Ігри » Ігри Поні » Мій маленький поні

    Ця іграшка буде по душі всім фанатам яскравого мультфільму «Дружба - це диво» та його чарівних головних героїнь. В ній тебе чекає зустріч з найяскравішими мешканками чарівної Эквестрии.

    Більш того, кожну з них ти зможеш змінити до невпізнання або ж створити свою власну «фірмову» конячку. Твої можливості під час гри Мій маленький поні практично безмежні. Відпусти на волю фантазію і починай творити. Маленький поні, який вийде в тебе в кінці гри, вартий того, щоб з гордістю сказати «так, це мій, я придумала таку красу!». На деякий час ти зможеш відчути себе професійним творцем мультиплікаційних персонажів.

    Наша чудова іграшка містить все необхідне для творчості. Процес управління у неї теж неймовірно простий: тобі знадобиться тільки мишка і нічого більше, тому ніяких труднощів не виникне.

    Основні правила і структура

    Після запуску гри ви побачите красиву поні, яка вже готова до преображення. Твоє завдання полягає в тому, щоб поєднувати в образі конячки різні елементи зовнішності і костюма, які разом будуть виглядати максимально гармонійно. Функціонал гри Мої маленькі поні дозволяє вибирати різноманітні складники зовнішності чотириногої красуні і комбінувати їх як завгодно. Тут ти зможеш повністю змінити забарвлення поні, причому новий відтінок може бути будь-яким: від природного до абсолютно фантазійного. До обраної вовни можна додати не менш оригінальну гриву та хвіст, які також можуть бути пофарбовані в самий незвичайний колір: хоч блакитний, хоч рожевий. Не забудь також про доповнення-прикрасах, які відмінно завершать образ твоєї милої конячки. Мова йде про тату-малюнках, які можна розмістити на боці поні, а також про прикраси для шиї і ніг. Ще одним обов'язковим елементом способу стануть крила, адже в іграшці про маленького поні мова йде про чарівну конячці.

    Відмінна гра для всіх любителів поні

    Це чудове розвага добре з усіх боків. Граючи в нього, ти зможеш перенестися в чарівний мультиплікаційний світ, де живуть чарівні поні. А також проявити свою фантазію і застосувати творчі здібності для того, щоб створити красиву конячку - мешканку казкового світу. Великим достоїнством гри є різноманіття всіляких елементів іміджу, які можна поєднувати між собою різними способами. Це говорить про те, що ти зможеш отримати безліч різних конячок, кожна з яких буде мати свою оригінальну зовнішність. Після того, як закінчиш з однією красунею, ти завжди зможеш перезапустити іграшку Мій маленький поні і перейти до роботи над новим персонажем. Настільки чудова гра точно принесе тобі масу незабутніх вражень і дозволить весело провести час в казковій країні в компанії власноруч створеної конячки, яка назавжди залишиться твоїм відданим другом. Звучить дуже привабливо, чи не так?

    .

    Похожі ігри:

  • Конячки поні
    Конячки поні
    Настає саме час створити власний кінський рай! У процесі гри Конячки поні ти зможеш стати
  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Поні креатор 3
    Поні креатор 3
    Гра Поні креатор 3d дозволить тобі на деякий час відчути себе творцем чарівної іграшки - героїні
  • Одягалки дівчата Эквестрии
    Одягалки дівчата Эквестрии
    Навіть конячки хочуть виглядати привабливо! Під час гри одевалки Дівчата Эквестрии ти зможеш
  • Поні віллі
    Поні віллі
    Під час гри Поні віллі ти зможеш відчути себе в ролі творця цього цікавого мультфільму, а якщо
  • Молитва поні
    Молитва поні
    Ігри Молитва поні - це можливість перетворити свою улюблену конячку і підібрати їй новий образ.
  • Тату для поні
    Тату для поні
    Конячки теж можуть виглядати неформально! У цій грі ваша задача полягає в тому, щоб перетворити
  • Принцеса каденс
    Принцеса каденс
    Відчуй себе справжнім художником-мультиплікатором з допомогою гри Принцеса Каденс.
  • Коментарі: