Ігри » Ігри Папа луї » Папа Луї пончики

    Знаменитий кухар Луї відкриває своє чергове заклад. А тобі під час гри Пончики папа Луї належить у ньому попрацювати і обслужити максимально можлива кількість клієнтів. Заклад є досить популярним серед відвідувачів, адже воно знаходиться в парку атракціонів. Будь-яка людина, який вирішив відмінно провести час, напевно захоче заодно з'їсти пару-трійку чудових ароматних пончиків, які ще й виглядають неймовірно привабливо. Твоє завдання полягає в тому, щоб готувати саме ті десерти, перед якими не зможуть встояти клієнти.

    Робота в цій кондитерській

    Отже, після запуску гри і вибрати свого персонажа, можна приступати до роботи в кафе. До тебе постійно будуть приходити люди, охочі покуштувати знаменитих пончиків. Треба буде записати замовлення кожного на спеціальному бланку, а потім вирушити на кухню, щоб виконати його. Природно, що пончики повинні бути виготовлені в точній відповідності з побажаннями клієнта, інакше той буде дуже незадоволений. На кухні гри про роботу кафе, що належить папі Луї, де він готує свої фірмові пончики, тобі потрібно вибрати правильне тісто. Пончики можуть бути звичайними або шоколадними, тому уважно дивися на бланку замовлення, щоб не помилитися. Також постарайся правильно вибрати форму майбутніх кондитерських виробів. Після того, як обжаришь пампушки в олії, настане час самого цікавого заняття. Тобі потрібно буде доповнити ласощі топінгами, посипками, начинками та іншими декоративно-кондитерськими «штучками». У твоєму розпорядженні величезну кількість таких доповнень, тому постарайся не заплутатися і подати в результаті клієнту правильні пончики. Чим більше відвідувача порадує виконане замовлення, тим більше ти отримаєш грошей і тим більше тобі буде нараховано призових очок. Гра складається з великої кількості рівнів, і поступово вона ускладнюється, адже в кафе буде приходити все більшу кількість відвідувачів.

    Захоплюючі міні-завдання

    Гра про знаменитий ресторан папи Луї, в якому ти із задоволенням будеш готувати пончики, гарна ще й тим, що в ній присутні цікаві міні-ігри, які відкриваються після кожного успішно пройденого рівня. Участь у них дозволить тобі заробити ще трохи грошей для розвитку свого закладу, адже отримані фінанси ти сміливо можеш пускати на придбання різноманітних кухонних поліпшень. Але якщо не захочеш проходити міні-гру - не біда, її можна пропустити і відразу приступити до проходження основного квесту з приготуванням пончиків. Починай захоплююче приготування!

    .

    Похожі ігри:

  • Небезпечні пончики
    Небезпечні пончики
    Поїдай пончики і відмінно веселися у новій приголомшливої грі Небезпечні пончики!!
  • Татів ресторан пончики
    Татів ресторан пончики
    Ігри Татів ресторан пончики навчать тебе готувати смачну і ароматну випічку за фірмовим рецептом
  • Папа луї кекси
    Папа луї кекси
    Знаменитий шеф-кухар Луї відкриває чергове кафе! На цей раз під час гри Кекси папа Луї тобі
  • Папа Луї млинці
    Папа Луї млинці
    Під час гри Млинці папа Луї тобі належить попрацювати у новому закладі, де відвідувачам
  • Папа Луї паста
    Папа Луї паста
    Гра Папа Луї паста запрошує тебе перенестися в Італію. Тут люди обожнюють вживати в їжу тверді
  • Кафе папи
    Кафе папи
    Якщо ти любиш возитися з продуктами і готувати чудові страви, то тоді і процес гри Кафе папи тобі
  • Папа Луї тако
    Папа Луї тако
    Гра Папа Луї тако запрошує тебе попрацювати у знаменитому кафе, куди відвідувачі заглядають
  • Папа Луї амбургеры
    Папа Луї амбургеры
    Смачні гамбургери люблять багато. І під час гри Гамбургери папа Луї тобі якраз і належить
  • Коментарі: