Ігри » Ігри Поні » Травень літл поні

    Мультсеріал про маленьких поні має величезну популярність, і в цьому немає нічого дивного, адже чарівні конячки завжди і у всіх викликають захват і розчулення.

    Більше того, побачивши їх чарівні мордочки безліч малюків прагнуть повторити зображення на папері - на жаль, але виходить далеко не у всіх. Зате з допомогою гри Травень літл поні ти завжди зможеш намалювати класну конячку. І навіть без жодного дефекту. Додаткова принадність гри про зображення травень літл поні в тому, що її результат завжди можна роздрукувати, а потім хвалитися перед подругами. Причому, хвалитися з чистою душею, не переживаючи про те, що ліве око свого дітища набагато менше правого, а незрозумілий кущик на попі більше нагадує щетину від старої зубної щітки, ніж пристойний кінський хвіст.

    Сюжет чудової гри Літл поні не тільки допоможе створити свою власну конячку, але й долучитися до творчості творців мультфільму. У мультсеріалі можна побачити кілька звичних образів поні, а ти цілком можеш створити якусь свою, несхожу ні на кого, оригінальну конячку, і навіть не одну, а кілька.

    Правила та структура гри

    Відразу після запуску іграшки про чарівних Літл поні ти можеш приступити до роботи над іміджем головної героїні. Для цього в твоєму розпорядженні є маса можливостей. На основній частині екрана ти побачиш саму конячку, яка вже готова до перетворення і від нетерплячки навіть постукує копитом. Поруч з нею розташовуються спеціальні кнопки, натискання на які дозволяє змінити різні елементи образу. Якщо ти зберешся грати в гру про примхливих і кокетливих Травень літл поні, то тобі варто подумати, яку саме конячку ти бажаєш створити. Бути може, вона буде романтичною і витонченої? Або активної шибайголовою? Або спокійною, степеневої та врівноваженою? Використання ігрових можливостей дозволяє досягти різних результатів, і ти можеш кілька разів перезапускати іграшку для того, щоб знову і знову створювати нових оригінальних поні. Ти можеш змінити їм все - починаючи з хвоста і гриви, закінчуючи формою вій і кольором очей. Також за бажанням ти можеш додати кожної конячці крила, щоб перетворити її в пегаса і подарувати здатність літати. Не варто відмовлятися і від можливості вибрати різні аксесуари, які прикрасять конячку і зроблять її ще більш ефектною, стильною і модною. Пам'ятай, навіть конячки хочуть виглядати привабливо, особливо якщо мова йде про жителька чарівного світу! Тому в грі про травень літол поні тобі варто докласти максимальні зусилля для того, щоб отримати дійсно карколомний результат.

    Купа аксесуарів і прикрас для чарівних конячок

    Як вже говорилося вище, в іграшці про майл літл поні присутній неймовірно великий асортимент різноманітних аксесуарів і прикрас. У реальному житті дивно говорити про коня, яка буде носити намисто або діадему. Але чарівних поні це зовсім не стосується, вони обожнюють різні дрібнички, які можуть зробити їх ще привабливішими. Підбери для своєї героїні відповідне кольє або намисто, капелюшок або діадему. Не забудь подбати і про ратиці, вони також можуть бути прикрашені, тим більше, що в грі про кокетливу травень літл поні для цього передбачено кілька шикарних варіантів. Постарайся, щоб в отриманому образі всі складові частини гармоніювали між собою і доповнювали один одного. Тільки в цьому випадку ти зможеш сказати, що твоя конячка виглядає дійсно здорово. А крім всіх аксесуарів тут є можливість вибрати відмітний знак - кьютимарку, яка зазвичай підкреслює характер поні та її особливості. Якщо, наприклад, згадати головних героїнь мультсеріалу, то у кожної з них є своя, особлива кьютимарка. У боязкою Флаттершай - це метелики, а у енергійної Пінкі Пай - повітряні кульки. Спробуй і ти підібрати для своєї новоствореної майлитол поні відповідне зображення для розміщення на боці.

    Дуже цікава гра

    Гра точно сподобається тобі в тому випадку, якщо ти любиш творити і створювати нові образи. Напевно, ти вже грала в аналогічні розваги, де потрібно наряджати дівчат. А тепер саме час перейти до поні, які нітрохи не менше стежать за модними тенденціями, адже по суті вони теж є дівчатками, а значить, бажають виглядати красиво. Гра Травень літл поні доступна скоєно безкоштовно, і ти в будь-який момент можеш запустити її і насолодитися процесом створення барвистої мультиплікаційної конячки. А після закінчення роботи над образом можна буде помилуватися результатом своїх намагань, а потім перезапустити гру і повторити процес ще раз, придумуючи вже зовсім іншу героїню. В іграшку про створення Травень літл поні можна грати онлайн на сайті, що позбавляє від необхідності її завантажувати. Тобі потрібно лише дочекатися завантаження, а потім натиснути на старт. Це дозволить почати захоплюючу історію створення власного поні-персонажа. Гра про зворушливих і гарненьких майлитл поні точно тобі сподобається і викличе бурю справжнього захвату!

    .

    Похожі ігри:

  • Травень літл поні пригод
    Травень літл поні пригод
    Гра Травень літл поні пригоди пропонує тобі зайнятися переодяганням милої дівчини.
  • Травень літл поні розмальовки
    Травень літл поні розмальовки
    З грою Травень літл поні розмальовки у тебе з'явиться можливість весело провести час в компанії
  • Травень літл поні 18
    Травень літл поні 18
    Героїня нової гри Травень літл поні 18 вирішила покататися на сноуборді. Але їй для цього потрібна
  • Травень Літл Поні
    Травень Літл Поні
    Любиш мультсеріал про милих маленьких поні? Тоді ця гра створена саме для тебе. У ній тобі
  • Поні одягалки
    Поні одягалки
    Якщо ти любиш вигадувати нові наряди, ця іграшка тобі точно сподобається. Під час гри Поні
  • Молитва поні
    Молитва поні
    Ігри Молитва поні - це можливість перетворити свою улюблену конячку і підібрати їй новий образ.
  • Го літл поні
    Го літл поні
    Ігри Му літл поні розкажуть тобі про підготовку чарівної конячки до випускного вечора, який
  • Травень літл поні бродилки
    Травень літл поні бродилки
    Ти обожнюєш чарівних поні з казкової країни Эквестрии і вже встигла з ними подружитися? Тоді ігри
  • Коментарі: