Ігри » Ігри Поні » Поні віль

    Відважна поні Рэйнбоу Деш готова в черговий раз відправитися в захоплюючу подорож! Під час гри для дівчаток Поні віль тобі належить управляти цієї маленької, але дуже хороброю конячкою. На цей раз її занесло в хмари, і саме там поні і буде виконувати свою місію. Їй необхідно постійно бігти вперед, уникаючи перешкод. В якості перешкод виступають чорні грозові хмари. А ось білі хмарки, навпаки, пропускати не варто, адже вони принесуть конячці призові окуляри. Саме в накопиченні найбільшої кількості призових очок і полягає твоя основна мета.

    Правила та структура гри

    Після запуску гри ти зможеш ознайомитися з докладною інструкцією, яка розповість про всі нюанси її управління. По суті тобі потрібен буде тільки пробіл, саме ця клавіша дозволяє Рэйнбоу Деш стрибати і літати над хмарами. Для того, щоб здійснити стрибок, необхідно просто натиснути на кнопку, а для активації польоту потрібно її утримання. Твоє завдання полягає в тому, щоб збирати білі хмарки. Але на шляху будуть попадатися не тільки вони! Дивися вперед уважніше, адже під час гри Поні віль іноді з'являються і чорні хмари, які несуть загрозу для конячки. Якщо малятко Рэйнбоу раптом наткнеться на таке грозову хмару, то втратить одну ігрову життя. Всього їй надається три ігрових життя, і поточне їх кількість відображається у верхній частині екрана поруч із символом сердечка. Там ти побачиш і накопичені призові окуляри. Якщо ти втратиш все ігрові життя, то гра тут же буде закінчена.

    Вирушаємо в політ!

    Гра про магія Поні віль, призначена для дівчаток, сподобається, насамперед, любителям мультсеріалу «Дружба - це диво». Але на цей раз ти, безсумнівно, удостоєна великої честі, так як зможеш керувати однією з головних героїнь мультфільму - райдужної поні Рэйнбоу Деш. Разом з нею тебе чекає неймовірна подорож у хмарах, яке подарує масу незабутніх вражень. Постарайся як можна довше втриматися у небі, адже це допоможе тобі зібрати велику кількість заповітних білих хмарин, що приносять очки.

    .

    Похожі ігри:

  • Поні Веселка
    Поні Веселка
    Під час гри Поні веселка тобі належить відправитися в захоплюючу подорож разом з однією з героїнь
  • На двох поні
    На двох поні
    Всіх шанувальників мультсеріалу про маленьких поні чекає чудовий сюрприз! У процесі гри на двох
  • Поні гонки на двох
    Поні гонки на двох
    Під час цієї захоплюючої гри ти вирушаєш на прогулянку разом з Рэйнбоу Деш і Флаттершай.
  • Милий поні для дівчаток
    Милий поні для дівчаток
    Під час гри Мила поні для дівчаток тобі належить управляти героїнею знаменитого мультсеріалу.
  • Красиві фотографії поні
    Красиві фотографії поні
    Після запуску цієї гри ти побачиш картинки, присвячені поні, які на перший погляд виглядають
  • Майнкрафт поні
    Майнкрафт поні
    Під час гри Майнкрафт поні тобі необхідно буде врятувати маленьких зайчиків, які потрапили в біду.
  • Гонки поні
    Гонки поні
    Скучила без азарту, адреналіну і швидкості? Захоплюючі ігри гонки з серії «Дружба - це диво»
  • Гонки в хмарах
    Гонки в хмарах
    Досить цікава версія гри, в якій ти спробуєш покататися на маленькому поні по хмарах.
  • Коментарі: