Ігри » Ігри Поні » Гонки поні

    Занудьгувала без азарту, адреналіну і швидкості? Захоплюючі ігри гонки з серії «Дружба - це диво» виправлять дане неподобство всього за пару секунд.

    Барвисті віртуальні змагання здатні захопити тебе на довгий час. Ігри Гонки поні подарують геймерам справжню бурю емоцій. Забула, як стукає в скронях адреналін? Не біда - захоплюючі гонки з участю поні, які чекають тебе в цій грі, змусять згадати про цьому захоплюючому відчуттям. Насолоджуйтесь швидкістю і відірвися по повній в компанії улюблених мультиплікаційних героїв.

    Як ти вже здогадалася, у грі вам пропонується прийняти участь у захоплюючому змаганні. Для початку вибери конячку, якій ти будеш керувати, а потім приступай до проходження рівнів! Ти напевно отримаєш справді незабутні емоції, проходячи рівень за рівнем разом з обраної героїнею - чарівною крилатою конячкою.

    Правила і структура

    Іграшка складається з великої кількості рівнів. Щоб виграти змагання, тобі необхідно пройти всі запропоновані етапи. На кожному рівні в тебе є певна мета, якої потрібно досягти. Пов'язана вона з накопиченням вказаної кількості призових очок. Окуляри даруються за проходження відстані, а також за збір зірочок. При цьому зірочки можуть бути різного кольору, і від цього теж залежить кількість подарованих очок. У грі про захоплюючі гонки поні, яка призначена для дівчаток, мається на увазі, що тобі необхідно проходити задану трасу, вчасно перестрибуючи через всі наявні на ній перешкоди. Ці перешкоди можуть бути різної висоти, тому тобі необхідно вчасно орієнтуватися, щоб вибрати правильний тип стрибка. Іноді будуть зустрічатися цілі ряди перешкод, які просто перестрибнути не можна. Для того, щоб подолати їх, тобі знадобляться крила, які також можна підібрати під час проходження рівня. Діють ці крила обмежений час, тому важливо встигнути перелетіти на них через довгі перешкоди. Якщо ж ти раптом натрапиш на перешкоду і не зможеш його перестрибнути, то це призведе до втрати однієї ігрової життя. Всього тут надається три ігрових життя, і якщо вони закінчаться, то рівень буде вважатися програним. Але після цього ти завжди можеш продовжити грати в гру про гонки з участю поні, почавши з проваленого рівня.

    Дуже класна розвага!

    Гра про перегони-змагання між Травень літл поні точно сподобається тобі, адже вона є неймовірно цікавою та захоплюючою. Тут тобі надається унікальна можливість управляти чарівної конячкою, яка вміє не тільки високо стрибати, але й літати. Перед початком гри ти можеш вибрати будь-яку з трьох конячок: рожеву Гарнюню, блакитну Красуню, фіолетову Чарівну. Кожна з цих конячок приваблива і швидка, разом з обраної героїнею ти напевно зможеш пройти всі наявні рівні в кількості 20 штук! Під час гри про гонки милих поні всю важливу інформацію можна бачити на екрані. У верхній його частині розташовується поле, де відображаються призові окуляри, а також час, що витрачається на проходження рівня. Там ти побачиш і кількість ігрових життів, після кожної «аварії» воно буде зменшуватися. А якщо ти натиснеш на зірочку, яку теж можна знайти вгорі екрану, то зможеш переглянути свої нагороди. Їх можна отримати у міру проходження гри про гонки з участю маленьких поні за різні досягнення. У нижній частині екрана розташована ланцюжок зірочок, яка уособлює собою схему всіх ігрових рівнів, і ти в будь-який момент можеш побачити, якого прогресу досягла.

    .

    Похожі ігри:

  • Стрибки поні
    Стрибки поні
    У цій грі тебе чекають захоплюючі гонки з участю поні. Вибери одну з кумедних конячок, якою ти
  • Для дівчаток поні гонки
    Для дівчаток поні гонки
    За умовами гри для дівчаток Поні гонки ти повинна, керуючи маленької конячкою, прийти до фінішу
  • Поні віль
    Поні віль
    Відважна поні Рэйнбоу Деш готова в черговий раз відправитися в захоплюючу подорож! Під час гри для
  • Поні Веселка
    Поні Веселка
    Під час гри Поні веселка тобі належить відправитися в захоплюючу подорож разом з однією з героїнь
  • Дівчатка з Эквестрии бродилки
    Дівчатка з Эквестрии бродилки
    Під час гри бродилки Дівчинки з Эквестрии бродилки ти зможеш керувати однією з головних героїнь
  • На двох поні
    На двох поні
    Всіх шанувальників мультсеріалу про маленьких поні чекає чудовий сюрприз! У процесі гри на двох
  • Милий поні для дівчаток
    Милий поні для дівчаток
    Під час гри Мила поні для дівчаток тобі належить управляти героїнею знаменитого мультсеріалу.
  • Майнкрафт поні
    Майнкрафт поні
    Під час гри Майнкрафт поні тобі необхідно буде врятувати маленьких зайчиків, які потрапили в біду.
  • Коментарі: