Ігри » Ігри Вінкс » Винкс русалки

    Гра Винкс русалки запрошує тебе зануритися в морські безодні і помилуватися місцевими красотами.

    Втомилася від нескінченних бродилок, стрілялок, доганялок та інших, малопозитивных розваг? Гра Винкс русалки перенесе тебе в абсолютно інший, чарівний і неповторний світ. Тут тебе чекають неймовірні чудеса і пригоди. Захоплюючий і дуже добрий сюжет ігри для дівчаток Винкс русалки - справжня знахідка для цінителів краси і гармонії. Проведи кілька незабутніх годин в компанії чарівних володарок підводного царства та допоможи їм впоратися з кількома нескладними завданнями.

    Всім відомі такі милі створіння, як русалочки - прекрасні дівчата з риб'ячими хвостами. Вони мешкають в підводному царстві, і тепер у тебе є чудова можливість побувати там і відправитися на дослідження океанських глибин разом з чарівною русалочкою Лейлою. Саме їй тобі і треба керувати в цій грі. Використовуй кнопки на клавіатурі, щоб русалка могла плисти в потрібному напрямку. При цьому не забувай огинати перешкоди і збирати різноманітні знахідки-бонуси, які допоможуть тобі отримати побільше призових очок. Саме накопичення максимальної кількості призових очок і є твоєю метою в цій чудовій грі.

    Структура і правила гри для дівчаток Вінкс

    У грі не передбачено велику кількість рівнів, тобі просто необхідно плисти під водою доти, поки не закінчиться енергія. Після цього ти вже не зможеш продовжувати гру. Але запаси енергії можна поповнювати, і це неодмінно потрібно не забувати робити, якщо ти хочеш, щоб гра Винкс русалки тривала як можна довше. Для підвищення енергії використовуються кристали, які можна знайти в раковинах на морському дні. Також гра може закінчитися, якщо закінчаться всі твої ігрові життя, які відображаються у вигляді сердечок у верхній частині екрана. При кожному зіткненні з перешкодою або з рибою, одне сердечко знищується. Якщо закінчаться всі п'ять сердечок, то ти вже не зможеш продовжувати гру. Твоє завдання полягає в тому, щоб збирати різні предмети, кожен з них принесе тобі певну кількість призових очок.

    Незабутнє плавання

    Гра Винкс русалки створена для тих, хто бажає насолодитися підводними красотами. Треба сказати, що тут вони продемонстрували досить добре. Русалка теж виглядає чудово, і таку красу шкода губити, зіштовхуючи її з підводними каменями або злісними рибами. Тому варто бути уважнішими під час гри, щоб уберегти Лейлу від всіляких неприємностей, які трапляються на шляху. А їх буде досить багато! На дні постійно зустрічаються камені, а противні маленькі рибки то і справа прив'язуються слідом. Але всі проблеми відразу забуваються, коли знаходяться потрібні магічні предмети. Збирай їх з радістю і накопичуйте призові окуляри. Після того, як гра завершиться, ти побачиш свій підсумковий результат, а також рекордна кількість очок, і зможеш дізнатися, чи вдалося тобі побити власний рекорд. Постарайся протриматися під водою якомога довше і зібрати якомога більше предметів!

    .

    Похожі ігри:

  • Винкс русалки 2
    Винкс русалки 2
    Ігри Винкс русалки 2 дозволять тобі зануритися у підводний світ разом з принцесою Лейлою. На дні
  • Винкс русалки безкоштовно
    Винкс русалки безкоштовно
    Ігри Винкс русалки безкоштовно - це бродилки в компанії чудових фей по школі чарівниць.
  • Винкс бігалки
    Винкс бігалки
    Ігри Винкс бігалки - справжні пригоди, які допоможуть тобі з головою зануритися в неймовірний і
  • Русалки вінкс 2
    Русалки вінкс 2
    Ігри Винкс Русалки 2 - захоплюючі і казкові розваги, які подарують можливість помріяти.
  • Феї Вінкс
    Феї Вінкс
    Всім прихильницям мультиплікаційних фей-подружок грати обов'язково! У процесі гри Феї Винкс ти
  • Барбі русалки
    Барбі русалки
    Ігри Барбі Русалка - захоплюючий модний квест, під час якого тобі належить стати майстром на всі
  • Винкс сиреникс під водою
    Винкс сиреникс під водою
    Ігри Винкс Сиреникс під водою дають можливість створити масу нових образів для королеви підводного
  • Винкс русалки бродилки
    Винкс русалки бродилки
    Ігри Винкс Русалки пригоди подарують тобі можливість розважитися на пару з подружкою.
  • Коментарі: