Ігри » Ігри про фей » Феї Вінкс

    Всім прихильницям мультиплікаційних фей-подружок грати обов'язково! У процесі гри Феї Винкс ти побачиш одну з героїнь мультсеріалу - Блум, яка переміщається по повітрю. Тобі ж належить управляти цією легкою феєю, використовуючи для цього одну тільки комп'ютерну мишку. На шляху фею будуть підстерігати Трікс - одвічні вороги Вінкс, і тобі необхідно всіма способами уникати зіткнення з ними, інакше окуляри здоров'я твоєї героїні швидко закінчаться, а ти програєш.

    Основні правила

    Відразу після запуску гри ти вирушиш в захоплюючу подорож по повітрю разом з однією з фей Вінкс. Просто керуй нею таким чином, щоб не натрапити на своїх супротивників, які можуть ховатися в найнесподіваніших місцях. В іншому випадку у тебе суттєво зменшаться окуляри здоров'я, рівень яких відображається на спеціальній шкалі у верхній частині екрана. На початку гри для дівчаток про прекрасних фей Вінкс вона має рожевий колір, а при кожному зіткненні з Трікс частина шкали жовтіє. Якщо вона пожовкне вся, то це буде означати тільки одне - програш. Фея більше не зможе літати і впаде вниз. Під час гри тобі пропонується не тільки уникати Трікс. Твоє завдання полягає ще й у тому, щоб збирати маленьких фей Пікс. За кожну з них ти отримаєш 10 призових очок. Природно, що потрібно постаратися набрати якомога більшу кількість очок. Їх кількість буде відображатися у верхній частині екрана.

    Просто чарівне розвага

    Ця гра точно принесе тобі масу позитиву, адже вона дозволяє тобі перенестись в чарівний світ і відмінно провести час в компанії феї Блум, яка є засновницею клубу Винкс. Гра відрізняється простими правилами, тому ти зможеш отримати від неї максимальне задоволення. Допоможи феї уникнути злісних атак Трікс і спаси як можна більше Пікс, які тут трапляються практично на кожному кроці. Навіть якщо ти раптом програєш, і гра закінчиться, не варто сильно засмучуватися, адже завжди можна спробувати пройти її ще раз.

    .

    Похожі ігри:

  • Школа чарівниць
    Школа чарівниць
    Якщо ти обожнюєш мультфільм про чарівниць Вінкс, то і ця гра тобі точно сподобається. Під час гри
  • Винкс беливикс
    Винкс беливикс
    Сюжет чудової гри Винкс беливикс дає тобі можливість допомогти феечкам впоратися з навалою на
  • Дельфінарій 2
    Дельфінарій 2
    Гра Дельфінарій 2 запрошує тебе зануритися під воду, де мешкають різноманітні морські мешканці.
  • Поцілунки Вінкс
    Поцілунки Вінкс
    Гра Поцілунки Вінкс запрошує тобі допомогти Блум і її молодій людині організувати кілька
  • Винкс блумикс і мификс
    Винкс блумикс і мификс
    Якщо ти в захваті від чарівниць Вінкс Клубу і обожнюєш лопати мильні бульбашки, то ігри Винкс
  • Школа драконів
    Школа драконів
    Якщо тобі подобається мультфільм «Як приручити дракона», то точно сподобається і гра Школа
  • Світ Вінкс
    Світ Вінкс
    Гра Світ Винкс пропонує тобі перенестись у чарівний світ, в якому живуть чарівні феечки.
  • Тести Вінкс
    Тести Вінкс
    Ігри тести Вінкс обов'язково захоплять і побавлять тебе: ти побачиш безліч яскравих картинок з
  • Коментарі: