Ігри » Ігри Поні » Понивиль

    Хочеш відчути себе всемогутнім творцем цього чарівного світу? Виявляється, бути богом - досить клопітка, хоч і захоплююче заняття.

    Тобі доведеться потренуватися у створенні шматочка всесвіту, в якому б жили чарівні мультяшні поні. З допомогою гри Понивиль це цілком можна зробити. Маленькі конячки дуже потребують у власній країні. Адже тільки в Понивиле (який ти повинна будеш створити в цій грі) вони можуть почувати себе в безпеці і по-справжньому вдома. Подаруй маленьким поні власний всесвіт, де їм буде весело і грати, і працювати.

    Але врахуй, тут все повинно бути продумано і оформлено так, щоб кожна поні могла відчувати себе комфортно і розслаблено. Впевнені, ти не зможеш відмовити цим милим конячок, в яких можна закохатися з першого погляду. Після запуску іграшки ти зможеш обрати для себе одну з трьох локацій, куди можна поселити поняшек, і облаштувати її за допомогою різноманітних аксесуарів і предметів.

    Правила та структура гри

    Отже, як вже говорилося вище, після того, як гра для дівчаток, присвячена будівництву Понивиля, буде запущена, ти зможеш обрати один з трьох варіантів місцевості, де в майбутньому будуть жити поні. Це може бути галявинка, на якій можна непогано відпочити і приємно просто гуляти, майданчик поруч з розкішним замком, а також затишна кімната, яка не залишить байдужою жодну дівчинку-конячку. Після того, як визначилися з вибором, відразу потрапиш на локацію і зможеш зайнятися її облаштуванням. У твоєму розпорядженні величезну кількість предметів, які можна додати в інтер'єр. Всі вони розташовані в нижній частині екрана, і ти можеш вибрати який завгодно елемент і помістити його в будь-якому куточку локації. Тут ти знайдеш і привабливі квіточки, які можна висадити на галявині, і чарівну альтанку, в якій поні зможуть чудово відпочити, і м'ячики, з якими можна пограти на дозвіллі. У грі про новий Понивиль, створеної за мотивами мультсеріалу «Дружба - це диво», навіть є шашки, і конячки, напевно, не проти скоротати декілька годин за цим захоплюючим заняттям. А чого варті повітряні кулі, які красиво пропливають по небу! На третій локації - в кімнаті, асортимент представлених інтер'єрних облаштувань відрізняється від двох попередніх комплектів. У ньому знаходиться в рази більше предметів внутрішнього інтер'єру: милих столиків, дзеркал, крісел і т. д. Використовуй всі можливості для того, щоб створити прекрасне місце, в якому конячки будуть відчувати себе комфортно.

    Поні чекають новий будинок!

    В іграшці про мультяшок поні та їх рідне місто Понивиль тебе чекають цілих вісім маленьких конячок. Кожна з них володіє оригінальною зовнішністю і характером, у кожної є свої, особливі смаки та уподобання. Придумай про всіх героїнь цікаві історії та розмісти їх на екрані відповідним чином, додавши кожної поні ті речі і пристрої, які вона любить. Конячки будуть неспішно прогулюватися по локації і займатися різними справами. Ти ж можеш навіть змінити їх розмір і місце розташування, використовуючи спеціальні кнопки. Знадобляться ці кнопки і для роботи з іншими елементами гри.

    Корисні кнопки

    Всі важливі кнопки, які знадобляться тобі під час облаштування світу гри, про поні-мультяшок з Понивиля, знаходяться на правій бічній частині екрана. Використовуючи їх, ти можеш змінити колір будь-якого предмета на екрані, більше того - розгорнути його, зменшити або ж, навпаки, збільшити. Роби все, що вважатиме за потрібне для того, щоб створити свій власний куточок, де поні будуть відчувати себе затишно і зможуть чудово проводити час. Мається на увазі, що всього таких куточків буде три. І в кожному з них ти зможеш в повній мірі проявити свою фантазію і подарувати конячкам різні речі і умови, необхідні для того, що класно і весело проводити час. Не забудь і про те, що в грі передбачена кнопка видалення. Без неї не обійтися у випадках, коли ти помилишся, захочеш перенести раніше обраний предмет на інше місце або змінити його розмір.

    Відмінна гра для всіх бажаючих

    Ми впевнені в тому, що гра, що оповідає про поні з казкового Понивиля, точно сподобається всім шанувальникам аналогічного мультиплікаційного серіалу. Але навіть тим гравцям, які ніколи раніше не чули про поняшек, має сенс звернути на неї увагу і насолодитися спілкуванням з самими чарівними створіннями в світі! До того ж, іграшка легко перетворить тебе в цього дизайнера, і ти зможеш в повній мірі застосувати свої творчі здібності, створюючи для конячок шматочки нової всесвіту і облаштовуючи кімнатки, галявини і замкові дворики. До речі, якщо працювати над одним з фрагментів поні світу тобі набридне, завжди можна переключитися на іншу локацію, зберігши поточний результат. Відповідно, навіть після включення збереженої гри ти побачиш своє творіння в незайманому вигляді. Одним словом, тебе чекає яскраве, захоплююче і навіть корисне розвага, яке неодмінно потрібно хоча б раз зіграти, отримавши при цьому масу задоволення.

    .

    Похожі ігри:

  • Конячки поні
    Конячки поні
    Настає саме час створити власний кінський рай! У процесі гри Конячки поні ти зможеш стати
  • Поні Віль
    Поні Віль
    Після запуску цієї гри ти перенесешься у палац поні. Тут тобі доведеться самостійно створити
  • Світ поні
    Світ поні
    Якщо ти обожнюєш милих маленьких конячок, то значить, перебуваєш у правильному місці. Під час гри
  • Одягалки Понивиль
    Одягалки Понивиль
    Всім любителям мультсеріалу про маленьких поні неодмінно припаде до душі ця чудова гра.
  • Мій маленький поні
    Мій маленький поні
    Твої можливості під час гри Мій маленький поні практично безмежні. Відпусти на волю фантазію і
  • Поні віллі
    Поні віллі
    Під час гри Поні віллі ти зможеш відчути себе в ролі творця цього цікавого мультфільму, а якщо
  • Поні 7
    Поні 7
    У цій грі тобі пропонується на деякий час перевтілитися в дизайнера інтер'єрів.
  • Поні 3
    Поні 3
    Хочеться мати власну конячку? Тоді процес гри Поні 3 точно затягне тебе надовго.
  • Коментарі: