Ігри » Ігри Дівчинки з Эквестрии » Дівчата Эквестерии райдужний рок

    Ні, мабуть, на світі жодної дівчинки старше 7-8 років, яка б не переживала з приводу свого зовнішнього вигляду. І з кожним наступним роком її життя, це турбота тільки зростає.

    І якщо ти думаєш, що прекрасні казкові персонажі - виключення з цього правила, то глибоко помиляєшся. Зверни увагу на сюжет гри Дівчата Эквестрии райдужний рок. Вже наскільки красуні мультяшки-поні, а теж нервують через зовнішність. З допомогою цієї гри ти ближче познайомишся з самими класними дівчатами Эквестрии і їх новою витівкою - Райдужний рок. І будеш вражена, дізнавшись, наскільки ці чарівні створіння не подобаються самі собі і весь час прагнуть щось в собі підправити, ставши ще нарядно і красивіше.

    Готова на якийсь час відірватись від дзеркала і перенестися в чарівну Эквестрию, де мешкають самі симпатичні конячки на світі? Завдяки нашій новій іграшці зробити це простіше простого. Чому абзацом вище ми назвали їх дівчатами? Та тому, що в чарівній країні можливо все, що захочеш. Наші поні щосили цим користуються і з допомогою магії, час від часу, перетворюються в гарненьких дівчаток-підлітків. Особливо часто це відбувається, коли крихтах потрібно побувати в людському світі. Щоб не доводити оточуючих до непритомності виглядом говорять мультяшних конячок, вони просто приймають людський вигляд. Але і поні, і дівчата весь час намагаються переробити і ще більше пріхорошіть. Причому сьогодні для цієї важливої справи їм потрібна твоя допомога.

    Маленька передісторія

    Якщо ти фанатка історій про милих песиків поні, то прекрасно знаєш, що всі вони навчаються в школі Кантерлот Хай. Шкільна адміністрація частенько влаштовує для учнів всілякі конкурси і змагання, даючи їм можливість краще розкрити та продемонструвати всі свої таланти. І ось, буквально днями, оголошено чергове змагання. На цей раз, музичне. І звичайно, компанія найчарівніших дівчат Эквестрии, що складається з Пінкі Пай, Рэйнбоу Деш, Эпплджек, Флаттершай і Рэрити (всі вони є героїнями нашої гри) вирішує взяти участь в «Райдужному роке» і виступити всім разом у складі нової музичної групи під назвою «The Rainbooms». Звичайно, щоб не зганьбитися перед повним складом школи, доведеться багато займатися і репетирувати. Але не менш музичних талантів, важливий і зовнішній вигляд майбутніх зірок. Не можна вийти на сцену в чому попало. Треба добряче попрацювати над зовнішністю кожної виконавиці. Саме цією важливою справою і належить зайнятися тобі. Готова? Тоді приступаємо!

    Починаємо «наводити красу»

    Можливості гри Дівчата Эквестрии райдужний рок вражають своєю різноманітністю. З їх допомогою можна змінити буквально все: від кольору локонів поні-дівчата до відтінку шкіри. Що стосується одягу та аксесуарів, то тут навіть говорити не про що: десятки чарівних платьишек, як максі, так і міні довжини, спіднички, топіки, футболки і блузи, джинси і шорти, черевики та чобітки, шкарпетки і панчохи - все, що ти тільки можеш собі уявити, знайдеться на цьому розкішному гардеробі. З його допомогою можна легко народити пару батальйонів красунь, а не маленьку рок-групу з 5 поні-дівчат. Але врахуй, одяг для сцени відрізняються від повсякденного одягу. Вони повинні бути добре помітні навіть з найвіддаленіших куточків концертного залу. Тому звертай увагу на все яскраве, короткий і оригінальне. Блискітки, паєтки, стильна вишивка та інші прикрашення теж не будуть зайвими. Кожна дівчина-учасниця гри, яка виступає під час Райдужного року повинна запам'ятатися всій Эквестрии. Після того, як ти визначишся зі сценічним вбранням, можна зайнятися зачіскою і трохи підправити макіяж. Пам'ятай, всі дівчата дуже ревно ставляться до свого зовнішнього вигляду і постійно з цього приводу комплексують. Зроби все від тебе залежне, щоб наші поні почували себе на сцені впевнено і спокійно.

    Управління

    Треба сказати, що геймплей в іграшки про підготовку дівчат Эквестрии до виступу на Райдужному роке дуже простий. Та інакше й бути не може, адже ні швидкість, ні спритність тобі тут не знадобляться. На цей раз головним знаряддям масового ураження стане хороший смак і вміння грамотно поєднувати один з одним речі. Під ігровим екраном ти виявиш всього 4 віртуальні кнопки, яких з головою вистачить для того, щоб перетворити і так гарненьких дівчат у мега стильних і витончених штучок. Клавіші «плюс» і «мінус» дають можливість наближати і, відповідно, видаляти зображення як самої героїні, так і окремих речей з її гардеробу. Вони знадобляться тобі в випадках, коли потрібно буде трохи краще розглянути який-небудь дрібний аксесуар або поглянути, як виглядає весь ансамбль в цілому. Кнопка із зображеною на ній галочкою нагоді, коли робота над фешн-чином буде завершена. Вона допоможе прибрати всі інші речі і помістить перетворену героїню в самий центр екрану. Ну, а якщо створений модний ансамбль виявиться невдалим, теж не біда. Для цих випадків розробники іграшки з підготовки дівчаток з Эквестрии до виступу на Райдужному роке помістили на екран кнопку з хрестиком. Натисни на неї - і невдале вбрання зникне, а твоя героїня буде готова до примірці нового стильного образу.

    .

    Похожі ігри:

  • Бродилки дівчата Эквестрии
    Бродилки дівчата Эквестрии
    Під час гри бродилки Дівчата Эквестрии тобі належить управляти поні Твайлайт Спаркл, яка потрапила
  • Малитал поні дівчата Эквестрии
    Малитал поні дівчата Эквестрии
    Ігри Малитал поні дівчата Эквестрии радують своїх відданих фанатів новими пригодами.
  • Поні дівчата Эквестрии
    Поні дівчата Эквестрии
    Під час гри Поні дівчата Эквестрии тобі належить шукати відмінності між двома, здавалося б,
  • Одягалки дівчата Эквестрии
    Одягалки дівчата Эквестрии
    Навіть конячки хочуть виглядати привабливо! Під час гри одевалки Дівчата Эквестрии ти зможеш
  • Дівчатка з Эквестрии
    Дівчатка з Эквестрии
    Маленькі поні - жахливі непосиди, вони ні секунди не сидить на місці. І навіть вільний від
  • Дівчата Эквестрии
    Дівчата Эквестрии
    Сьогодні ж ти зможеш познайомитися з головною героїнею відомого мультсеріалу про поняшек -
  • Дівчатка з Эквестерии 2
    Дівчатка з Эквестерии 2
    Ігри Дівчинки з Эквестрии 2 подарують тобі чудову можливість поринути в світ чарівництва, в якому
  • Поні танець поні
    Поні танець поні
    Під час гри Поні танець поні тобі доведеться трохи попрацювати хореографом. А своїми підопічними
  • Коментарі: