Ігри » Ігри Поні » бродилка Дружба це чудо

    Коні - неймовірно красиві тварини, які незмінно викликають у людини захоплення своєю граціозністю, силою і витривалістю. Шкода, що у звичайних міських умовах коня будинку ніяк не заведеш.

    Спеціально для фанатів цих дивовижних створінь ми і створили наш новий барвисте розвага. Під час гри бродилки Дружба це чудо тебе чекає зустріч з милою конячкою. Вона завжди рада новим друзям і готова спілкуватися з тобою скільки забажаєш. За допомогою цієї чудової гри бродилки ти обзаведешься відмінним товаришем, адже дружба - це диво. Причому, саме даний, і маленькі конячки з однойменного мультика чудово про це знають.

    Разом з новою подружкою ти можеш зайнятися масою захоплюючих речей: розмовляти по душам, ділитися секретами, подорожувати по чарівній Эквестрии і грати разом, скільки захочеться.

    А ще у твоєї нової подружки є великий гардероб з чудовими речами. І ти можеш нарядити її у відповідності з останніми кінськими модними тенденціями. Звичайно, складно уявити себе справжню коня в повному вбранні, але в грі про захоплюючі поні бродилки мова йде про чарівному світі, тому тут можливо все. На його просторах будь-який кінь прагне виглядати привабливо, але навряд чи хоч одного з них вдалося одягнути себе самостійно. Тому тобі належить допомогти героїні гри у виборі вбрання, використовуючи всі надані інструменти.

    Правила та структура гри

    Після того, як ти запустиш цю гру бродилку, одразу ж побачиш Малитал поні, яка вже готова до преображення. Ти зможеш змінювати різні елементи її образу, щоб отримувати класну зовнішність і зробити конячку ще миліше і привабливіше. Почати треба зі зміни кольору вовни, благо, в грі присутня величезна кількість відтінків, які можна використовувати. Твій кінь може бути самого незвичайного кольору, і в чарівному світі цього точно ніхто не здивується! А коли ти закінчиш з вибором нового забарвлення, можна буде приступати до подальших дій, наприклад, до примірці одягу на конячку. У її гардеробі ти знайдеш і святкові сукні, і зручні костюми, і багато іншого. Іграшка для дівчаток про нові модні поні бродилки увазі, що крім самого вбрання, ти можеш вибрати ще й прикраси до нього. Конячки теж люблять носити намиста і підвіски, тому варто переглянути запропоновані варіанти прикрас і вибрати найбільш підходящий. А ще ти навіть можеш підібрати для конячки взуття (або як інакше назвати цю дивну конструкцію, надеваемую на копита?). Твоя нова подружка повинна стати максимально стильною, а це значить, що без нових «накопытников» того, хто стежить за модою, точно не обійтися. Також можна надіти на конячку головний убір. Який він буде, залежить від того, в якому стилі витриманий спосіб: до романтичних мереживам підійде капелюшок з кокетливо загнутими краями, а спортивні штани краще доповнити кепкою. Якщо тобі щось не сподобається, то завжди можна натиснути на кнопку «Clear». Це дозволить видалити всі використані елементи і почати процес заново. Після того, як робота над образом в грі бродилки про новий стиль про поні буде закінчена, потрібно буде вибрати відповідний фон, на якому конячка буде виглядати максимально ефектно. Вийшло зображення можна зберегти на пам'ять і навіть завести спеціальну папочку на ПК і складати в неї всі зображення твоєї нової поні-подружки. А потім можна сміливо перезапустити гру і створити для неї ще один новий образ.

    Відмінна розвага для любителів коней

    Як бачиш, наша нова іграшка бродилка з серії Мій маленький поні є дуже цікавою та захоплюючою. Можна провести за нею довгий час, створюючи все нових і нових стильних конячок. Так як у грі представлена велика кількість різних елементів для роботи над кінської зовнішністю, то кожна нова поні буде несхожа на інших. Ти отримаєш море задоволення, задіють всю свою уяву і фантазію під час гри бродилки про милу дівчинку поні. І тобі для цього не знадобиться нічого надприродного, тільки мишка - адже управління грою бродилкой про модні наряди для травень літол поні здійснюється саме нею. Процес створення нових персонажів не викличе у тебе ніяких складнощів!

    .

    Похожі ігри:

  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Мій маленький поні
    Мій маленький поні
    Твої можливості під час гри Мій маленький поні практично безмежні. Відпусти на волю фантазію і
  • Одягалки дівчата Эквестрии
    Одягалки дівчата Эквестрии
    Навіть конячки хочуть виглядати привабливо! Під час гри одевалки Дівчата Эквестрии ти зможеш
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Травень літл поні
    Травень літл поні
    З допомогою гри Травень літл поні ти завжди зможеш намалювати класну конячку. І навіть без жодного
  • Конячки поні
    Конячки поні
    Настає саме час створити власний кінський рай! У процесі гри Конячки поні ти зможеш стати
  • Поні креатор 3
    Поні креатор 3
    Гра Поні креатор 3d дозволить тобі на деякий час відчути себе творцем чарівної іграшки - героїні
  • Русалки бродилки
    Русалки бродилки
    Під час гри бродилки Русалки тобі належить попрацювати над іміджем Даші, але зараз вона постане
  • Коментарі: