Ігри » Ігри Папа луї » Папа луї кекси

    Знаменитий шеф-кухар Луї відкриває чергове кафе! На цей раз під час гри Кекси папа Луї тобі пропонується спробувати свої сили у виготовленні смачних десертів. Ти будеш працювати в закладі, який торгує відмінними кексами з різними доповненнями. Кафе є неймовірно популярним серед мешканців маленького містечка, і вони щодня з нетерпінням чекають його відкриття. Тобі залишається тільки уважно вислуховувати їхні замовлення і правильно їх виконувати.

    Захоплюючий процес приготування

    Після запуску гри про кафе Папи Луї, під час якої пропонується готувати різноманітні кекси, тобі буде запропоновано вибрати для себе персонажа. А далі почнеться робота, яка потребує максимальної віддачі часу і сил, адже відвідувачі не пропускають можливості поласувати знаменитими кексиками. Тобі необхідно буде прийняти замовлення у кожного клієнта, фіксуючи його на спеціальному бланку замовлення. Потім вирушай на кухню, щоб виготовити десерт в повній відповідності з побажаннями покупця. Для початку тобі потрібно буде вибрати правильне тісто для кексів, потім спекти їх до готовності, ну а заключним кроком стане добавка всіляких приємностей, які і роблять десерт особливим. У грі про ресторан Папи Луї ти зможеш прикрасити кекси різних кремом, соусом, посипками і навіть вишеньками. Головне - не відходити при приготуванні від бланка замовлення, щоб в точності відтворити потрібний ласощі. Тільки в цьому випадку ти зможеш отримати гроші за свої старання. А ось якщо клієнт виявиться незадоволений, сума оплати різко зменшиться. Якщо ж ти зовсім не зможеш йому догодити, не отримаєш взагалі нічого, а таких ситуацій допускати не варто. На зароблені гроші можна придбати поліпшення для свого закладу, щоб зробити його роботу ще більш ефективною. Логічно припустити, що чим більше грошей ти заробиш, тим швидше зможеш удосконалити кафе. Заглянути в магазин оновлень можна після вдалого завершення будь-якого рівня, а їх у грі про кухню папи Луї і його кекси передбачено чимало.

    Ще й міні-ігри!

    Відмінною особливістю цієї іграшки є те, що в ній крім необхідності виконати основне завдання присутні забавні міні-ігри, що дозволяють заробити додаткові гроші і отримати приємні бонуси. Вони активується після кожного завершеного рівня, що правила в них максимально прості, і ти зможеш миттєво розібратися в процесі. А при бажанні можна і пропустити цей крок, якщо не хочеться витрачати час на додаткові раунди.

    .

    Похожі ігри:

  • Кафе папи
    Кафе папи
    Якщо ти любиш возитися з продуктами і готувати чудові страви, то тоді і процес гри Кафе папи тобі
  • Папа Луї млинці
    Папа Луї млинці
    Під час гри Млинці папа Луї тобі належить попрацювати у новому закладі, де відвідувачам
  • Папа Луї паста
    Папа Луї паста
    Гра Папа Луї паста запрошує тебе перенестися в Італію. Тут люди обожнюють вживати в їжу тверді
  • Папа Луї амбургеры
    Папа Луї амбургеры
    Смачні гамбургери люблять багато. І під час гри Гамбургери папа Луї тобі якраз і належить
  • Папа Луї пончики
    Папа Луї пончики
    Знаменитий кухар Луї відкриває своє чергове заклад. А тобі під час гри Пончики папа Луї належить у
  • Кафе Морозиво папи
    Кафе Морозиво папи
    Гра Кафе Морозиво папи пропонує тобі зайнятися приготуванням смачних молочних коктейлів, які всі
  • Кафе папи Луї крильця
    Кафе папи Луї крильця
    Гра Кафе папи Луї крильця запрошує тебе попрацювати у закладі, в якому відвідувачам пропонується
  • Папа Луї тако
    Папа Луї тако
    Гра Папа Луї тако запрошує тебе попрацювати у знаменитому кафе, куди відвідувачі заглядають
  • Коментарі: