Ігри » Ігри Барбі » Барбі русалки

    Якщо ти обожнюєш русалок, то ця гра створена спеціально для тебе. Красуня головна героїня і захоплюючі пригоди - що може бути привабливіше?

    Всього секунда, і ти опинишся під водою, де дівчина з риб'ячим хвостом демонструє своє вміння швидко плавати. Ігри Барбі Русалка - захоплюючий модний квест, під час якого тобі належить стати майстром на всі руки. Готова пройти його без втрат? Мода, пригоди, пошук скарбів і компанія русалочки Барбі - ось що чекає тебе в нашій новій грі. Вона надовго захопить твою увагу і не відпустить до тих пір, поки всі рівні і випробування не будуть пройдені.

    На цей раз вам належить управляти русалкою і виконувати завдання, що передбачають пошук модних аксесуарів, які випадково заблукали. Просто пливи вперед і підбирай необхідні предмети. Всього в грі для дівчаток про модну русалку Барбі пропонується зібрати п'ять аксесуарів. Всі вони зображені у верхній частині екрана, тому ти зможеш швидко їх розпізнати.

    Правила та структура гри

    Після запуску гри, присвяченої русалоньку Барбі, ти зможеш вибрати колір хвоста героїні з трьох представлених. Далі можна сміливо приступати до захоплюючого підводного плавання, головна мета якого полягає в тому, щоб зібрати п'ять аксесуарів. Крім основних предметів ти можеш збирати і різноманітні квіточки, час від часу трапляються на шляху, щоб отримати бонусні призові окуляри. Звичайно, має сенс спробувати накопичити якомога більшу кількість призових очок! Але будь обережна, остерігайся акул, медуз і підводних вихорів. При зіткненні з ними русалонька втратить частину зібраних предметів, і тобі доведеться починати їх шукати заново. А якщо раптом ти зустрінеш дельфінчика, це дозволить т на деякий час захиститися від ворогів. Як бачиш, призначена для дівчаток і присвячена русалоньку Барбі гра, є неймовірно цікавою!

    Управління

    Для того, щоб управляти русалкою в грі про Барбі, яка доступна безкоштовно 24 години на добу, тобі доведеться використовувати тільки кнопки зі стрілками. Русалка буде плисти в потрібну сторону при натисканні відповідної клавіші. Направляй її туди, куди потрібно рухатися, щоб знайти потрібний предмет або ж ухилитися від злісної акули. Процес управління є дуже простим і точно не викличе у тебе труднощів. Після того, як ти підбереш предмет, на твій рахунок будуть зараховані призові окуляри. Але якщо зіткнешся з ворогами або потрапиш в смерч, то втратиш кілька зароблених балів.

    Неймовірно цікава гра!

    Гра про пошук належали Барбі русалці скарбів хороша тим, що вона дозволяє побувати в підводному царстві. І нехай подорож буде віртуальним, але воно точно принесе тобі масу позитивних вражень. Тут ти зможеш не тільки помилуватися на русалочку і прогулятися з нею під водою, але і отримати задоволення від споглядання підводних красот. Повз тебе будуть постійно плавати маленькі привабливі рибки, зачаровують багатоцвіттям плавників і хвостів. Ти зможеш повністю зануритися в незабутню атмосферу підводного світу, яка надовго захопить твоя уява. Одним словом, гра про підводні пригоди Барбі русалочки - це яскраве і цікава подорож, здатне викликати неймовірний захват. Швидше починай свою подорож, адже чарівна русалонька дуже хоче повернути свої аксесуари. Проявити максимальну пильність, щоб знайти потрібні предмети і не потрапити до ворогів, які відбирають вже зібрані речі.

    .

    Похожі ігри:

  • Русалочка Барбі
    Русалочка Барбі
    Зараз тобі належить перенестися в підводний світ! Процес гри Барбі русалонька пропонує тобі
  • Барбі русалки одягалки
    Барбі русалки одягалки
    Ігри Барбі Одевалки русалки дають можливість створити масу нових образів для королеви підводного
  • Винкс русалки
    Винкс русалки
    Гра Винкс русалки запрошує тебе зануритися в морські безодні і помилуватися місцевими красотами.
  • Барбі русалочка 2
    Барбі русалочка 2
    Ігри Барбі Русалочка 2 дозволять трохи пофантазувати на тему, як би ти прикрасила Барбі, якби вона
  • Фея і Барбі
    Фея і Барбі
    Ця чудова гра пропонує тобі вирушити у захоплюючу подорож разом з феєю.
  • Барбі Одевалки русалонька
    Барбі Одевалки русалонька
    Любиш вибирати вбрання та аксесуари? Тоді процес гри барбі Одевалки русалонька точно тобі
  • Поні віль
    Поні віль
    Відважна поні Рэйнбоу Деш готова в черговий раз відправитися в захоплюючу подорож! Під час гри для
  • Школа Барбі
    Школа Барбі
    Ігри школа Барбі - захоплююча іграшка для дівчат, які не менше, ніж ляльок, люблять пригоди й
  • Коментарі: