжет гри Спанч Боб пригоди 2 пропонує зайнятися гардеробом улюбленого мультперсонажу.
  • Губка Боб 2
    Губка Боб 2
    Процес гри Губка Боб 2 тобі обов'язково сподобається, особливо, якщо ти обожнюєш мультсеріал про
  • Коментарі: